Bebelushi din ianuarie-februarie 2003
Raspunsuri - Pagina 9
tincutza spune:
LA MULTI ANI!!!Sa-ti traiasca bebelusha scumpa si dulce!!!
Delia, si noi mai avem nitzelush pana la sase luni (suntem cu o zi mai "tinerica" decat voi!). Miercuri mergem la chirurg pediatru, sa ne lamureasca cu hemangiomul de la manutza. Singura problema: nici pana acu' nu ne-am rostogolit de pe o parte pe alta (tentative sunt, dar "atarna" fundocul, ufff).
Avem acum 9,5 kg si 76 de cm...tot asa, ne place apa, radem aproape continuu si avem patru dintzishori.
Pupaceli,
Miki si bebe Ella
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
bagoiu spune:
Ne-am trezit si noi - cam tarziu - ca putem sa va spunem cate ceva despre noi. Gabriel s-a nascut pe 18 fev. 2001, iar Sofia pe 14 fev. 2003. Multi ma compatimesc, ca voi avea de furca cu doi varsatori!!
Pana acum insa ne descurcam destul de bine. Despre Sofia pot sa va spun ca nu exista copil mai cuminte. Doarme noaptea, doarme si ziua, mananca bine (si lapte, si fructe, si legume), rade, gangureste, se intoarce pe burta de la doua luni, acum sta in fundulet, vrea si in picioare si toate celelalte despre care ati vorbit voi pana am intrat si noi in vorba.
Problema noastra e ca, desi mananca tot ce-i dau, nu e satisfacuta pana nu o pun la san. Slava Domnului ca am destul lapte sa-i dau. Au fost cateva perioade cand m-am speriat ca nu o sa mai am, dar se reinstalalt repede. Am baut o gramada de ceaiuri, iar acum iau Spirulina care cred ca a avut efect. Am mai auzit si alte mamici ca le-a folosit. Am incercat si cu Galactogil, despre care ni s-a vorbit in maternitate, dar in afara faptului ca o cutie de 190.000 lei te tine doar vreo saptamana, nu pot sa va spun altceva. La mine nu s-a cunoscut, depinde si de organismul fiecaruia.
De vreo sapatamna adormim cam greu seara. Fara sa facem scandal insa, cred ca un dintisor sta sa apara. Roadem tot ce ne pica in mana.
Si suntem duuuulce, duulce, avem ochii albastri si un zambet ...
O sa va mai scriem despre noi. Ne iertati ca nu v-am dat atentie pana acum.
Sofia si Gabriel, zis Bagoiu
moto spune:
Bine ai venit darga Bagoiu cu cei 2 varsatori ...si Sebastian dupa ce papa vrea si laptic de la mine,eu ii dau nu ma opun....noi suntem nascuti pe 17 feb cred ca am depasit 9 kg nu am cantar dar cand vom merge la vaccinele de la 6 luni atunci o sa stim cum stam cu kg....eu am inceput sa-i dau iaurt de fructe si papa f. bine ....Delia.
tincutza spune:
Delia, ii dai lui Sebastian iaurtzel cu fructe din comertz?
Noi pana acum nu am mancat decat banana, caise, piersici... Nici un alt fel de lactate decat laptic.
Miki si bebe Ella
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by tincutza
Delia, ii dai lui Sebastian iaurtzel cu fructe din comertz?
Noi pana acum nu am mancat decat banana, caise, piersici... Nici un alt fel de lactate decat laptic.
Miki si bebe Ella
E de preferat sa nu dati iaurt cu fructe din comert. Mi-au spus mai multi medici. Iar Danone se pare ca nu e bun nici cel fara fructe. Cele mai bune iaurturi (fara E-uri si prea multe pesticide) sunt cele de la Napolact, Covalact, Prodlacta, OKe, Doina. Nu spun din capul meu. Eu adaug banane sau dulceata si iese un iaurt cu fructe bun de tot.
moto spune:
Draga Tincuta eu ii dau iaurt de pe la 5 luni si 2 saptamani....iaurtul este de fructe piersici,banane cu capsuni si iaurt plain acru dar ii iau fara grasime 99%fat free,sau low fat....ii place f.mult si papa un paharel, la o masa...eu ii dau cam de 3 ori pe sapt iaurt ....am inceput sa-i dau sa guste ficatel de pui dar inca nu-i place....in rest se constipa de la cereale,morcov,banana si evit pe cat se poate sa-i dau....Astazi am fost la un parc cu apa si topogane si din gresala i-am varsat ceaiul si a trebuit sa-i dau sa bea suc de la mine de fructe nu natural avea zahar mult dar cred ca este O.k.I -am mai dat sa suga o feliuta de pepene rosu si asa de mult i-a placut ...dar sa ai grija sa nu se inece mai bine dai doar seama tu cu o lingurita.....branzica de vaci o sa incerc sa-i dau cu mar ras inauntru sau piersica pasirata .....Va pup pe toate si pe bb-ii de 6 luni....Hai sa ne traiasca....Delia si bb-ul Sebastian
Dana_ spune:
Buna fetelor
Ce mai fac bb-ii vostrii?
ce progrese au facut?Merg in premergator,papa bine?
Andy a implinit 6 luni pe 20,mananca numai fructe si fff putina papa din legume(mai mult supa care o bea).Sta destul de bine in fund si ma gandesc sa-i iau premergator.
Va pupacim si asteptam sa mai scrieti
Dana&bb Andy
Dana
tincutza spune:
Si uite ca incredibilul s-a produs... Bebica a mirlait toata noaptea, de ne-am si speriat. Azi dimineatza mi se are ca are laptic branzit in guritza. Hai s-a sterg... Sterge daca poti! Langa incisivi inca un dinte, in dreapta, iar in stanga e alb, iese si ala in doua zile!
Uff, un bebe mai dintzos ca asta nu am vazut si nu am auzit, ne e frica acum sa ii dam pe la botic fructe, ca le apuca si la revedere, a si inghitit.
In rest, totul "merge" dupa cum am prevazut: 10 kile in cap la 6 luni "in cap" (acu' o saptamana) si 78 de cm.
Pupici de la bebe dintzoasa!
Miki si bebe Ella
Dana_ spune:
Tincutza,cati dintzisori are bb Ella?
Andy al meu nu are inca nici unu si nici macar nu da semne ca ar iesi!
Stiu un bb care la 5 luni jumate are 4 dintzi sus si 3 jos..
Noi mai asteptam....
Pupilici de la Dana & Andy
Dana
tincutza spune:
De astazi, oficial, 6 dintzishori (doi de jos-fata, iasiti complet, doi sus, la fel, cu o strungareatza splendida si acum au iesit tot jos, in stanga si drepata celorlalti).
Saracii bunici, se pregatesc in fiecare luna sa ii ia cate ceva (pentru ca a aparut un dintzishor) si au surpriza sa constate ca trebuie sa ii mai ia inca unul, ca bebica mai are un dinte.
Totusi, nu prea cred ca e un lucru bun sa ii iasa dintii asa repede, am impresia ca o se si distruga mai repede. In plus, saracutza nici nu stie ce sa faca cu ei, o deranjeaza si la astia doi a maraiat multishor. La primii patru nici nu am stiut ca ii ies.
Miki si bebe Ella