Bebelushi din ianuarie-februarie 2003
Raspunsuri - Pagina 8
Raluca03 spune:
hop si noi cu amanunte..
Yasmin este nascuta pe 14 februarie,de ziua indragostitilor,si pana acum este o minunatie de fetita..doarme noaptea,neintrerupt 7-8 ore,dupa care se trezste sa-si bea lapticul(formula Enfamil lipil)si se culca la loc,..pe la 8 ne trezeste in concerte..acum o saptamana a cazut din canapea,s-a rostogolit,sotul meu trebuia sa o pazeasca dar a adormit..si uite-mi bebelusul cu 2 cucuie de mare frumusetea..e bine acum,dar sperietura a fost mare..ii dau si mancare din borcanel,stagiul 1,fructe legume,si acum ii plac,dar pana acum nu-i placeau..
pe la 6 luni am sa-i introduc si carnita,pt. ca imi e frica mai devreme..
pupici de la noi:Raluca& Yasmin
moto spune:
Draga iubibubi eu am intrebat pediatrul daca pot sa-i dau ROSII si el a spus ca se pot de dar in cantitate mica la inceput,sa observ daca este alergic la rosii, iar apoi pot sa-i dau de o data sau de 2 ori pe saptamana ,,,rosiile fiind purgative ,,,,deci depinde de la bb-u la bb-u ....al meu nu a avut probleme si 4-6 lingurite de suc de rosii eu cred ca nu i-a facut decat bine ,,,in sensul ca l-a ajuitat sa faca KK ,,,Sebastian s-a constipat putin de la morcovel,,,,dar daca tie ti-a spus pediatrul tau sa nu-i dai .... atunci nu-i da....vezi pareriile difera si aici de la doctor la doctor,,,,oricum merci de sfat si va pup pe toate..... Moto.
qsar spune:
Nu stiu ce sa fac... Dinu vrea apa in timpul mesei. Dupa multiple incercari am ajuns la concluzia ca prefera hrana solida... destul de solida (vartoasa ca o mamaliga); pe la jumatatea mesei refuza lingurita si se uita dupa biberonul de apa. Daca i-l dau trage cu pofta vreo cateva inghitituri si putem sa continuam cu papa (am ajuns la 220-250 gr pure de fructe cu branzica si la 180-220 gr de legume cu carnita sau outz). Daca nu, incepe caraiala si nu mai vrea sa manance.
Eu imi aduc aminte cu cata hotarare ne interziceau parintii sa bem apa in timpul mesei. Ce sa fac?
Q (Gabriela si bb Dinu)
moto spune:
Draga Gabriela eu nu vad nici o problema ....daca Dinu vrea apa poti sa-i dai si noi mai bem apa in timpul mesei ..nu? suntem oameni ...Moto.
qsar spune:
quote:
Originally posted by moto
Draga Gabriela eu nu vad nici o problema ....daca Dinu vrea apa poti sa-i dai si noi mai bem apa in timpul mesei ..nu? suntem oameni ...Moto.
neamtu
Mai nou, pe langa apa vrea si mango; cea mai eficienta metoda sa-l "conving" sa manance legumele este sa alternez un varf de lingurita de mango la cateva lingurite de Iachhh-legume. Singura problema este ca n-am obtinut aceleasi rezultate cu nici un alt fruct. Asta e!
Q (Gabriela si bb Dinu)
moto spune:
Draga Gabriela eu spun sa-i dai ce-i place ,,,si la Sebi este la fel daca ii place o mancare astazi peste 2 -3 zile nici nu mai vrea sa auda de ea o scuipa si asta este ce sa facem trebuie sa le dam ce la place lor....Delia si bb-ul Sebastian
Andruska spune:
Dragi mamici de bebei nascuti in ianuarie-februarie,
eu sunt o mamica de o Fecioara si asteptam a doilea bebe in ianuarie si februarie. Imi puteti da niste detalii despre copii nascuti in aceasta perioada a anului.
Dupa nastere, bbii au racit ? Cum a fost in spital ? Este cineva care a nascut cu cezariana ? Cum a fost ? Eu am sanse mari sa nasc cu cezariana deoarece Fecioara asa s-a nascut
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sa va bucuratzi de bebelusii vostri,
Andra 13 saptamani si bb Andrei
moto spune:
Draga Andruska ,ce pot eu sa-ti spun este ca bb-ul meu este nascut in 17 feb. nu a fost racit niciodata ,este un mancacios ,cuminte ii place in brate tot timpul si este f.activ ,la 5 luni sta in fund intre perne ,ii place in picioare ,pe burtica cand il pun sta 10min si gata ,apa ii place in apa la nebunie, Ce nu-i place ,galagia ,agitatia si cand il i-a in brate alte persone straine incepe si urla ....in rest eu nu am avut probleme cu el ....vaccinuriele l-a trecut cu bine si creste f. repede ate 67 cm,si aproape 9 kg.NASTERE USOARA SI NUMAI BINE...Delia si bb-ul Sebatian.
rachel spune:
Dragi mamici,
Aztazi fetita mea ,Rachel, a implinit 6 luni. Parca nici nu-mi vine sa cred...mi se pare asa de mare .
Mai ieri era un bebe iar azi , cu toate ca inca este bebe , a implinit 6 LUNI.
Nu stiu cum va simtiti voi dragi mamici , dar eu una ma simt tare implinita.
Sanatate la bebici si numai bine.
Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco
moto spune:
Draga Carmen, FELICITARI SI LA MAI MULTE LUNI ptr. Ioana ma bucur ca sunteti bine.....mumai bine Delia si bb-ul Sebastian.care mai are putin pana la 6 luni .