Bebelushi din ianuarie-februarie 2003
Raspunsuri - Pagina 11
moto spune:
In 3 sept am mers la vacccine l-a cantarit are 10 kg in cap si 71 cm va dati seama ce a crescut?Doctorul meu mi-a spus sa nu-i dau carne pama la 10 luni eu i-am dat deja si a mai spus ca pot sa-i introduc galbenusul de ou de la 6 luni Acum nu stiu ce sa mai fac sa-i dau carnita sau sa mai astept?Seby papa bine carnita si ii place .....I-am dat mamaliguta fiarta bine cu branzica asa de bine a papat, poate incercati si voi....eu i-am facut mamaliga moale moale si cand a fost aproape fiarta i-am adaugat btanzita...eu am avut putin cascaval si i-am pus un cub de branzita topita ....se poate amesteca si cu iaurt sau cu branzica de vaci....dar fierbeti bine malaiul...Delia si bb-ul Sebastian...
Dana_ spune:
Draga Delia,daca lui bb Seby ii place carnita da-i in continuare.Si eu am citit ca e bine sa dai copilului carnita de la 6 luni si am incercat putin cate putin,iar acum Andy mananca aproape in fiecare zi o bucatzica de carne de pui.Branza topita ii place la nebunie,mananca supica si incercam cu tot felul de mancaruri(pt varsta lui).L-am pus in premergator dar deocamdata numai sta,nu are chef de alergat.Andy are 8,400kg si 70cm.
Pupici de la Dana&bb Andy
Dana_ spune:
Ce mai faceti mamicilor?Dar bb-ii?
Cum va descurcati cu ei?Eu una nu am nici un ajutor in afara de sotul meu care mai mult sta in fata calculatorului...decat cu bebe.
Lui Andy nu-i prea place in premergator,aproape toata ziua trebuie sa stau cu el in brate.Dupa ce se trezeste ,de fiecare data nu trece mai mult de o ora si lui ii e somn din nou. Oare ce ar trebui sa fac,sa-l obosesc mai mult,sa stea treaz mai mult si sa nu fie asa nervos..
Mama lucreaza in fiecare zi pana la ora 4 iar apoi nu are "chef"sa mai stea cu el dupa o zi de munca. O prietena de familie imi spune ca de vina e varsta mea,adica faptul ca am facut copilul asa tanara(am 22 ani)si nu stiu sa ma descurc cu el.Voi ce ziceti?Cum va descurcati cu piticii?
Pupici de la Dana si bb Andy.
bagoiu spune:
Dragi mamici,
BB-ii vostri au facut febra cand le-au iesit dintisorii? Sofia a facut astazi 39 si u prea i-a scazut nici cu paracetamol. maine la prima ora ne ducem la doctor, sper sa nu fie altceva.
bagoiu spune:
Nu mai inteleg nimic. febra nu ii scade. doctorita a zis ca are si rosu in gat, ca ii iese si un dintisor. Dar se lasa asteptat. Din cand in cand se vaita foarte. De ce nu ii scade febra insa? Ii dau ospamox la 8 ore.Iar anticorpii din laptele lu' mami unde sunt, ca doar o alaptez si acum??
Ce sa-i mai fac? Cu Gabriel nu am avut probleme cu dintii. I-am vazut doar dupa ce au iesit.
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Salut.
Stefan s-a nascut pe 27 ianuarie. 3.800 si 72 de cm. Acum are 9.250.
Nicoleta.
72 cm la nastere?!!!!!!!!????
ralucavladan spune:
Salutare la toata lumea..
noi suntem nascute pe 14 feb.2003,suntem cumintica foc,nici un semn ca ar iesii vreun dintisor prea curand,bagam in gura tot ce se poate,muscam,cantam cateodata..in premergator ne este foarte bine,ne place ,dar de mancat nu prea mancam decat laptic..daca schimbam meniul chiar si vomitam..dar o luam pas cu pas,cu iaurtel,cate un biscuite inmuiat in laptic,putina banana pasata..cam lenesa la aceasta categorie cu toate ca ,(scuzati cacofonia)cantarim 10 kg..
ne trezim si noaptea de vreo 2 ori,mancam f. putin si o luam de la capat.astept cu nerabdare cand mami imi face baita,sunt cea mai fericita cand ma scald
salutam toti bb-ii si parintii,si multa sanatate..
Raluca&Yasmin
Dana_ spune:
Bine a-ti venit Raluca&Yasmin.
Bine a-ti venit Nicoleta&Stefan.Cred ca vroiai sa zici ca Stefan are acum 72 de cm,nu la nastere
Ce mai faceti mamicilor?Asteptam vesti de la voi si de la bb-i.
de la Dana&bb Andy