Bebelushi din ianuarie-februarie 2003
Raspunsuri - Pagina 12
moto spune:
Noi mamici si bb-ii ....SALUT LA TOATA LUMEA.....Inca nici un dinte la orizont, mai asteptam ....ieri i-am dat ficatel de pui si Seby a vomitat totul nu i-a placut deloc nu o sa-i mai dau cred ca nu-i face bine .A inceput sa se tarasca pe burtica si eu ii pun cate o jucarie in fata lui iar el se chinuie sa o apuce....si mai sta 5 min in premergator, 10 min in leagan dar tot in brate ii mai bine , ma dor mainile rau de tot ......Eu il scot afara in fiecare zi il pun cu fundul in iarga si el sta cu maimiile ridicate sa nu cumva sa atinga iarba ....se uita la tot ce misca in jurul lui,este f. curios.....Va pup si voi ce le mai faceti bb-iilor sa pape? Delia si bb-ul Sebastian.
Nicoleta spune:
PTIU! Ce tampenie am scris! Scuze. Avea, mititelul, 52 de cm. Asta inseamna ca...sunt cam obo. Scuze, mamici, daca v-ati speriat.
Nicoleta
tincutza spune:
Hello,
de mancat suntem cam mofturoase, dam la blender la "greu", dar mancam maxim 100 de grame... Uitati cam ce pireu facem: cartof, morcov, pastarnac, ardei (gras si capia), varza, conopida, piept de pui... Si alte alea, le fierb, le dau prin blender pana se fac pasta, un pic de ulei de masline si gata pireul!! Si desert o banana cu mar, un pic de struguri fara samburi (tot pasate).
La fainoase nu ne-am infipt (am mancat putina supa de pui cu galushti), pentru ca suntem un fundoc maaare de tot.
Si minunea minunilor, zicem MAMA si PAPA la "greu", ne-a tocat creierii la toti ....
Situatia "la zi": vaccin de 6 luni (fara nici o problema), 10,5 kg, 75 cm...
Pupici de la grasunici,
Miki si bebe Ella
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
moto spune:
Eu para nu mai stiu nimic ce sa fac sa-i dau sa pape parca am uitat toate mancarutiile .....maine o sa-i fac si eu pireul tau Tincuta sa vad daca grasanu-l meu il papa.....VA PUP....Delia si bb-ul Seby....
Dana_ spune:
Draga Tincutza,cat timp are bb Ella?
Andy al meu face 7 luni pe 20sept dar nici vorba sa zica mama.Cateodata mai zice da-da....si cam atat.
Dana
Ira spune:
Hi,
Sofia a venit pe lume la 01.02.03.
ora 11.30,cezariana
mat.Giulesti
dr.Puia
nu are dintisori si nici prea mult par
nu mananca mai nimic in afara de lapte si piersici
merge tinuta de manute
alearga in premergator
stie sa se joace pititea
(eu ma pitesc si ea ma gaseste...cateodata)
spune tata,iete,untinta,aiiiiii,DA(f. autoritar)
a facut febra mare la vaccinuri
nu i-a prins TBC-ul si o sa i-l repet
nu plange deloc
nu se trezeste noaptea
canta la pian(nu fac nici un misto)
este super-fericita cand asculta muzica
face 2000 de pozne pe zi
Irina si Sofia cea jucausa din burtica
Ira spune:
Pt.a se intelege mai bine...
data de nastere a Sofiei este 1 februarie 2003
a propos,
cum se modifica un mesaj?...propriu,bineinteles
multumesc anticipat.
Irina si Sofia cea jucausa din burtica
iubibubi spune:
primitzi si capricorni pe aici? ca ne simtim in minoritate printre atatia varsatori...
datele noastre sunt: Andrei, nascut pe 3 ianuarie, 9.400 kg, 71 cm, 8 dintzishori, par mai rar :), lacto-vegetarian (poate imi vindetzi si mie un pont cum sa-l conving sa manance carnitza), vesel nevoie mare, merge in 4 labutze si se ridica singurel in piciorushe (daca are de ce sa se tina), doarme toata noaptea si plange ocazional (de ex. cand vreau sa-i dau carnitza :)).
ce ziceti, ne acceptati si pe noi?
ps am gasit un mesaj de-al meu pe-aici, dar, sincer, nu stiu cum a poposit la acest subiect. din cate-mi aduc aminte, il postasem la "parintii intreaba,...". sau poate m-am babit...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Dana_ spune:
Bine a-ti venit Irina si Sofia,Iubibubi si Andrei.
Draga Iubibubi ,lui bb Andy i-am dat carnitza de pe la 5 luni jumate(acum are 7)si mananca foarte bine.L-a inceput o amestecam cu pireu,acum mananca si goala,aseara a mancat carnita de pe un picior de pui.De cat timp merge bb Andrei in 4 labutze?Abia astept sa-l vad si pe al meu mergand,dar nu e sigur ca o va face,poate se ridica la mers...
Eu zic sa incerci sa-i amesteci carnitza cu alte mancaruri si daca nu accepta nici asa atunci mai bine mai asteapta,poate ii va placea mai tarziu sa...poate chiar va fi vegetarian
Dana
qsar spune:
A propos de papat carnita... Dinu (dopa lupte seculare) s-a hotarat ca-i place carnea de pui dar nu cu piure de legume ci cu fructe acrisoare; acum baloteaza la greu.
Aaaa! Sa nu uit! In sfarsit avem si noi un dinte si mai "tricotam" la unu, da' merge greu.
Cat despre mers de-a buselea... marsarieru' (sic) se pune? Ca Dinu numai asa vrea! In schimb, este un mare calaret - cavalerist il face mama! Pe bune! Am fost o saptamana la echitatie si l-am luat cu mine pe cal intr-un traseu de trei ore; la inceput a "cantat" si a "vorbit" dar cand am intrat cu el in padure a inceput sa chiue haiduceste si sa rada. La sfarsit a adormit pe cal si era absolut caraghios. Am pus "poza-docoment" pe paginuta.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=qsar
Va pupam
Q (Gabriela si Dinu-dintosu'-calaretu')
Ha-haaaaa! Stiri de ultima ora! (De fapt, de ultima juma' de ora, ca n-a trecut mai mult de cand am postat raspunsul). Io o tot dadeam cu "tricotatu'" si cand colo Dinu terminase de "produs" al doilea dinte... Da' nu jos, unde-l cautam eu, ci sus. Acu' il vazui!
Q (Gabriela si Dinu-dintosu'-dintosu')