Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Laura Ioana-imi pare foarte rau sa aud prin ceea ce ai trecut.Eu cred ca as fi fost in stare sa-i omor pe acei doctori iresponsabili!!!!Laura esti o femeie fff puternica mai ales ca te aud ca nu renunti,ca mergi mai departe...Ai avut si trei sarcini oprite din evolutie,saraca de tiné..Cata putere ai!Esti un exemplu pentru toate fetele de pe acest forum!
Blueeyes2003.Imi pare ff rau pentru fetita ta.Si eu am pierdut-o tot la 6 luni pe fetita noastra,si noi ne-am dorit-o atat de mult si am fost atat de fericiti!E dureros...foarte dureros!
Stiti fetelor parca mi-as dori sa am si eu pe cine da vina(sper sa nu supar pe nimeni)pe doctori sau pe cineva.Dar nu am de aceea caut vina la mine.poate am gresit eu cu ceva...nu stiu fetelor dar nu imi pot explica ceeea ce s-a intamplat.De doua ori,de doua ori ne-am bucurat átat de mult de sarcina!!!E greu caci explicatie pe care am primit-o de la doctori a fost mereu"sunt unele lucruri care se intampla fara vreun motiv".Nu cred ca aceasta durere se va estompa cu timpul si mi-as dori sa am aceesi putere pe care o vad la voi(fetele de pe forum)acel optimism si acea putere de a merge mai departe,de a spera...dar nu am,nu!pentru ac ceea ce s-a intampalt a fost mult prea mult pentru mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia draga, se pare ca incompetentii sunt peste tot, nu numai la noi in Romania! Cum Dumnezeu ajung astia sa fie medici? Pai in unele situatii noi stim mai multe decat ei! Incredibil! Si au facut atatia ani de scoala pe cand noi nu am facut decat sa citim pe cateva site-uri pe internet si tot suntem mai bine informate! Sunt penibili de-a dreptul! Doamne ajuta sa se vindece cat mai grabnic Dominic si sa nu fie afectat bebe mic de acel nenorocit de virus.
Mari, iti doresc din tot sufletul sa fie bine cu toti cei trei samburei ai tai! Astept cu nerabdare fiecare mesaj de la tine si ma bucur de fiecare data cand aud numai lucruri bune. Va pe toti 4!
Mirela, te si eu si-ti tin pumnii ca luna asta sa fie cu ochisori!
Michelle, draga mea, vezi, eu am pe cine da vina dar cu atat mai mult ma revolta asta. Oricum nu pot face nimic si nu pot da timpul inapoi. Imi tot pun ipoteze: daca as fi fost eu mai bine informata, daca as fi stiut ce sa cer doctorilor (desi era de datoria lor sa stie!), daca nu eram atat de bulversata dupa nastere si nu as fi avut incredere in ei cand mi-au spus ca ei fac tot ce pot pentru fetita mea desi m-au mintit si nu au facut cel mai elementar lucru, sa-i dea surfactant, etc.
Si pentru mine a fost mult prea mult ce s-a intamplat. Stii ce ma mai ajuta? Faptul ca merg la servici si ma iau cu treburile de acolo. Sunt obligata sa ma concentrez la ceea ce fac si pret de cateva minute ma gandesc la altceva. Oricum, gandurile revin si durerea e aceeasi. Nu va trece niciodata, asta sunt sigura. De altfel, as considera o blasfemie vis a vis de fetita mea sa sufar mai putin cu trecerea timpului, sa nu ma mai doara atat. Macar atat pot sa fac eu pentru ea, sa plang pentru suferinta ei si sa-i pastrez vie amintirea cate zile voi avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Vivela, hai, te rog, nu ne mai tine in suspans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Fetelor, n-am avut net ultimele 2 zile si inca nu am, acum sunt la un internet cafe.
Facut test. Negativ. Ajunsesem sa ma conving si pe mine ca va fi bebe, incat mi-era si greata, cred ca mai mult indusa... Si ca sa nu mai sper degeaba in continuare, am primit si invazia rusilor. Deci z30=z1.
Dar numar iar... si incerc sa ma bucur de activitatile prestatoare.
Fetele care sunteti aproape de test, va tin pumnii, fugiti la odisee, ca va prind din urma.

Va pup, va scriu mai multe maine, cand sper sa am net din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

iubitele am nevoie urgent de numele injectiei care se face in caz de extrauterina ca sa se elimine singura si unde se gaseste....

repede.......plssssss...se pare ca asta am si plec la buc diseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Oanabbb,imi pare tare rau!
METROTREXAT,acesta e numele injectiei.Nu stiu exact de unde sa-l procuri,in Buc cred ca-l gasesti oricum!
Dumnezeu fie cu tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Fetelor, apropo de ce zicea Michelle, de vina pe care uneori nu o gasim, pe mine m-a framantat f. mult problema asta, si am gasit vina in mine. Intelegeti ca eu va spun ce gandesc eu despre mine, sa nu intelegeti ca acu zic ca toate suntem vinovate de ce ni s-a intamplat, ca adica avem ceea ce meritam.
In primul rand mi-e rusine sa va spun, dar in anii studentiei, imediat dupa rascoala, in perioada mea de rock si hippi am facut un avort. L-am facut fara sa ma gandesc la ceea ce fac, doar la mine si credeam eu viitorul meu. Un an intreg m-a mustrat constiinta si nu am mai iesit la petreceri, nu am mai baut, nu am mai fost cu baieti, nu am mancat carne etc., ceea ce era destul de greu la 21 ani in Regie. Dupa un an mi-am reluat treptat o viata obisnuita de studenta, dar fara excesele de sex si bautura dinainte (decat ocazional......)
in al doilea rand, se spune ca sanantatea copiilor depinde de relatia noastra cu parintii. Ei, nici aici nu stau bine, relatia mea cu mama e f. rece, e genul care nu m-a incurajat niciodata, care si dupa primul copil imi zicea sa nu ma marit cu actualul sot, care m-a considerat prea rebela pt. felul ei modest de a fi, toti banii pe care-i avea i-a dat lui sora-mea etc.

asa ca vroiam sa va intreb, voi aveti probleme in relatia cu parintii? Eu in ultima perioada incerc sa am niste legaturi mai apropiate cu mama, dar practic simt ca eu trebuie sa o educ, si se pare ca ceva se schimba, recent mi-a zis pentru prima data te iubesc.
si parca ura fata de ea s-a mai estompat, dar pentru mine ramane modelul de cum nu trebuie sa fie o mama.

si sincer ma gandesc ca trebuie neaparat pentru mine sa incerc s-o iubesc si s-o umanizez si pe ea, si apoi sa ma gandesc la o viitoare sarcina. dar e f. greu, de ex. cand i-am zis ultima oara ca sunt gravida, s-a strambat si a zis, ei, poate faci si tu o fata. dar eu de la sora ta astept un nepot, ea de ce nu face, nu stii, si de aici discutia a deviat. nici o felicitare, nici un zambet, nimic, si vreau sa va spun ca asta m-a macinat si m-a inveninat f. tare toata perioada cat am fost gravida. Si tot timpul imi aminteam cate mi-a facut ea de-a lungul timpului, si asta ma facea sa plang aproape in fiecare seara, desi incercam sa ma abtin, sa nu-i fac rau copilului.
si la primul copil, cand i-am zis ca-s gravida, a zis ca sunt proasta, exact asa, ca nu sunt maritata legal, etc. si ca ea nu se baga si nu ma ajuta.

nu stiu ce mi-a venit, dar am simtit nevoia sa ma descarc, mi-am amintit cat am plans io in fiecare seara si nu puteam dormi din cauza relatiei cu mama.

e posibil ca aceasta relatie mama-fiica sa influenteze si relatia cu copiii nostri, am platit adica faptul ca nu-mi pot iubi mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

e intersant ce spui HAIR si plin de semne de intrebare. ne influenteaza sigur, dupa parerea mea.

eu sunt noua ca memebru dar am citit pe nerasuflate toate capitolele
fiindca si eu am trecut printr-o experienta foarte dureroasa (e putin spus).

Am nascut prematur (la 8 luni, 35 saptamani)la sfarsitul lui iulie un copil sanatos care nu a supravietuit insa decat 2 ore din cauza incompetentei asistentelor si medicului. De cand am ajuns la spital am trecut prin momenete extrem de neplacute datorate asistentelor si medicilor care erau de serviciu, care au dovedit lipsa de o omenie uriasa. Am nascut la 3 ore de la venirea la spital si cand le spuneam ca am contractii mai scurte de 1 minut imi raspundeau ca nu am decat dureri diareice. O bataie de joc. Si asta la un spital judetean!
Am un gust foarte amar in urma astei experiente si totusi nadajduiesc sa o iau de la capat poate chiar luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Draga Ralu,din pacate ,parintii nu ni-i putem alege...si nici nu-i putem modela, ca deja au personalitatea formata...si chiar sa zicem ,in conditii normale, nu intotdeauna au reactiile pe care le asteptam noi...
Nimeni nu te pedepseste pt nimic...atunci,ma refer la primul avort,erai convinsa ca asta trebuia sa faci,asa ai gandit atunci...nu te poti invinui pt hotaririle din trecut,si nici nu poti gandi acumpt atunci .
E dureros,intr-adevar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nana, uite aici ti-am tradus, pe pagina 1, uite ce am scris, `uite am sa-ti traduc modul de folosire de la testul ce-l cautai, deci zice ca Clearblue test de ovulatie, este un test urinar care masoara cresterea unui hormon in urina, se cheama hormonul luteinizant(LH).se face testul dimineata la trezire ca urina e mai concentrata, ptr a efectua testul tineti tija absorbanta sub jetul de urina timp de 5 secunde, ptr a alege ziua bazati-va pe ciclul precedent, a nu se face acest test inainte de a 11-a zi a ciclului. asteptati 3 minute. ptr a interpreta rezultatul comparati intensitatea culorii liniei LH cu cea a liniei de referinta.daca linia e albastra la fel de inchisa sau mai inchisa ca si linia de referinta testul e pozitiv. sper ca te-am putut ajuta si ca se intelege ce scriu.`te pup

della, merci mult, asa e cum spui, tre sa verifici tot si pe toata lumea, nu am semne de virus, doar greturile astea care ma chinuie de nu mai stiu de mine...te pup

laura, , merci mult de incurajari,

mari, si eu vreau sa vad toate pozele ce le ai cu bebei, (de 4 ori)merci de incurajari, abia astept ziua de miine, sint atit de emotionata.si sa faci bine sa nu ne mai dai asa emotii, nu uita ca cei trei puiuti ai tai sint si ai nostrii cumva.....

mirela, merci mult de incurajari si de gindurile bune, Dominic e mult mai bine, da, abia astept ziua de miine dimineata, am mari emotii, am sa va pun poza s-o vedeti. continua galeria ptr tine, mai un pic pina la weekend.

puiramy, imi pare tare rau,

chantal, ai mare dreptate, tre sa stim noi mai mult ca ei care fac facultatea, eu , sint tare multumita ca n-am avut complicatii cu Dominic prea mari, ca boul ala era un incompetent, nu mi-a facut analizele toate, nu m-a informat de nimic, am nascut natural un copil de 4.145kg cind trebuia programata o cezariana, l-au tras pe Dominic cu ventuzele de 3 ori c-a avut 1 luna un mare hematom, ce sa mai zic, eu verific tot, mi-a prescris medicamente interzise in europa de 10 ani....nu am cuvinte...prietena mea zice ca sint o pacienta dificila, dar lasa ca e mai bine asa.merci de incurajari si de urari, Dominic e mult mai bine.

vivela, imi pare rau, dar lasa ca poate-ti aduce Mosul anul asta un bebe mic.

oanabbb, imi pare rau nu stiu raspunsul, imi pare rau ca ai extrauterina, sanatate multa, vad ca pitzirica ti-a raspuns.

am niste greturi groaznice, Dominic e mai bine, desi nu prea mi-a dormit azi noapte, miine e ziua cea mare, abia astept, va pup pe toate si abia astept sa va dau vesti bune

Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput