Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Pepsi spune:
fetelor iarasi eu, cum spunea si andreea, am inceput mailul la servici si-l termin in citeva ore, si intre timp voi mai scrieti, acuma am timp sa va scriu la fiecare.
in primul rind Mari, ma bucur atit de mult ca sinteti bine toti 4, chiar incepeam sa ma ingrijorez, ca stiam ca pe 20 ai fost la eco. te pup tare, chiar am vazut la tv o emisiune cu o familie care avea 4 baieti(virsta intre 3-7 ani) si ce si-au zis hai sa mai incercam inca o a cincia sarcina, poate iese fata, si ghici ce? avea tripleti.....si mai ghici ce? erau BAIETI, ff frumoasa emisiune, bineinteles c-am plins.merci de urari, la fel si tie.
michelle, am sa-ti scriu miine un mesaj pe privat, te pup, curaj, trebuie sa lasi timp sa-ti faci doliul, a trecut prea putin timp, medicii zic ca trebuie minim 6 luni ca sa incepi sa te simti mai altfel.
chantal, nu-mi vine sa cred ce aud, desi din pacate e adevarat, imi pare atit de rau de tot, nu am cuvinte, criminalii......
nana, ai vazut ca ti-am tradus instructiunile de folosire de la testele de ovulatie? sper sa-ti ajute.
vivela galeria continua, ai facut testul?
cristina, mirela, incepe GALERIAAAAAAAA,
mariana, imi pare rau ca nu a iesit la tine cu manipularea ptr intorsul bebeului, in februarie pe 4 trebuia si eu sa nasc daca......
andreea, si eu am sa trec pe la tine cu mare placere daca am sa trec prin zona, am zis ca poate in 2 ani mergem si noi in Sua, vai ce ma bucur ptr tine ca mergi in vacanta, parca simt febra pregatirilor, da ai dreptate cind avem ceva ne dorim altceva, asa ca mai bine sa ne multumim cu ce avem ca altfel am fi vestnic nemultumiti.
eu ard de nerabdare, este marti seara, deci mai am ziua de miine, si pe urma joi dimineata la 9.45 merg la medic, sper din suflet ca nu a afectat virusul lui Dominic sarcina, si ca bebe e bine, si imi doresc sa scape Dominic de pacatosul asta de virus ca saracutul iar mi-a facut seara febra, noroc ca a mincat o supica de gaina cu carne fiarta, ca nici nu poate minca ca are ceva afte prin gurita, o Doamne nu sint buna de nimic daca el nu e bine, macar are chef de joaca, ceea ce e bine.
hai va pup pe toate, si scuze daca m-am intins din nou.
Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Della spune:
Buna fetelor!
Asa ca si voi, scriu si eu de la servici, si , deci, scriu pe bucati. Sa incep…
Mari, ma bucur fff tare ca sunteti bine toti 4 ! Ma imprersionezi fff tare cu cei 3 bb-i ai tai. Trimite-ne poze, te rog. Sunt sigura ca nici restul fetelor nu au prea vazut tripleti in burtik.
Flavia, imi pare tare tare rau ca Dominic e bolnav si sper din tot sufletul sa scape cat mai repede. Din pacate cunosc si su problema de afte in gurita, la fel a patir si Richie de cateva ori cand a facut ceva forme de viroza (sau ce-o fi fost, ca deja ma termina…). De cele mai multe ori nici medicii nu stiu ce au copiii, sa nici nu mai vorbim despre faptul ca trebuie sa supervizezi pe toata lumea, adica ce scriai si tu, ce scrie medicul (ce medicament prescrie), de-ti da farmacistul (mie cand eram insarcinata cu Richie, nu stiu ce-mi prescrisese dr.-a de familie, dar farmacistul mi-a dat ceva total contraindicat sarcinii, si noroc, ca si tine, ca am citit prospectul…)… . De asemenea sper sa nu iei virusul.
Michelle, bine-nteles ca am sa-ti scriu si eu pm, dar mai incolo, ca sa ma pot concentra mai bine, si nu pe fuga.
Mai revin ca cum nu mai pot scrie…
Laura Ioana spune:
Doamne, Flavia, kiar ca-s incompetenti! Doar se joaca cu viata unui copil, cum pot fi asa neatenti????? Multa sanatate micului Dominic si da, sigur era mai bine daca asteptai sa fie in armata Felicitari pt inimioara lui bebe
Mari felicitari, iubita! Ce frumos tre' sa fie sa vezi 3 mogaldete miscarete in burtica!!! Ti-au dat pozici? Sa-ti dea ca dupa ce mai cresc nu-i mai vezi asa clar si frumos pe toti!
Puiramy poate esti torusi insarcinata! Ar fi super!!! Doamne ajuta! Mie mi-a dat dr Munteanu, dar si Poparlan poate sa-ti dea (orice dr ginecolog din Piatra iti poate da trimitere), internare de o zi pt dozare Bhcg. Ai mai facut vreun test de sarcina? De obicei, dupa ce se opreste in evolutie, nu se mai pozitiveaza. Daca e inca sarcina apare si a 2-a liniuta. Dar te-au lasat sa elimini singura sarcina? Nu ti-au mai facut un eco?
Poparlan nu e asa bun, nici nu ctie sa foloseasca aparatura pe care o are. Cand m-au chiuretat, acum 2 sapt, am stat in spital cu o fata pe care o chiuretase el la cabinetul lui (2mil de lei) si ajunsese la spital cu niste sangerari si cheaguri uriase si a trebuit chiuretata din nou (mai mult pe viu, ca anestezia nu a prins asa bine, ea avand uterul si colul inflamate!
Iti tin pumnii sa fii inca graviduta si sa mergi bine pana la sfarsit
Poze Laura
puiramy spune:
Laura Ioana Multumesc, dar am fost dimineata in spital si nu mi-a mai trebuit trimitere ca ma stiam cu cineva de acolo.Pe la 1 aflu rezultatul.Offffffff DD ajuta!!!
Sarcina mi-a zis dr de la Bucuresti ca era mica doar doua saptamani si a zis ca se elimina singura la primul ciclu, dar nimic, nici o sangerare.Ecografie n-am facut ca alea doua sapt am stat acasa si cand am aflat rezultatul nu m-am mai dus la Buc ca a zis dr ca oricum nu se vede la eco ca e mica.Am mai facut si teste de sarcina dar au iesit negative, deci se pare ca n-as fi dar nu stiu ce se intampla.Vad astazi.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
nana, ai vazut ca ti-am tradus instructiunile de folosire de la testele de ovulatie? sper sa-ti ajute.
Nu am vazut! Imi cer scuze. Pana la urma, cu ajutorul Marianei am gasit in engleza si mi-am cumparat Clear Blue digital iar de maine incep sa imi urmaresc ovulatia, sa ma edific ce si cum.
Oricum iti multumesc din suflet, o sa caut mesajele din urma ptr ca sigur ma va ajuta sa mai citesc o data!
Multumesc mult!
Pupici si multa sanatate lui Dominic!
Iar tu nu mai fii ingrijorata ca o sa fie totul bine!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Nana mi-e cam rusine sa scriu ca am folosit teste de ovulatie nu numai la conceptie, ci si la contraceptie.
Adevarul este ca ele indica DOAR POSIBILITATEA producerii ovulatiei, nu neaparat si producerea.De asta multe fete se duc la monitorizare ecografica.La mine testele n-au dat gres.Succes si sa ne spui cum ti se par!
[
Mie mi se pare foarte important sa fim informate si pana la urma fiecare alege ce crede ca e mai bine ptr el, asa ca n-ai de ce sa-ti fie rusine. Foarte bine ai facut, abia mi-ai dat si mie o idee .
De maine incep folosirea testelor de ovulatie, mi-am luat Clear Blue Digital Ovulation, numai asa am gasit, in set de cate 7 teste, am vizionat demonstratia de pe site cu utilizarea lui si sunt sigura ca o sa ma descurc, este foarte simplu.
Pupici si multumesc mult de ajutor!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
puiramy spune:
LAURA iOANA Acum am vazut de Poparlan.Stiu ca nu e un dr bun , dar la noi chiar nu stiu pe nimeni sa am incredere.Unul e prea batran nici nu mai vede, cred ca stii la cine ma refer, cred ca a si iesit la pensie.Eu i-am luat la rand pe toti si dupa 4 ani de investigatii, nici unul de la noi nu a depistat problema mea(trompe infundate).Si mi-am pierdut anii cei mai fertili.Eu ma duc la Poparlan ca mai are aparatura, dar rar pentru o lama sau eco, ca eu sunt la Laura Dracea la Giulesti.
Si eu iti doresc sa ti se indeplineasca visul si poate de sarbatori vine Mosul cu cadoul cel mare, ca mult te-ai mai chinuit si tu.
msemcu spune:
Flavia, draga de tine, prin ce emotii treci! Sper sa fie totul in regula cu Dominic! Ce noroc ca te-ai uitat pe prospect! Doctorii astia ma baga in boale cu neatentia lor! Parca ar trebui sa studiem si noi medicina si sa-i putem controla in tot ceea ce fac! Eu sunt sigura ca joi vii cu vesti foarte bune! O sa fie super sa-ti vezi samburelul cum da din manute si picioruse!
Andreea, promit sa va anunt cand o mai tai de prin oras si nu va pot scrie! Tu ce faci? Esti ok? De cand reincepem sa numaram? Presimt ca sarbatorile trebuie sa aduca ceva bun pentru fetele de aici!
Adela, multumesc din suflet pentru gandurile bune si promit sa scanez pozele pe care le-am primit si sa va anunt cand le-am pus pe net! Doctorita mi-a facut o multime de poze, dar si-a oprit si ei mare din ele! E si la ea prima sarcina cu tripleti!
Puiramy, sa ne spui ce ai aflta! Sper sa fie de bine!
Chantal, esti o draguta ca te gandesti la mine! Mai ales dupa momentele foarte grele prin car eai trecut! Dar vezi, asa ma gandesc si eu ca acum poate ma ajuta D-zeu sa fie totul bine pana la capat!
Mariana si Ileana pentru mamici si pentru burtici!
Vivela, ce ne spui de test?
Mirela eu fac galerie, dar sa-mi zici cand sa ciulesc urechile dupa vreo veste!
Pup toate fetele super dragute de aici! fetele care m-au ajutat cel mai mult!
Mari
blueeyes2003 spune:
Mari multumesc pentru galerie,esti tare draguta!Cred ca duminica am sa fac testul daca nu imi vine CM pana atunci
Ma bucur ca esti bine si bebeii sunt bine,ce frumos este sa ai 3 deodata! Nu am cunoscut pe nimeni pana acum cu tripleti!Sa scanezi pozele cu ei sa-i vedem si noi!
Flavia imi pare foarte rau ca Dominic este bolnavior!Sper din suflet sa se faca bine cat mai repede.Din pacate sunt medici incompetenti peste tot,bine ca te-ai uitat tu pe prospect!Chiar ca-i deplasata ideea ca ce ti-a venit sa ramai acum cand ai un copil la gradi,e aiurea!
Abia astept sa vii cu poze de la eco si o sa te linistesti ca totul este bine!Ai drija de tine si de bebe si multa sanatate lui Dominic!
Andreea sper sa ai cele mai frumoase sarbatori mai ales ca vii dupa atata timp acasa,si poate vine si bebe,poate-i place mai mult in Romania! Oricum,pana atunci nu rata perioada fertila!
Puiramy iti tinem pumnii sa fie de bine!Sa ne spui ce afli!
Michelle ti-am trimis PM.
Laura,Adela,Ileana,Chantal,Cristina va pup pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
puiramy spune:
Fetelor
Oricum ma asteptam Bhcg 0, 0.deci nu mai e nimic si trebuie de acum sa vina uratii.