Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ralu,si eu cred ca relatia cu parintii ne influenteaza, eu, pot sa spun ca am o relatie buna cu ai mei, cum spunea idaira, nu putem sa-i alegem si noi facem greseli fata de copii nostrii, nu exista parinte ideal, si nu cred ca tu ai fost pedepsita ca ai facut un avort, sau ca n-o iubesti pe mama ta, uite eu n-am facut avort si tot am pierdut, ai sa spui ca poate am facut altele si am fost pedepsita, eu nu vad asa lucrurile, ca atunci fiecare are cite ceva ce a facut, toti gresim, eu zic ca trebuie sa inveti sa o ierti pe mama ta ptr ca nu ti-a putut oferi iubirea de care ai nevoie, poti incepe prin a merge la un psiholog sa te ajute, eu, aveam probleme in relatia mea cu socrul meu si m-a ajutat sa inteleg. cind iertam devenim mai buni, si eu m-am simtit ff vinovata c-am pierdut sarcina si nici macar nu am simtit, incepusem sa cred ca nu sint o mama buna ptr Dominic, dar acuma sint convinsa ca sint o mama buna ptr el, asa cum pot eu si ma straduiesc sa fiu, in schimb eu nu am o relatie cu fratele meu, in sensul ca ne sunam doar de sarbatori si de zile de nastere, e drept ca ne desparte un ocean, dar asta e, accept situatia si nu incerc sa-l schimb.

liaB, imi pare rau de durerea ta, si prin ce ai trecut, sint atitia criminali care-si spun medici in Ro ca te si sperii, ma bucur ca ai gasit curajul sa mergi mai departe, bine ai venit pe forum, si iti doresc sa ai un bebe cit mai repede.

Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ralu este interesant ce spui!Cred ca intr-un fel sau altul relatiile noastre cu parintii influenteza si relatia cu copii nostri.Stii ca de multe ori se spune "o sa vezi cum este cand o sa ai si tu copii si sa vezi cum te simti cand iti vor vorbi asa,sau se vor purta asa...etc"Si in momentele in care ceva nu ne place in atitudinea lor vis-a-vis de noi,atunci ne dorim sa fim altfel pentru copii nostri.Cum spunea si Idaira,nu intotdeauna au reactiile pe care le asteptam noi si din pacate nu-i putem schimba.
Indiferent care este relatia cu mama ta eu cred ca tu faci tot posibilul sa fii altfel fata de copii tai,decat a fost mama ta pentru tine.
Eu nu cred ca trebuie sa te invinovatesti pentru ca odata ai facut un avort,asa ai crezut tu ca este bine la momentul respectiv.
Vivela imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta.Nu fi trista,urmeaza o alta luna de incercari si speranta!
Puiramy imi pare rau!
Flavia iti tin pumnii pentru maine!Am si eu emotii pentru tine si abia astept sa vad pozele cu bebe.
Lia_B imi pare rau!Cata tristete din cauza incompetentei unor doctori si asistente.Oare nu vor plati intr-o zi pentru ceea ce fac?
Iti doresc multa putere sa mergi mai departe si sa ti se implineasca cat mai curand visul de a avea un
Oanabb sper totusi sa nu fie SEU.
Noapte buna!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nana uite ce-am gasit in revista Avantaje
"TEST DE OVULATIE
Ce este. Testul de fertilitate este o analiza simpla si rapida pentru identificarea hormonului luiteinizant din urina, fapt care permite anticiparea momentului ovulatiei. Este similar ca functionare cu testele de sarcina. Pentru aceasta, se colecteaza urina de dupa-amiaza intr-un vas mic, perfect curat. Se introduce testerul in urina, iar citirea se face dupa trei-zece minute, conform instructiunilor de folosire atasate.

Caracteristici Testul indica zilele (numarul de ore) in care va avea loc ovulatia (perioada de maxima fertilitate) cu o precizie de 99,9%.

La ce e bun. Daca vrei sa ai un copil, acest test te ajuta sa afli perioada in care ai cele mai mari sanse sa-ti implinesti dorinta. De obicei, aceasta se afla la mijlocul ciclului menstrual, in ziua a 13-a, pentru un ciclu regulat de 28 de zile.
O data ce ai aflat-o, programarea sexului in urmatoarele 26 de ore este ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti spori sansele de a ramane insarcinata.
E adevarat, metoda elimina spontaneitatea din viata ta sexuala, dar e un bun ajutor pentru cele care "nu au timp" sa ramana insarcinate.
Atentie: testul arata momentul eliberarii hormonului luiteinizant si posibilitatea ovulatiei, nu si certitudinea ei - exista cazuri in care aceasta nu se produce (cand foliculul nu se rupe, iar ovulul nu este eliberat).

Eu nu le-am facut niciodata cu prima urina de dimineata,tocmai pt ca concentratia de LH in urina e mare si-ti poate da rezultate false...incercam sa nu beau multe lichide inainte de test,la fel,iti poate da rezulate false...si trebuie sa respecti aceeasi ora ,in fiecare zi...
Asa am facut eu,dar poti cere si parerea fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Flavia sper sa nu iti influenteze sarcina in nici un fel acel virus.Cum se numeste?
Si in Suedia am dat de doctori tinerei care nu se prea pricepeau...Am avut mastita si mi-a dat un antibiotic puternic de tot care continea o substanta pe care nu o suportasem prea bine.M-am inrosit ca si cum ma ardea soarele.Noroc ca a fost numai atit.
Am impresia ca in vest si peste ocean doctorii ar face orice sa convinga pacientii sa incerce mai intai nasterea vaginala.Probabil e si vorba de costurile operatiei.Tocmai citisem ca nasterile cu ventuza s-au inmultit in Suedia si mai si indrazneau sa dea vina pe mame ca nasc niste copii mult mai mari decit acum 30-40 de ani.Pai asta e, cind nivelul de trai creste,gravidele maninca mai bine,copii sint mai mari la nastere...

Mari ce bucuroasa sunt sa citesc ca va simtiti toti bine.Sa dea Dumnezeu sa fie asa si in continuare.Este o experienta atit de extraordinara incit ar merita sa pui pe hirtie citeceva din momentele acestea de neuitat.

Mirela astept sa ne dai vesti bune!Pumnii sint strinsi stinsi pentru maine!

Lia_b imi pare rau ca atit de multe dintre noi au trecut prin asemenea situatii ingrozitoare si iti doresc multa multa bafta luna aceasta!

Ralu relatia cu mama este bunicica dar se putea si mai buna.Uneori soacra ma intelege mai bine fiindca mama e in virsta, are niste conceptii mai vechi si ii este greu sa accepte ca regulile pe care le stia ea din Romania nu mai au valoare aici in Suedia.Cind m-am plins ca va trebui sa fac cezariana si cunosc care sunt riscurile,mi-a zis ca o taietura nu-i nimic,trei copii nu mi-or ajunge?De multe ori ma simt foarte prost ca nu ma intelege.

Ileana ce mai faci? In curind vei fi la mijlocul sarcinii...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirela, imediat ce ies de la medic ma bag sa va scriu inainte sa merg la medic, si una din prietenele mele m-a sunat sa ma incurajeze, of, abia astept.

mariana, coxsackie virus ii zice la boala lui Dominic, are doar in gura si pe buza besici, si gingiile ff umflate, si gitul si febra de rigoare, e mult mai bine, dar maninca destul de prost ca-l dor bubitele din gura, sint ca o rana. dar am citit pe net si scrie ca nu trece prin placenta, doar daca as naste acuma si as avea ar trebui sa-mi anunt medicul. n-am nici un semn, in afara de buzele f uscate, dar asta e de la frig, si beau multa apa. ai dreptate cu ventuzele, la mine le-au folosit dupa ce am impins de m-a luat dr...u 4 ore din momentul in care eram deja dilatata la 10 cm.....m-am rupt natural in 3 locuri profund......in fine cind imi amintesc imi zic Doamne parca dupa nastere am promis ca nu mia fac copii....si acum imi trebuie 3.. vezi tu mama ta e dupa standardele din Romania, unde sa ai doi copii era de ajuns, dar sa ai trei, deja erai iesita din standard, dar mai sa ai 4, ce-o sa zica lumea?nu trebuie sa pui la suflet ce zice mama ta, nu e reavointa sigur, ci lipsa de informatie, ptr dinsa cezariana e si ea o taietura si nimic mai mult, la vremea lor nici eco nu se facea, cultura medicala nu era la fel. mama mea, care traieste in Franta acuma, si care nu e batrina zic eu, are 60 ani, si a fost socata cind fratele meu a asistat la nasterea copiilor lui, era socata ca nora mea nu trebuia sa-l forteze, etc, a vazut lucrurile altfel cind am fost eu in rolul mamei care naste, i se parea bine ca cris era cu mine acolo....in fine, sanatoasa sa fii, copii tai la fel, restul mai putin important.

Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumec mult de raspunsuri fetelor.As vrea sa stau toate 126 de zile,sau ma rog ce a mai ramas din ele ca inca nu ma simt pregatita sa ma duc la munca,nu-mi sta capul.O sa vb cu doctora de famile la 1 cand iau medicalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Oanabbb, imi pare rau ca treci prin asa ceva! Sper sa se termine totul cu bine! Sa ne anunti ce ai facut!

Vivela, sper ca nu iti pierzi optimismul acum! Se apropie si momentul tau bun! Uite, eu am armas intr-o luna cand nu ma asteptam, ma obisnuisem deja cu ideea ca trebuie sa ma apuc sa-mi controlez ovulatia si cand colo, nu a mai fost nevoie! Eu tin pumnii sa fii pana la sfarsitul anului!!

Mirela, pentru tine pumnii sunt stransi deja! Abia te astept cu vestea!!! Aoleu ce o sa mai sarbatorim!!!

Lia B, prin ce momente cumplite ai trecut si tu! POti sa ne spui mai multe despre ce s-a intamplat? Imi pare bine sa vad ca esti ok si ti-ai pastrat speranta! Sa speram ca D-zeu ne va ajuta pe toate sa ne tinem copilasii in brate pana la urma!

Flavia nu uiti de noi! Te asteptam cu pozele! Abia astept sa ne spui cum a fost la medic!! Sper ca Dominic este mai bine!

Mariana, ma bucur tare mult ca esti OK! Eu abia acum incep sa-mi revin din socul aflarii vestii! Am avut parte de tot felul de reactii, sa stii! De la medicul la care am facut ecografia si caruia efectiv i-a picat fata cand a vazut a treia inimioara (mama ce m-a speriat reactia lui), pana la bucurie maxima (astia au fost in principal membrii familiei care s-au bucurat enorm si mi-au promis ca ma ajuta). Am avut colegi si prieteni care au ramas uimiti, fara reactie, sau care chiar s-au speriat dar si altii, carora li s-a luminat efectiv fata! Acum ca imi spui de scris cateva randuri, sa stii ca mi-ar prinde bine sa trec undeva ce imi trece prin minte! Multumesc de sfat

Ileana, ce mai faci? Sper ca esti ok! Mai stii ceva noutati legate de analize?

Eu merg sambata la un nou eco! Va tin la curent cu ce mai aflu!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Nana uite ce-am gasit in revista Avantaje
"TEST DE OVULATIE
Ce este. Testul de fertilitate este o analiza simpla si rapida pentru identificarea hormonului luiteinizant din urina, fapt care permite anticiparea momentului ovulatiei. Este similar ca functionare cu testele de sarcina. Pentru aceasta, se colecteaza urina de dupa-amiaza intr-un vas mic, perfect curat. Se introduce testerul in urina, iar citirea se face dupa trei-zece minute, conform instructiunilor de folosire atasate.

Caracteristici Testul indica zilele (numarul de ore) in care va avea loc ovulatia (perioada de maxima fertilitate) cu o precizie de 99,9%.

La ce e bun. Daca vrei sa ai un copil, acest test te ajuta sa afli perioada in care ai cele mai mari sanse sa-ti implinesti dorinta. De obicei, aceasta se afla la mijlocul ciclului menstrual, in ziua a 13-a, pentru un ciclu regulat de 28 de zile.
O data ce ai aflat-o, programarea sexului in urmatoarele 26 de ore este ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti spori sansele de a ramane insarcinata.
E adevarat, metoda elimina spontaneitatea din viata ta sexuala, dar e un bun ajutor pentru cele care "nu au timp" sa ramana insarcinate.
Atentie: testul arata momentul eliberarii hormonului luiteinizant si posibilitatea ovulatiei, nu si certitudinea ei - exista cazuri in care aceasta nu se produce (cand foliculul nu se rupe, iar ovulul nu este eliberat).

Eu nu le-am facut niciodata cu prima urina de dimineata,tocmai pt ca concentratia de LH in urina e mare si-ti poate da rezultate false...incercam sa nu beau multe lichide inainte de test,la fel,iti poate da rezulate false...si trebuie sa respecti aceeasi ora ,in fiecare zi...
Asa am facut eu,dar poti cere si parerea fetelor...

Astazi a fost primul test de ovulatie din viata mea pe care l-am facut, si am procedat asa ptr ca asa spun ei, producatorii de teste.
Dar de maine o sa incerc s ale fac mai tarziu, cand ajung acasa de la servici si o sa ramana ora aia.
Mai am o nelamurire: de ce anume nu e bine sa bei lichide? Ca sa rezisti cele 4 ore sau este rezultatul mult mai corect?

Merci mult d eajutor:

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia bafta la eco! Iti tin pumnii si abia asteptam noutatile!
Mariana multumesc mult !Mai astept cu testul,abia sambata este Z26,ziua in care mi-a venit luna trecuta.
Mari ar fi super sa avem ce sarbatori Am niste emotii...dar trebuie sa mai astept.
Iti tin pumnii pentru sambata la eco cand ii vei vedea pe iubitii care cum spunea si Flavia,intr-un fel sunt si ai nostri (sa nu ne auda sotul tau )
Nana eu nu stiu mai nimic despre testele de ovulatie,poate iti raspund fetele care le-au folosit printre care o sa ma numar si eu daca nu am ramas insarcinata luna aceasta.
Cristina tu ce faci?Ai facut vreun test pana acum?Si pentrui tine trebuie sa fie galerie,nu?
Va pe toate

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Nana eu nu stiu mai nimic despre testele de ovulatie,poate iti raspund fetele care le-au folosit printre care o sa ma numar si eu daca nu am ramas insarcinata luna aceasta.

Lasa ca poate nu va fi cazul sa le folosesti! Poate o sa fie in burtica !

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput