Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura ma bucur ca v-ati impacat!
Sa aveti o seara placuta si lasa ca gasesti tu ceva bun chiar daca este de post
Gabi sa te auda DD si sa avem noroc luna aceasta sa putem deschide noi cap. de mamici de sept-oct.Andreea si Nana au mari sanse sa fie la cele de iulie-august.
Nasol moment sa plece sotul tocmai in perioada fertila.Dar lasa ca atunci cand se intoarce poate mai prindeti ceva din perioada fertila si-i dati bataie Nu se stie niciodata!
Nu inghiti totusi cheia, ca se intoarce si mai ai nevoie de el!
Va pe toate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, draga mea, o mare imbratisare si un mare pupic de la mine, ma bucur ca v-ati impacat, te inteleg perfect, si eu sint cu sotul meu din clasa a XII, si sintem casatoriti de 8 ani, a trecut prin ff multe incercari cuplul meu, ma bucur ca sintem inca impreuna, dar cel mai mult mi-a schimbat viata de cuplu, venirea lui Dominic, nici nu puteam sa-mi inchipui asa ceva. inainte eram tot timpul impreuna peste tot, prietenii ne ziceau siamezii, si acuma...Dominic e cel mai important. si e normal, ne-a trebuit 1 an sa ne adaptam bine la noua situatie, e greu, ca nici bunicii nu sint ca sa-l putem lasa si sa mai iesim si noi doi undeva, nu mai avem intimitate de cind am nascut. dar nu ne plingem, vroiam doar sa te linistesc ca nu sinteti singurul cuplu in situatia asta, si eu citeodata ma intreb daca si-a pierdut interesul dupa atitia ani....mai ales ca sint mai grasa cu 10 kg, si cu sarcina asta voi lua inca mai ceva.....dar el zice ca sint frumoasa....asa ca fugi si sarbatoriti, o meritati si voi ati trecut prin atita.....

andreea
, nu conteaza citi ani de casnicie ai, ci ca sinteti fericiti, si ca veti avea un bebe impreuna. am sa incerc cu prunele sa vad daca merge. merci, tin in continuare pumnii....

chantal
, ma bucur ca esti cit se poate de bine, avind in vedere situatia.pe Dominic l-am simtit pe la 4 luni jumate, oricum pina sa-mi dea un sut mai este.inca nu se simte cind pui mina, dar va tin la curent.nici eu la prima sarcina nu faceam nici un efort, dar cind ai un bebe de 2 ani jumate, e mai greu, mai am de gatit, il mai iau in brate, si e ditamai galiganul, ca are 1m si 16kg.

nana, eu nu mi-am facut nici un test de ovulatie, la nici una din sarcini, poate ca din stres nu ramii, mai bine lasa lucrurile sa mearga de la sine, aici zic astia ca daca dupa 1 an de incercari nu iese atunci tre sa-ti faci intrebari.capul sus, vine si la tine momentul.

mirela, cred ca la mine se cunoaste burta si din cauza celor 10 kg ce le am in plus fata de cind am ramas cu Dominic....lasa, e bine sa plingi, te mai descarci si tu, programelul tau de ovulatie e bun, e ca al meu.te pup

vivela, mama lui de sot, acuma s-a trezit si el sa plece, so cu parul pe el....

fetelor am o mare intrebare la voi, ieri mi-am facut teste de singe, tot felu, si mi-a iesit hemoglobina si fierul mici, sub valori, la fel mi-a iesit si dupa chiuretaj, si nu am luat nimic, de frica sa nu ma constip, dar de 1 saptamina iau materna, care are fier, oare poate fi periculos ptr bebe anemia? poate de aia l-am pierdut pe celalalt? azi mi-a scazut parca burta, si azi nu l-am simtit deloc pe bebe, sper ca totul sa fie ok. ma ingrijoreaza anemia asta....va pup merci daca cineva stie sa-mi raspunda

Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia draga mea,eu nu stiu mai nimic despre aceasta anemie si nu as vrea sa-ti dau informatii eronate.Eu vreau sa-ti spun sa incerci sa nu te mai stresezi asa de tare, sa te gandesti ca ti-a scazut burtica si ca nu-l mai simti pe bebe.Te gandesti prea mult la aceste lucruri si ii faci rau lui bebe,ai incredere ca de data asta totul va fi bine.Cand mergi la medic intreaba-l ce este cu anemia asta si vezi ce spune.Si eu am luat materna.
Te si ai grija de tine!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

mirela, ai mare dreptate, merci de raspuns, esti o draguta ca de obicei.vezi cum e omul, cind aveam burta oare de ce o am, acuma c-a scazut de ce a scazut, cind misca de ce misca, e normal, nu e prea devreme, cind am greturi nu e bine, cind nu le am, de ce nu le am...dar cum spui tu, cel mai bine e sa nu ma mai stresez, si voi vedea cu medicul ce-i cu anemia aia, si ce tre sa fac.

cristina, a propos de stres, am uitat sa-ti spun ca si eu am fost tare stresata cind am ajuns in saptamina a -9a, ca atunci am pierdut eu, dar m-am linistit mult cind am fost la primul rv, si mi-am vazut puiutul miscaret. asa ca si la tine va fi la fel, vei fi mai stresata pina mergi luni la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Laura_Ioana vin si eu sa-ti spun ca in orice cuplu exista problemute din astea...Cele mai nasoale faze apar cind copii devin adolescenti, ca atunci cind suntem soar in 2 sau cu copii mici, stapinim mai bine situatia.

Felicitari pentru aniversare! Noi anul asta am implinit 10 ani si parca nici nu-mi vine sa cred!

Mirela sa ai incredere ca va veni el bebe tocmai cind te astepti mai putin.

Ileana, ai cumva idee unde se afla placenta ta? Nu sunt rare cazurile cind este anterioara la asa putin timp dupa cezariana.Atunci miscarile se simt de prin sapt.18 in sus.

Flavia anemia nu il afecteaza imediat pe bebe.Eu la toate sarcinile a avut hemoglobina sub 120 cu vitamine cu tot asa ca stai linistita.Tu cit o ai?

Nana poate ca testele alea au fost cu folos luna asta?

Andreea sper sa va bucurati in curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura, Mirela, Cristina, Flavia, Andreea, Chantal, Mariana multumesc de incurajari. Problema e ca nu simt chiar nimic si acum parca mi-a scazut burta si nu ma mai simt asa grea...nu stiu daca e in inchipuirea mea sau nu, dar nu reusesc sa scap de acest sentiment. E adevarat ca si Ariana a miscat f tarziu, spre 6 luni cred...imi amintesc ca abea asteptam si imi spuneau ca pe la 4 luni, apoi ca pe la 5 si tot asa...doar ca atunci simteam tot felul de chestii prin burta si nu stiam ca sunt miscarile ei...acum nimic...Oricum miercuri am programare la dr si o sa scap de indoiala...
Mariana dr mi-a aratat placenta, dar nu prea m-a interesat cand l-am vazut pe bb miscand, nu m-am uitam la altceva.
Flavia si eu am avut anemie data trecuta si luasem prenatale de la inceputul sarcinii, fier s-au trezit spre sfarsit sa imi dea. Am continuat sa iau fier pana am ramas din nou si acum nu mai am probleme. Pt constipatie si eu tot cu prune si apa ma tratez.
Mari cand ii vedem pe tripleti?

Ileana 18+
my baby

Mergi la inceput

mariana,merci de raspuns, si eu am hemoglobina sub 120, tre sa vad exact cit e, eu am problema asta cind am facut hemoragia aia mare dupa chiuretaj de era sa ajung pe transfuzie, si pe urma am tot singerat in fiecare saptamina timp de 1 luna, si de frica constipatiei nu am luat fier.astept pina saptamina viitoare si sun la medic sa vad daca imi trebuie alt supliment in afara de materna. felicitari ptr cei 10 ani de casnicie.

ileana, stai linistita, ca si mie mi-a scazut burta, ca am mai scapat de constipatie, si nici eu vad ca nu-l simt tot timpul, ca e prea mic, pe Dominic l-am simtit pe la 4 luni jumate, dar daca tu pe Ariana ai simtit-o asa tirziu nu trebuie sa-ti faci griji, imi pare rau ca te-am tot intrebat daca-l simti, nu am vrut sa te strezez, era doar o curiozitate. ai sa te convingi miercuri ca totul e ok, am sa incerc si eu cu prune uscate, tre sa vad unde pot cumpara. merci de raspuns ptr anemie, eu am avut probleme inainte sa ramin, cu Dominic n-am avut deloc, dar nici nu trecusem prin atitea inainte sa ramin.....am sa sun saptamina viitoare, sa vad si rezultatul la celelalte teste.

lariana, cum mai esti?

weekend placut la toate va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor nu ati mai intrat. Sper ca asta inseamna ca ati avut treaba

Azi ma duc la dr sa-mi recolteze din col si maine merg la buc sa-mi fac si ultimele analizele.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Am intrat sa va mai salut si eu si sava urez numai bine si la gravidoase si la aspirante. Gravidoaselor stati linistite si nu va stresati ca stresul e un mare dusman. Viitoarelor gravidoase, la fel, stati calme ca vine el si bebe cand nu va asteptati.
Laura, da-i cu flit soacrei. Astea sunt bune de impuscat. Eu pe a mea de cand o ignor, de ma fac ca nu o cunosc nici pe strada, ma inteleg mai bine cu sotul. Din cauza ei am avut multe certuri in casa asa ca acum nu numai ca nu are ce cauta in casa mea, dar nu o bag nici in seama cand o vad si o doare tare...Sa o doara ca ce am mai plans si eu din cauza ei...
Fetelor nu va jucati cu anemia. Eu am avut de cand ma stiu si am luat continuu fier desi sunt constipata de fel. Acum nu il afecteaza pe samburic, dar mai tarziu cu siguranta. Plus ca riscati sa faceti un bebe de asemenea anemic. Bebe momentan suge tot ce are nevoie de la voi si va lasa pe voi fara. Cand nu va mai avea nici la voi nimic...Eu am luat fe si in sarcina si inainte si acum dupa. Am descoperit ca momentan combat constipatia cu cereale cu musli.Zilnic la masa de dimineata bag un castron de cereale cu ovaz si musli. Sunt si super bune.
Va pup si sa auzim numai de bine.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tanima felicitari pt micutz.
Dar io nu am nici o problema cu soacra, n-am spus asa ceva! E o femeie super faina! Si, daca ma supara sotzul tare, il parasc socrilor si-l cearta de numa'

Poze Laura

Mergi la inceput