Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cristina, Flavia, Mirela, Andreea, multumesc mult pentru gandurile voastre bune. Sunteti minunate!
Azi Z18, simt ca trec zilele astea atat de greu.....
Incerc sa am rabdare si sa nu ma mai gandesc, insa recunosc ca este al naibii de greu. Sper sa reusesc.
Aseara chiar vorbeam cu sotul meu ca, daca nici luna asta nu raman insarcinata, nu o sa-mi mai fac nici un test de ovulatie si n-o sa mai urmaresc nimic, o sa-l las pe DD sa faca cum crede el ca e mai bine.
Nu sunt foarte optimista azi. E adevarat ca e si f dimineata, abia e 8:19 la mine. Poate imi revin dupa ce beau cafelutza.
Pup toate fetele curajoase!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andreea multumesc, dar nu am 14 ani de casatorie (sunt numai 5 si 1/2 din aia), ci de cand suntem impreuna (din a XI-a liceu).
Oricum sunt ffff suparata pe el de cateva zile si nici azi nu-mi trece! Ma simt foarte trista si singura, iar sotul are numai rahat in cap Sunt si trista si furioasa pe el! Asta e: cu timpul ii cam doare la basca (cel putin in cazul meu)
Gata! Nu mai vreau sa ma plang si sa mai zic nimic, ca ma dezlantui! Nu am chef de nimic!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia ma bucur ca te-au mai lasat greturile si acum incepe cea mai frumoasa perioada a sarcinii.Este intr-adevar o senzatie extraordinara sa simti miscarile bebeului la tine in burtica,nimic nu se compara cu asta.Nu te mai stresa in legatura cu burtica,stii ca fiecare sarcina este diferita.La mine a inceput sa se cunoasca mai bine pe la 3 luni si jumatate.Ai grija de tine si gandeste pozitiv.
Andreea abia astept sa vina perioada sa faci testul si sa ne dai o veste buna.Iti tin pumnii.
Chantal nu sunt nici eu prea puternica...am tras ieri o portie zdravana de plans (sa nu ma certati )...uneori cedezi nervos,mai apar si alte probleme si te intrebi oare cu ce am gresit asa de rau sa trec printr-o astfel de incercare...nu stiu...sunt femei care raman repede insarcinate si tot atat de repede renunta la sarcina! E tare greu!
Nana sa stii ca ai dreptate,cred ca de fapt se intampla cand nici nu te astepti.Prima data desi incercam de 4 luni sa raman insarcinata,nu am facut nici un calcul al ovulatiei,nu am facut-o in mod special in anumite zile si totusi s-a intamplat minunea.
Iti tin pumnii in continuare sa ne dai o veste buna!
Laura nu fi trista,uite un de la mine sa te simti un puicut mai bine. Sa stii ca nu esti singura,noi suntem alaturi de tine si o sa incercam sa te facem sa te simti mai bine(atat cat putem noi,bineinteles ca sotul poate face mai multe )Lasa ca se vor rezolva si problemele astea si vor veni si zile mai bune.Poate totusi va impacati si o sa aveti o seara placuta
Si relatiile dintre mine si sot sunt cam tensionate s-au adunat mai multe.Dupa ce ca avem noi problemele noastre mai apare si soacra in peisaj .Asta este...trecem noi si peste astea...Sa stiti ca atunci cand va citesc pe voi ma simt mai bine,simt ca nu sunt singura
Va si va doresc un week-end placut!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Laura, , asta ca sa-ti treaca supararea! Toti avem momente bune si mai putin bune, trebuie sa fim tari s atrecem peste ele si sa ne reamintim mereu ca omul de langa noi ne iubeste si atat! Haide nu mai desface firul in 4, lasa-i o perioada sotului si o sa vezi ca-si va reveni. Poate ca si noi le creem starea asta in disperarea noastra de a avea un .
Curaj iubita, nu mai fii trista, sunt aici destule fete minunate care sunt alaturi de tine si se gandesc la tine.
Te pup si te imbratisez cu mult, mult drag!

In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Mirela, Nana sunteti niste prietene adevarate Ma bucur ca am unde "veni" cand sunt trista, dar si cand voi fi vesela...

Mirela te inteleg tare bine! Asta e: unele fac copii de nu-s bucuroase si altele dau din buze! Dar vine ea si vremea noastra!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Laura ia de aici sa-ti treaca supararea.Cred ca la toate cuplurile care au probleme cu fertilitatea apar probleme mai mari sau mai mici.Totul este sa gasesti o modalitate de a le depasi.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Shehe Gata! Ne-am impacat Da' tot mai stau un pic bosumflata, sa nu creada ca-mi trece prea repede

Poze Laura

Mergi la inceput

Hi hi, mi se pare normal, asa suntem noi femeile.
Pupici.

In asteptarea lui !

Mergi la inceput

Nana zau ca asa e! Acu ma pregatesc sa iesim in oras sa sarbatorim un pic (sa vad cu ce, ca io postesc).

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Poate reusesc si eu sa postez un mesaj si nu se mai sterege.

Mirelus, capul sus, nu te intrista. Hai, uite, o sa deschidem noi capitolul de mamici de septembrie2007.
Pe Andreea si pe Nana le lasam inainte, la mamici de august2007, nu-i asa? Fetelor, mai aveti un pic pana la test, acu' trec zilele...
Eu, abia ziua a 10-a si tocmai m-a anuntat sotzu' ca sapt viitoare, adica taman cand e ovulatia mai ovulatie, pleaca vreo 3 zile cu serviciul la Pitesti . Cred ca o sa incui usa si o sa inghit cheia

Laura , nu pune la inima supararile, cred ca toate avem discutii cu sotii...mai ales acum, cand sunt pusi, saracii, sa presteze cu un "aparat de ovulat", poate ca ii streseaza si pe ei lucrul asta, mai vor si ei sa fim doar femei si s-o facem pentru ca ne place sa fim cu ei, nu doar pt ca suntem in perioada fertila...

Va pup, sa aveti un week-end minunat.

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput