Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi ani si de la mine, Laura!
Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nana tu ce faci? Esti in perioda fertila sau a trecut?Sper ca ai prestat cu spor! =

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

E ceva cu forumul asta? Am scris 3 mesaje unul dupa altul si s-au sters inainte sa trimit...

Primul - destul de lung, zic sa nu uit pe cineva, sa pup toate fetele, sa ... pana sa apas pe "trimite", se sterge
Al doilea - am incercat sa-mi amintesc ce am scris, aproape cuvant cu cuvant... cand ajung la capat la fel (normal, trebuia sa fi ajuns la capat, nu putea sa se stearga inainte !)

Zic hai sa scriu ce mi s-a intamplat... la fel ! Clar, e ceva in neregula..

Nu reiau, mi-e sa nu sperii sistemul si sa pice iar.

O felicit pe Andreea: LA MULTI ANI, sa fii iubita si implinita si sa vina bebe cat mai curand
... si pe Laura: LA CAT MAI MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI si sa dea DD sa mergem impreuna la mamici de septembrie-octombrie2007

Va pup , sper sa apuc sa dau "trimite"

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Nana tu ce faci? Esti in perioda fertila sau a trecut?Sper ca ai prestat cu spor! =

Am terminat cu perioada fertila, am ovulat duminica.
Acum stau cumintica si astept sa vad rezultatul. Ma rog la DD sa ne aduca si noua bucuria de a avea un .
Te pup!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

A venit netuuuuu'

Fetelor sunteti niste super dragute Multumesc muuult de tot pt urari

Mirela, Nana, Vivela sa aveti cat de curand tot ce ne dorim si noi

Nana tin pumnii stransi, stransi sa ai doua liniute

Vivela poate ai apasat butonul "reseteaza", in loc de "trimite". Io am patit-o

Va pupicesc pe toate si mai vorbim

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andreea si Laura, "LA MULTI ANI!!!" va doresc din toata inima sa fiti fericite, sanatoase, iubite, si sa va dea DD cit mai curind un bebe mic care sa va umple sufletul de fericire! (urarea este valabila si pentru restul fetelor)
Mirela, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie luna asta, dar bine macar ca au venit, ca sa te linistesti si sa o iei din nou de la capat peste citeva zile. Am vazut ca intrebai in alta parte cum o sa iti calculezi perioada ovulatiei. Eu stiu ca se ia in calcul media ultimelor trei luni. Oricum, eu zic sa incerci si testele de ovulatie, ca rau n-au ce sa faca.
Ileana, merci de urari! Eu te sfatuiesc sa te linistesti, ca o sa simti miscarile lui bebe mai curind decit crezi. Si sa vezi atunci ce fericita o sa fii!!!!
Eu maine plec la munte, dar nu prea sunt cu inima impacata. Mi-a tare frica sa plec din Bucuresti, mai ales acum, in primele saptamani cind se poate intimpla orice! Eu prima sarcina am pierdut-o la 6-7 saptamani, asa ca acum urmeaza o perioada pe care o consider critica. Dar ma rog sa fie totul bine de data asta.
Mari, de-abia astept sa ne mai arati poze de la eco. Poate si un filmuletz.....Mor de dragul bebeilor tai!!!!! Ce-as mai vrea si eu trei!!!!!
Nana, tin pumnii sa fie cu ochisori luna asta!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, in primul rind la multi ani lui andreea de ziua numelui, si la multi ani laura ptr anii frumosi de cind sinteti impreuna (noi avem 13 1/2ani)multi inainte sa aveti, si sa aveti amindoua bebeul mult dorit.

mirela, imi pare tare rau ca ti-a venit ciclul, dar tot e mai bine decit sa nu fie nici bebe nici ciclu, lasa ca vei fi coleguta sigur cu alte fete aspirante de aici.

mari, lasa ca si tu iti vei simti puii, cind nici nu te vei astepta. nu e meritul meu ca l-am simtit, pur si simplu s-a intimplat. pai alege doctorul care lucreaza unde e sectia cea mai buna de neonatologie. e important sa fie si el un bun profesionist ca sa-si dea seama daca e ceva, pai vei vedea tu, in orice caz informeaza-te si tu in plus, si pune intrebari, si vezi ce teste, ce chestii, etc, nu te lasa numa dupa ei. da, e normal sa nasti prin cezariana, ti-am spus eu ca am vazut atunci emisiunea aia de 4 ore numa cu gemeni si tripleti, si toate au avut cezariene. esti o norocoasa ca vei avea parte de ajutor si ca sinteti o familie unita, ma bucur ptr voi, distractie placuta la munte, ai grija de tine.

laura, da, m-au mai lasat greturile, nu de tot, dar reusesc sa beau un mic nes dimineata, si eu nu maninc niciodata dimineata, dar cu greturile ma fortam, acuma iar pot sta fara sa maninc, ca maninc mai tirziu ,cind ma trezesc nu pot.iti tin pumnii sa poti sa faci cit mai repede recoltare, si sa iasa bine analizele, nu poti suna sa afli rezultatele?da, sa-mi fi vazut fata in ziua cind mi-am dat seama ca ce simt e bebe....da, e superba senzatia, abia astept sa-l simt mai bine si mai mult timp, lasa ca in curind vei simti si tu din nou asta sint convinsa.

ileana, eu iti zic sa stai linistita si sa nu-ti faci nici o grija, nu e o regula cind tre sa-l simti pe bebe, poate ca l-ai simtit dar cu grijile, cu treaba nu ti-ai dat inca seama, nici eu nu-l simt daca-mi pun mina pe burta, doar in interior il simt, si nu tot timpul, desi sint convinsa ca el misca mai des decit il simt eu, dar e inca prea mic, ca sa-l simt bine, si la tine e prea devreme, pe Dominic l-am simti prin 4 luni jumate, nu e nici o regula, de la o sarcina la alta, am o prietena l-a simtit la 2 luni jumate, si la 3 luni se simtea prin burta(era slabuta e drept, nu ca mine), asa ca nu te ingrijora, el e acolo, si sigur il vei simti in curind.de exemplu eu azi l-am simtit numa 1 data....

nana, iti tin pumnii sa se fi prins de data asta.

chantal, michelle, cum sinteti?

cristina, cum se simte proaspata graviduta?

ca eu ma simt tare balonata, si cineva care m-a vazut ieri credea ca sint in 5 luni dupa burta, si i-am zis ca abia luni intru in trimestrul doi.....ma speriu citeodata, ca de ingrasat, am pus doar 2 kg, gemeni nu sint, dar cica imi zicea medicul ca din cauza operatiei si a lui Dominic muschii mei nu mai sint ce-au fost, si e drept ca am ramas cu o burta dupa Dominic(nu f mare, ca o piine mica).....in fine nu-mi pare rau ca se vede ca sint gravida din contra...dar vazind ca lumea se mira ca am sarcina mica si se vede, am inceput sa ma stresez, oare e totul ok? unii zic ca a doua sarcina se vede mai repede, altii zic invers, mie logic mi se pare sa fie mai repede, ca uterul trecind deja prin asta, se lasa mai tare...in fine.....e drept ca mai am si probleme de constipatie , poate de aia si balonarea....gata cu grijile tre sa gindesc pozitiv.

va pup pe toate

Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina de luna aceasta chiar o sa folosesc testele de ovulatie.Intrebam cum sa calculez perioada fertila pentru ca de obicei imi venea la 25,26 de zile iar acum la 31 Mersi pentru raspuns,dupa media ultimelor 3 luni ar fi 28 de zile.Oricum imi cumpar teste de ovulatie.
Iti urez distractie placuta la munte,stai linistita ca de data asta totul va fi bine,gandeste pozitiv,este tot ce poti sa faci.

Laura, Gabi, Ileana, Flavia,Mari, Nana
Va pe toate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mirela, Mari, Laura, Gabi, Cristina, Flavia va multumesc mult pentru urari, sunteti niste dragute! Mesajele voastre m-au facut sa ma simt mai bine, aici nimeni nu stia ca azi e sf Andrei, a fost ptr prima data cd nu m-am sarbatorit la serviciu, ca in ro. Dar m-a scos sotul seara la restaurant si a fost foarte dragut!

Mirela, imi pare foarte rau ca ti-a venit CM…Dar lasa, ca vine Craciunul si trebuie ca Mosul sa aiba un cadou frumos si pentru tine! Ai dreptate, am umplut un bagaj numai cu cadouri, de abia astept sa le impart.

Mari, nici nu vrem sa scapam! Eu una vreau sa ne tii la current cu tot ce se intampla cu cei trei nazdravani. E foarte bine ca are cine sa te ajute, macar ti-ai luat o grija de pe cap. Petrecere frumoasa la munte si ne “auzim” saptamana viitoare.

Laura, felicitari!!!! Nu mi-a venit sa cred cand am citit, 14 ani de casatorie??? Dar cand te-ai maritat, la 16 ani??? Ca eu m-am uitat la pozele tale si nu arati a femeie maritata de 14 ani..Si eu care am aproape 30 si doar 1 an de casnicie…Sa fiti fericiti si sa dea Domnul sa va bucurati cat mai repede de un bb mic.

Ileana, nu te stresa. O sa mergi la eco si vei vedea ca totul e bine. Sunt de accord cu fetele, sarcinile nu sunt la fel.

Nana, si eu astept cuminte, sper sa asteptam amandoua cu folos!

Cristina, cred ca cel mai important acum este sa nu te stresezi. Bucura-te de weekend-ul la munte, nu fa mult efort si totul va fi bine. Ca doar nu o sa stai decat in casa, nu?

Flavia, incearca sa mananci pe stomacul gol prune uscate ca sa iti rezolvi problema cu constipatia. Eu zic ca nu ai de ce sa te stresezi, exact cum spuneai si tu mai devreme, sarcinile nu sunt la fel, la unele femei nu se vede burta deloc in primele luni, la altele se vede repede. Eu am fost mereu slaba, iar cd am ramas insarcinata ma umflasem ca o gogosica, nu mai imi venea nimic. Bine, e adevarat ca si mancam…. O sa vezi ca totul e bine.

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia , am fost tare ocupata in ultimele zile si n-am mai apucat sa va scriu. Sunt ok, atat cat se poate... Zilele trecute am avut o cadere psihica urata car acum m-am mai linistit. Ma bucur opentru tine ca-ti simti comoara miscand. E asa de devreme! Eu abia din sapt 19 am simtit-o pe Alexandra miscand. Ileana Marius, daca citesti si tu mesajul meu, stai linistita. Si eu imi tot faceam griji ca nu o simt pentru ca citeam de alte mamici pe forum ca-si simteau deja bebeii mult mai timpuriu. A trebuit doar sa am rabdare (cam greu dar nu am avut incotro). In schimb cand am inceput sa o simt, mi-era mai mare dragul sa ma uit la burtica, sa-i vorbesc, sa o mangai si sa o provoc sa mai miste un picut. Doamne, ca-mi dau lacrimile cand ma gandesc ce fericita am fost atunci!
Cristina Ana, felicitari! Doamne ajuta sa fie bine de data asta! Parerea mea este sa nu faci nici cel mai mic efort. Eu de cand am ramas nici n-am mai pus mana pe aspirator, de exemplu. Sotul facea totul. Nici macar o plasa mai grea de 1kg nu am carat. M-am rasfatat un pic, dar meritam sa fim rasfatate, nu?
Mirela, tare rau imi pare ca iar au venit uratii! Nu stiu cum sa te consolez pentru ca stiu si eu ce inseamna ca dupa o luna de "munca asidua" sa astepti un rezultat pozitiv si cand colo... Poate tu esti mai puternica si mai optimista decat mine pentru ca eu tare suparata am fost la momentul respectiv.
Mari, am citit undeva ca gemenii se joaca in burtica uul cu celalalt, se pupa, se imbratiseaza. Doamne, cred ca ti-e mai mare dragul sa-i vezi! Dar atunci tu, cu 3 comori! Cred ca o tin tot intr-o veselie micutii tai. Cred ca atunci cand o sa-i simti miscand o sa fie tare distractiv. Eu stiu numai unul ce "taraboi" poate face cateodata in burtica, daramite trei! Imi imaginez, cred ca saraca burtica ta o sa o ia in toate directiile, cu 3 perechi de manute si 3 perechi de picioruse care se agita in acelasi timp! Sa ne spui cand va fi sa fie cum e, ok?
Michelle, draga mea, te .

Mergi la inceput