Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Andreea
Sa fii sanatoasa,iubita si sa dea DD sa primesti cel mai frumos dar de sarbatori,un copil care sa va umple inimile de bucurie!
Mari distractie placuta!Sa ai grija de tine!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Mirela , ce rau imi pare!!! Eram convinsa ca va fi cu noroc luna asta! Eu sper sa se intample si pentru tine cat mai repede minunea cu ochisori! Si cine stie, poate Mos Craciun se tine de promisiune!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Ca de obicei, sunt o uituca!

Andreea, iti doresc multa sanatate, fericire, noroc si sa ai parte numai de lucruri bune! Sa ti se adevereasca toate visurile si sa-ti dea D-zeu un copilas cat mai curand! La Multi Ani!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelooooor ce dor mi-a fost de voi! Nu am net acasa, ma enerveaza de mor
Va scriu de la servici

Mirelush inteleg ca ti-au venit rushii? Imi pare rau Lasa ca vom fi sigur colegute la mamici

Andreea sa iti dea Domnul numai lucruri frumoase si bune, sa vina bebe repede si sa va lumineze vietile

Mari pup burtica cu surprize

Flavia sper ca ti-au mai trecut greturile.

Ileana misca bebe?

Poze Laura

Mergi la inceput

Fetelor era sa uit: analizele sunt gata luni, dar vestea proasta e ca inca nu mi-a trecut ciclul si nu pot sa-mi recoltez din col pt analize. Asa ca nu are rost sa merg in buc special sa-mi iau analizele astea, le voi lua cand merg la marinescu.

Poze Laura

Mergi la inceput

Flavia acum am citit din urma si mi s-a facut pielea de gaina citind descrierea miscailor lui bebic mic din burtic Doamne ce senzatie extraordinara! E fantastic, nu cred ca se poate compara cu altceva! Ma bucur enorm pt tine, fericito

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura si Flavia bebele meu nu misca si sunt chiar ingrijorata. Uneori am senzatia ca simt ceva dar nu sunt sigura, se intampla asa de rar si parca nu este cum a fost la inceput cu Ariana. Stau linistita si astept si nimic, dar chiar nimic nu se intampla in burta, nici macar balonari (stiu ca se confunda miscarile de la inceput cu asta).
Am ramsa in urma cu voi, am destule de facut si acasa si la birou si nu apuc sa mai stau, intru doar sa va citesc uneori. Nu mai apuc sa va raspund din urma, vreau doar sa o felicit pe Cristina. Sarcina usoara si un bb sanatos.
Sper sa gasesc timp sa va raspund la toate data viitoare.

Ileana 16+
my baby

Mergi la inceput

Ileana nu iti face griji, iubita! Nu seamana nici o sarcina cu alta si inca e destul de devreme! Te pupic, spor la treaba si stai cat mai relaxata

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura sper din tot sufletul sa fim colegute la mamici de sept.-oct.
Daca nu ai net acasa,atunci iti zic de astazi(maine poate nu poti sa citesti) La Multi Ani fericiti alaturi de sotul tau,sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii,si cat de curand un copilas care sa va faca viata cat mai frumoasa! Stiu ca impliniti 14 ani de cand sunteti impreuna.Multi inainte!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Ileana sunt de acord cu Laura,nu-ti face griji ca fiecare sarcina este diferita.Cat de curand o sa-l simti pe bebe,ai sa vezi.

Mirela

Mergi la inceput