Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 29
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Dar io nu am nici o problema cu soacra, n-am spus asa ceva! E o femeie super faina! Si, daca ma supara sotzul tare, il parasc socrilor si-l cearta de numa'[/brown]
!!!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Nana poate ca testele alea au fost cu folos luna asta?
Asa sper si eu, mi-am pus mari sperante in ele!!!
Sa te auda DD!
Pupici.
In asteptarea lui !
tanima_i2002 spune:
[quote]Originally posted by blueeyes2003
Si relatiile dintre mine si sot sunt cam tensionate s-au adunat mai multe.Dupa ce ca avem noi problemele noastre mai apare si soacra in peisaj .Asta este...trecem noi si peste astea...Sa stiti ca atunci cand va citesc pe voi ma simt mai bine,simt ca nu sunt singura
Laura, scuze ca nu era vorba despre soacra ta. Era soacra Mirelei.
De cand cu bebe sunt cam adormita, ca somn mai putin acum, deh.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
jojo_miha spune:
Buna seara,eu am intrat pe forum fiindca ma simt foarte singura.Azi fata mea ar fii avut 5 saptamani.Nu mai pling asa de mult dar durerea e la fel de mare.Noua doctorul ne-a spus ca dupa sarbatori sa incercam din nou,asa ce-as vrea sa fiu gravida iar sa simt iar un puiut mic acolo,dar teama e asa de mare.Oare de ce pt unele din noi e asa de greu sa facem un bebelus?Chiar trebuie sa umplem cerul de ingerasi?
Happiness_4_us spune:
Jojo, , aici nu esti niciodata singura! Noi suntem alaturi de tine!
In asteptarea lui !
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!Cam slabuta miscarea pe aici,va pregatiti cumva ghetutele de astazi pentru mos Nicolae?
Laura ce ai facut cu analizele?Am inteles ca la Medlife,la ginecologie,nu merge fara programare?
Abia astept saptamana viitoare sa vii la Bucuresti sa mergi la dr.Marinescu si sa-ti spuna ca este totul ok sa va apucati din nou de proiectul bebe.
Tanima mersi de ideea cu soacra.Este pe toana,uneori este buna,uneori rea.Asta este,nu-i poti schimba.
Nana stai linistita ca sigur Mosul a pregatit un dar pretios pentru tine,cat si pentru celelalte fete care asteapta rezultatul in cateva zile.
Jojo imi pare rau ca suferi!
Cu siguranta o sa vina si vremea noastra sa ne tinem copilasii in brate,chiar daca trecem prin atatea incercari.
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Pepsi spune:
jojo, imi pare rau ca suferi, cum spuene si mirela, lasa ca va veni si ziua cind ne vom tine puiutii in brate (ptr unele primul, al doilea, al treilea, sau al patrulea ptr mariana). sterge-ti lacrimile
tanima, merci de info ptr anemie, tin sub control, iau materna, si voi repeta testele, si daca tot nu e bine, imi vor da un supliment de fier. odihneste-te ca ai mare nevoie.am incercat cu musli dar abia le inghit...
laura, bafta cu testele, astept rezultatele, si eu am noroc de o soacra buna.
cristina, cum esti, cum a fost la munte?
mari, si tu cum a fost la munte?
andreea, si nana, cind facem galerie? astept vesti bune de la voi?
sorina, proaspata mamica ce face?
mirela, vad ca moralul e ok, asta e bine.
de mine pot sa va zic, ca mi-a fost tare tare rau vineri, si toata noaptea, simbata la fel, am vomitat de numa, cred ca nu mi-a picat bine ceva, sper sa nu fi fost un virus nenorocit. Dominic iar are muci si tuseste putin, parca sint numa virusi prin jurul meu, dar incerc sa nu ma gindesc....abia astept sa merg la eco in 10 decembrie, ca saptamina trecuta v-am zis ca l-am simtit pe bebe, ei, asta doar citeva zile, si apoi gata, burta parca mi s-a dezumflat brusc, e drept ca nici n-am mai fost constipata... dar nu-l mai simt pe bebe, citeodata am impresia ca da, apoi nu....in fine asa ca nu mai sint atit de sigura ca-l simt, oricum incerc sa nu-mi fac griji ca ati spus si voi ca era prea devreme......macar sotul ne-a facut o bucurie mie si lui bebe Dominic, ne-a luat bradul.....abia astept sa-l impodobim....si ce credeti ca vrea Dominic sa-i aduca Mosul? un dinozaur!
lariana, chantal, michel
va pup pe toate, sa va aduca Mos Nicolae (aici nu se serbeaza, dar noi il vom serba) ceea ce va doriti voi mai mult, si poate niste fete ne vor veni cu vestea buna taman de Nicolae, va tin pumnii
Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
msemcu spune:
Dragele mele, am revenit si eu sa va pun la curent cu noutatile!
Dupa cum v-am spus, am plecat in weekend la munte, dar nu am mai ajuns la cabana, caci sambata dimineata (eram la ei mei) am descoperit pete maronii pe chilot si am intrat imediat in panica. Am sunat la ambele doctorite si mi-au spus sa iau No Spa si Utrogestan, dar nnumai una dintre ele m-a chemat repedejor la eco sa vedem ce s-a intamplat. Asta m-a si ajutat sa ma decid la cine raman in continuare !
Am stat intr-un stres imens pana astazi dupa-amiaza, desi scurgerile s-au oprit imediat si nici nu au fost mari. Dar, dupa experienta anterioara, orice chestie minora mi se pare un pericol imens! Banuiesc ca recunoasteti simptomele
Asadar, am fost astazi dupa-amiaza la eco si suntem bine toti 4! Am fost asa de fericita sa-i vad dand din manute! Unul dintre ei dormea si nu reuseam sa-l trezim ca sa-i putem masura faldul nucal (am trecut cu bine si testul asta) Singura mea suparare e ca nu mi-a dat nici o poza cu ei!
Si sunt programata pentru cerclaj undeva in jur de 12-15 decembrie. Chiar, mi-ar fi de mare folos ceva informatii pe tema asta!
Flavia si Ileana, nu va speriati si nu va stresati! Ca fac erau la bebelusi! Si sunt sigura ca va fi totul bine! Abia astept sa aveti si confirmarile, ca e asa de placut sentimentul cand ti se ia o piatra de pe inima!!
Laura, bafta multa cu analizele!
Nana si Andreea, eu incep galeria, ca se apropie ziua cu testul, nu?
Pupici tuturor fetelor de aici!
Mari 11+
Laura Ioana spune:
Doamne, fetelor, mi se umple sufletul de bucurie cand citesc de burticile voastre si de tot ce simtiti acum in timpul sarcinii Va pup cu foc pe burtici
Mirela ai dreptate cu medlife Faza e ca nu am stiut treaba cu programarea, ca data trecuta ne-a mers fara (ne-am dat bine pe langa alea de la receptie, am zis ca suntem din piatra etc si ne-a primit), dar acu noroc ca am sunat inainte: m-au programat pe martea viitoare Asta e! Nu voi avea rezultatele sa le duc la marinescu. A fost nevoie de programare ca cica e obligatoriu sa-mi recolteze ei la ginecologie probele. Nu vor sa le aduc eu
Jojo nu mai gandi asa, te rog Iti faci mult rau! Nu te mai gandi ce ar fi fost daca...., cum ar fi daca....! Ma bucur pt voi ca v-a dat OK-ul pt bebe si sper mos Craciun sa iti aduca repede bucuria in burtica
Flavia imi pare rau ca ai fost asa bolnavioara Mai ai un pic si scapi de greturi Sanatate multa! Abia astept sa am si eu greturi
Mari sunt super fericita cand citesc de mogaldetele tale, cum le vezi ca se misca si mititelul care dormea Parca as simti ce simti tu Ai mare grija de voi si mai lasa iesirile astea riscante pt altii, care nu au trei comori la purtator
Poze Laura
blueeyes2003 spune:
Flavia imi pare rau ca greturile nu-ti dau pace,dar lasa ca acum trec si profiti din plin de fiecare etapa a sarcinii. Multa sanatate!
Mari bine ca a fost doar o sperietura si totul este bine acum.Ai grija de tine si de micile comori Ce semnatura frumoasa ai,vreau si eu...
Laura lasa ca le faci tu si pe cele de col,care sigur ies bine,important este sa ajungi la Marinescu si sa-ti dea ok pt. bebe.Pe langa febra sarbatorilor,intram si in febra incercarilor pentru bebe
Cristina, Ileana, Gabi, Andreea,Nana, Mariana va pe toate
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!