Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 30
cristina_ana spune:
Mari, ne luam de mana, si eu am patit la fel ca tine. Am plecat la munte si m-am trezit cu ceva pete maronii (f. putine, ce-i drept), dar destul cit sa ma panichez toata. Bineinteles ca nu mi-a priit muntele de nici o culoare. Am stat mai mult in pat de frica.
Dar azi nu am mai avut nimic. Am fost la doctor si mi-a facut eco si slava domnului sarcina este in uter si este bine fixata. Doctorul zicea ca e foarte bine si sa vin saptamana viitoare sa-i auda inima, ca acum e prea devreme. (doamne ajuta!). Asa ca acum m-am mai linistit, dar nu foarte tare, ma tot gandesc ca daca m-a mintit doctorul si e ceva in neregula si nu mi-a zis ca sa nu ma sperie! Mi-a dat sa iau preventiv 6 pastile de utrogestan/zi si injectii cu gravibinon la 4 zile. Asa imi doresc sa-i aud inima bebelui....poate ma mai linistesc putin, ca ma deprimasem groaznic in week-end.
Laura, iti tin pumnii sa-ti dea domnu' dr. Marinescu unda verde la bebel cit mai repede.
Ce de galerii avem de facut in curind: Mirela, Andreea, Nana, Vivela, Jojo, si cine se mai anunta!!!
Flavia, lasa, ca acum, daca ai inceput sa-l simti pe bebe o sa traca si greturile alea nesuferite.
Ileana, o sa ma gandesc miercuri la tine si tin pumnii sa fie totul OK.
Fetelor, eu mai am un stres: nu am nici un simptom de sarcina. Adica doar sanii sunt un pic durerosi (dar nu foarte tare), in rest nici urma de greturi. La sarcina trecuta am suferit ingrozitor primele 4 luni, dar macar stiam ca daca imi este rau mie, bebele e bine. Dar acum nimic. Am doar o pofta foarte mare de mancare. De fapt i-am si zis doctorului de cind am intrat in cabinet ca sigur e ceva in neregula ca ma simt prea bine si el saracu tot a incercat sa ma linistesca.
Hai ca v-am innebunit cu stresurile mele. Asa le faceam si la mamicutele mele, de nu stiu cum de ma mai suportau. (pupici pentru ele!!!!)
Cristina
POZE
Pepsi spune:
vai ce ma bucur fetelor ca ati mai scris, imi era dor de voi.
in primul rind mari, m-ai speriat de numa cind am inceput sa citesc mesajul, zic o Doamne, nu din nou, dar bine ca sinteti bine, si cum zicea una din fete, mai stai si tu pe fundul tau, poate ar trebui sa nu mai mergi nici la lucru, cind sarcina mai avanseaza. nu stiu nimic de cerclaj, adica stiu, dar eu n-am avut, doar din citite.va pup pe toti 4.
laura, mi-au dat lacrimile cind te-am citit, asa-s io mai emotiva, asa ti-as mai da si tie greturi de la mine, daca s-ar lua, , dar lasa, tre sa crezi tare tare, si vei avea.
mirela, merci mult, abia astept sa intru in perioada de miere a sarcinii, sper doar ca n-a fost un virus nenorocit, am citit ca exista riscuri pina in 16 saptamini.
cristina, m-am speriat tare cind am citi , dar sa stii ca nici o sarcina nu seamana cu alta, si in primele luni am citi ca e normal sa mai singerezi pina se fixeaza bine oul, am o prietena care pina in 3 luni a tot singerat, si are un baietel de 2 ani jumate acuma. e normal sa fi stresata, si eu sint, dar hai uite ca te incurajez, capul sus, tre sa crezi tare tare, sa-i dai forta la micutul din burta sa lupte, sa se agate, sa nu simta unde negative.si e prea mic sa-i simta inca inima, lasa c-o vezi data viitoare.
ileana, tin pumnii ptr miercuri.
fetelor, poate sint eu nebuna, ca mi-am tot repetat ca n-am doar cum sa-l simt pe bebe asa de mic, dar azi iar am simtit acelasi lucru ca si saptamina trecuta, oare imi doresc sa fie totul bine, de am ajuns sa cred ca-l simt, sau chiar il simt, in fine, sper sa n-o iau razna....hei si sa va anunt ca de miine intram in trimestrul DOI, gata, am trecut de primul hop, burtica a crescut putin.
fac galerie ptr nana si andreea, cred ca in curind ne veti da vestea, sint si alte fete care incep sa numere? daca da, scuze, fac galerie eeeeeeeeee ptr toata lumea.
Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Happiness_4_us spune:
Neata si de la mine!
Pup toate fetele frumoase si aspirante de aici. Ma gandesc la voi si va tin pumnii sa apara bebe mai repede!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Happiness_4_us spune:
Mirela, Flavia, Mari, pupa mama pe ele de fete sufletiste!
Eu sunt Z22 si ma pregatesc cu pasi repezi sa ajung spre final. Sa vedem daca ma asteapta o surpriza! Doamne ajuta!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
blueeyes2003 spune:
Cristina si eu m-am speriat putin cand am inceput sa citesc mesajul.Ma bucur ca acum esti bine,ia tratamentul si incearca sa stai cat mai linistita,nu te mai stresa.Trebuie sa fie bine de data asta.Nu-ti face probleme in privinta simptomelor,stii ca fiecare sarcina este diferita.Abia astept sa ne spui ca i-ai auzit inimioara lui bebe si atunci o sa te mai linistesti.
Suntem alaturi de tine si nu ne stresezi cu nimic,aici fiecare spunem exact ceea ce simtim si ne ajutam una pe cealalta sa trecem peste orice.Eu ma bucur ca scrii si aici.Te-ai inscris la Odisee?
Flavia ce repede trece timpul,ai trecut deja in trim.2 de sarcina.Super!Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare!
Ileana iti tinem pumnii pentru miercuri.Te asteptam cu noutati!
Nana iti tin pumnii sa fie bebe! Am emotii pentru tine,abia astept sa vina vremea sa faci testul!
Am vazut pozele de la nunta! Sunt superbe!
Andreea ceva noutati?
Gabi unde ai disparut?Aaa...mi-am amintit...esti in perioada fertila si ai de lucru... Bafta!
Va pe toate!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Nana iti tin pumnii sa fie bebe! Am emotii pentru tine,abia astept sa vina vremea sa faci testul!
Am vazut pozele de la nunta! Sunt superbe!
Mercic.. Tu cum esti?
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
blueeyes2003 spune:
Eu sunt bine,multumesc de intrebare!
Astept perioada fertila sa ne apucam de treaba Sunt abia in Z6
Te
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Eu sunt bine,multumesc de intrebare!
Astept perioada fertila sa ne apucam de treaba Sunt abia in Z6
Te
Mirela
Iti faci teste de ovulatie luna asta sau pur si simplu va iubiti si poate DD face un miracol? Ce frumos ar fi!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Vivela spune:
Mirela, , n-am disparut, sunt aici, va citesc de cateva ori pe zi ... N-am mai scris pt ca am o perioada destul de nasoala si la serviciu, si mai sunt si probleme din urma care trebuie musai rezolvate acum, ce sa mai, stresul pe mine cat casa, nu-mi arde de nimic.
Sunt insa constiincioasa, imi iau temperatura zilnic, stau si pandesc ovulatia ... pana acum, temeperatura n-a crescut, dar trebuie sa se intample maine-poimaine. Aseara ma intepau ovarele de parca mi se taia rasuflarea (nu prea am avut simptome de genul asta pana acum), dar cred ca de la ovulatie mi se trage. Citisem ca temperatura creste oricum dupa ovulatie, iar in unele cazuri cu pana la 4 zile distanta si din cauza asta TB nu e foarte relevanta.
Uitati aici un link, postat pe forum, nu mai stiu la ce discutie, dar care mie mi s-a parut foarte interesant si am zis ca poate, in cazul in care nu il descoperiserati mai demult, vi se va parea si voua la fel :
http://www.woomb.org/bom/lit/teach/reprodhealth_ro.html
Va pup pe toate.
Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png
blueeyes2003 spune:
Nana intentionez sa-mi fac teste de ovulatie,desi mi-ar placea mult mai mult sa se intample fara prea multe calcule.
Gabi chiar daca ai mult de lucru,incearca sa nu uiti de perioada fertila!
Interesant link-ul
Va urez ca Mos Nicolae sa va umple ghetutele cu sanatate, bucurii,noroc,succese si un bebe iar fetelor care sunt -dutze,sarcini usoare si bebei sanatosi!
Va pe toate!
Edit: Fetelor,care deschideti un nou capitol,ca eu nu ma pricep!
Mirela