Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Asa este, Andreea, mare dreptate ai.
De fiecare data zic, acum mai cumpar si gata si bineinteles ca mereu urmeaza o data viitoare in care spun acelasi lucru.
Abia astept sa avem copilasii nostri sa cumparam si pentru ei.
Pe al meu sot deja l-am avertizat ca trebuie sa se pregateasca de pe acum, pentru ca va fi jale!
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor, va anunt cu mare emotie (daca ati vedea ce zimbet timp am pe fata) ca da, sigur il simt pe bebe miscind, nu mai am nici o indoiala, este ca si un filfiit de fluture, nu simt exact suturi de ceva, dar il simt miscind, sint atit de fericita. abia astept si voi sa simtiti ce simt eu acuma, la toate va doresc din suflet! Dominic misca bine de tot si eu am avut greturi pina pe la 5 luni, asa ca nu ma mir ca mai am inca greturi si-l simt miscind. Sotul meu, din pacate nu-l simte inca, deci sint singura fericita care se bucura de momentele astea, sint egoista, dar profit din plin de ce simt. cu Dominic am avut pierderi de memorie, uitam lucrurile, uitam unde am pus, dar s-a intimplat mai tirziu, vad ca acuma mi se intimpla deja, sper sa nu-mi pierd jobul.

andreea, ce bine ca ai net si in Ro unde mergi, si vom ramine in contact, si sper si eu ca altitudinea sa-l sperie pe nenea ciclu, sa nu mai vina 9 luni.

cu cumparaturile de bebe, ce sa va zic, mi-am innebunit sotul cu primul, are Dominic la jucarii......ca pot deschide 2 gradinite cel putin, de un timp m-am calmat, dar la inceput, luam la lucruri....acuma ptr al doilea voi avea hainele lui Dominic, si am pastrat multe lucruri, caruciorul, si alte citeva ce le-am pastrat, am f putine de cumparat, iar daca va fi fetita, sa se tina bine tati, ca voi lua la rochite......da....

mirela, draga mea, cum esti?

Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Ma gandesc de ce nu se pozitiveaza odata testul ala sau macar sa-mi vina CM sa stiu o treaba.Imi trec tot felul de ganduri prin minte,este prima data cand imi intarzie si ies si negative testele.Cand am ramas insarcinata prima data am facut un amarat de test Barza si a iesit din prima pozitiv.

Asa mi s-a intamplat si mie. Mi-a intarziat 5 zile( este prima dereglare din viata mea), dupa care mi-au venit uratii ieri dimineata. Iar la prima sarcina mi s-a pozitivat in prima zi de intarziere. Se mai ivesc si dereglari, nici mie nu-mi venea sa cred ca nu-i bebe.
Poate la tine sa fie altfel, mai asteapta cateva zile .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Cristina_Ana, FELICITARI!!!! Ma bucur enorm pentru tine! Sa dea Dumnezeu ca de asta data sa fie totul extraordinar de bine, sa ai o sarcina usoara, frumoasa si linistita, fara contractii inainte de vreme, si sa nasti un bebe sanatos, frumos si norocos! Abia te astept la intalnire (sper sa pot ajunge si eu).
Ca sa vezi... In ultimele zile am fost cam ocupata si abia am mai intrat putin si pe la piersicute, si cand intru la voi, ce vad?? Stiam ca asta e perioada cand trebuia sa iti faci din nou testul.
Te felicit inca o data si sa fiti fericiti si impliniti toti 3!

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia multumesc de intrebare,sunt bine.Mi-am cumparat testul si maine dimineata il fac.
Ma bucur mult ca l-ai simtit pe bebe miscand.Este un sentiment deosebit.Poate o sa scapi de greturi,stii ca firecare sarcina este diferita.Iti doresc numai bine!
Andreea nu am avut o perioada prea stresanta,adica mai mult decat de obicei,de asta nu inteleg ce se intampla.
Cred ca esti foarte emotionata ca vii acasa de sarbatori si cu aceasta ocazie poate vine si bebe. Iti tin pumnii!Cu siguranta o sa vina si vremea cand o sa luam hainute pentru propriii nostri copilasi.
Este bine ca o sa tinem legatura in continuare si o sa fim aici sa ne dai vestea ca mos Nicolae ti-a adus un dar minunat
Spor la impachetat,sunt sigura ca ai multe daruri pentru cei dragi si apuci din timp de treaba.

Irlandeza nu stiu ce sa mai cred,nu am decat sa astept,dar in cazul in care nu este bebe,prefer sa-mi vina CM mai repede sa nu mai fie nevoie sa merg la medic si sa ne apucam din nou de treaba.
Va pe toate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Amabella, esti tare, tare dragutza!!! Merci mult de tot pentru urari! Sper sa dea DD sa fie bine de data asta, ca nu stiu cum as mai putea trece peste un nou esec. Deocamdata sunt tare fericita, dar astept cu emotii ziua de luni, cind o sa merg la prima ecografie. Astazi la ora 8 eram la farmacie sa-mi cumpar un alt test de sarcina, ca tot nu-mi vine sa cred ca s-a intimplat minunea. Spre linistea mea, s-a pozitivat instantaneu, asa ca momentan m-am mai calmat. Am tot zis eu ca nu o sa ma mai stresez, dar vad ca nu tine.. La sarcina trecuta, eu cu tine si cu Cristina-Ioana am fost campioane la stresuri, nici nu stiu cum de ne suportau fetele!!! (da' ele sunt asa dragutze si nu aveau ce face!)
Pana nu ajung la doctor nu prea imi vine sa ma inscriu la mamicutze. Si oricum, o mai astept si pe Mirela, poate-poate vine si ea cu mine. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci printr-o asemenea asteptare. Trebuie sa fie ingrozitor de frustrant.Te pup si iti tin pumnii pentru maine dimineata cind faci testul!!!!!
Flavia, este minunat ca l-ai simtit pe bebe asa devreme. Oare pot si eu sa sper ca o sa am un asemenea noroc...!!??? Deja numar saptamanile, ca tare dor imi este de niste picioruse in burtica (altele decit cele ale pisicutzei mele, care nu vrea sa sara decit pe burta mea!!!)

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Cristina mersi,esti foarte draguta ca ma astepti si pe mine.Ce mult mi-ar placea sa mergem impreuna la mamici de iulie-august...ar fi super...
Tu incearca sa nu te mai stresezi,stai linistita ca de data asta totul va fi bine,ai sa vezi,o sa ai o sarcina usoara si o sa-ti tii bebeul in brate.Bafta pentru luni la eco.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, si eu eram stresata, pina am mers la medic si am vazut ca totul e bine, mai ales in saptamina cind am pierdut sarcina eram stresata, dar acuma ca am vazut ca totul e bine, mai ales ca-l simt miscind, m-am linistit...ptr moment, imi aduc aminte cu Dominic ca eram stresata pina nu l-am avut in brate, si pe urma a inceput un alt fel de stres.....asa e viata, nici eu nu am vrut sa ma inscriu la odisee pina nu am mers la medic, dar laura, si mari m-au convins. lasa cind va veni momentul te vei inscrie tu, si poate-o iei si pe mirela cu tine.

mirela, iti tin pumnii, te pup

Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Mirela , esti OK? Cum a fost testul de dimineata?

Flavia, e super ca ai reusit sa-l simti asa de devreme! Cred ca te-ai linistit imediat dupa aia! Si eu abia astept sa mi se intample si mie! Oricum, voi veti fi primele care vor afla! Da, imi dai seama ca sectia de neonatologie este foarte importanta in cazul meu, mai ales ca ne pandeste pericolul nasterii premature! Mi-e foarte greu sa ma decid intre cele doua doctorite la care merg in acest moment!

Laura, sunt sigura ca va fi cezariana, desi am citit si despre cateva cazuri de mame care au nascut tripleti natural. Dar erau dintre cele care nu sia-u urmarit sarcina si nici macar nu stiau ca vor avea trei copilasi! Eu nu vreau in nici un caz sa nasc natural! Nu as mai putea trece prin spaima de a astepta sa vad daca e totul ok pana la ultimul! Din cate mi-au spus doctoritele, daca ajungem la 35 de saptamani este foarte bine! Si probabil ca atunci vom face si cezariana! Sa dea Domnu sa nu fie nevoie mai devreme!

Andreea, mare dreptate ai cu nevoia de ajutor! Dar eu am norocul sa stau impreuna cu sora-mea si am si o familie foarte unita! Toata lumea mi-a promis ca ma va ajuta! Si mai sunt si cele doua bunici care abia asteapta sa legene ceva! Esti o draguta ca te-ai oferit sa ne ajuti! Dar sa stii ca ajutorul pe care mi-l dati voi, toate fetele de aici, este nepretuit! Cat m-ati ajutat si m-ati incurajat! Si la cine credeti voi ca o sa vin sa ma plang cand va fi greu??? Nu scapati voi asa usor!

Gabi, pe cand ne pregatesti un test? La sfarsitul acestei saptamani? Sau pe saptamana viitoare?

Dragele mele, noi cred ca fugim de astazi la munte! O sa trecem pe la ai mei mai intai si apoi mergem la o cabana sa-l sarbatorim pe cumnatul, ca e Andrei! Probabil nu voi reusi sa va mai scriu pana luni! Va pup pe toate si va astpt cu vestile bune!

Mirela, sper ca mai arunc azi un ochi sa vad ce ai facut!
Mari

Mergi la inceput

Fetelor am facut un test dimineata si bineinteles ca este negativ,pentru ca tocmai ce mi-a venit CM.Asta este,o luam de la capat.
Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat!
Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput