Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

della, ce ma bucur cind vad ca mai dai un semn de viata, si vad ca esti bine.

vivela, ai dreptate abia astept sa treaca greturile, si sa intru in perioada de miere.....subscriu la ce ai spus si tu si mari, la mine bebe 3 a venit intr-o luna cind am retinut gresit ziua ovulatiei si cind am avut doar 2-3 reprezentatii sub plapuma.....e un luptator micutul meu, a vrut neaparat sa vina in viata noastra.

laura, da e f frumos Craciunul cu sotul si copii, dar imi aduc aminte si inainte de a-l avea pe Dominic cit de frumos era.....lasa ca la anul pe vremea asta ai sa vezi si tu cum e, iti doresc din suflet, ca si la celelalte fete de aici, sa va aduca Mosul la toate ceea ce va doriti voi cel mai mult.....(a propos de plins, ai dreptate, nu am voie sa pling, dar emotiile cu hormonii astia sint ciudate)

nana, numa sa indrazneasca mosu sa intre-n greva, sa vezi ce-i fac

mari, ma bucur ca nu ai greturi, vezi , se zice ca daca ai gemeni, sau in cazul tau tripleti ai si mai mari greturi, esti dovada clara ca e in functie de fiecare femeie si nu in functie de citi ai. da nici eu nu suport fumul de tigara, de fapt mie mi-e cam rau numa cind intru in garaj, mi-e cam rau tot timpul, acuma citeva zile credeam ca s-a mai imbunatatit, dar zilele astea iar au aparut. Dominic e f bine acuma, merci de intrebare, i-au trecut si ultimele afte, a avut vre-o 20 saracu, 1 saptamina numa supa cu paiul mi-a baut, nu putea minca, sa bat in lemn ca eu n-am luat virusul ala nenorocit, aici e epidemie de pneumonie....eu, nu sint buna de nimic cind el e bolnav, bine ca e bine, sotul meu e in plina sesiune.....

idaira, lasa ca venim cu parul la mos daca vrea sa faca cumva greva,

andreea, ma bucur ca sora ta e mai bine, sa stea linistita. da, si eu abia astept sa vad ce vom avea, pe 10 decembrie merg la eco de translucenta nucala, si poate ne zice atunci daca vede, si daca nu va fi pe 25 ianuarie, cu Dominic am aflat pe 6 ianuarie ca e un baietel. acuma simt ca e fata, dar vom vedea. merci ptr Dominic, da bine c-am scapat de virusul ala, si poate minca si el acuma, ca incepuse sa slabeasca, e bine acuma, tu joi acuma pleci acasa?pai eu iti fac deja galerie ptr saptamina viitoare, in Ro ai unde intra pe net sa ne anunti?

mirela, si eu sper sa se fi speriat ciclul tau ptr vre-o 9 luni, iti tin pumnii.

chantal, michel cum mai sinteti?

fetelor, am o veste mare sa va anunt, l-am simtit pe bebe miscind azi ptr prima data , sint atit de fericita, azi am avut probleme la servici si am fost f agitata si am simtit eu ceva si ieri, dar azi in agitatia mare, zic mai o fi de la fasolea ce-am mincat-o ieri imi colcaie burta, dar cind au trecut problemele si m-am mai linistit am stat exact si am urmarit si l-am surprins pe smecheras miscind, a miscat mult azi, si acuma seara iar l-am simtit, cu Dominic cind l-am simtit sarcina era mai avansata cu citeva saptamini, dar se spune ca dupa aia simti mai repede pe bebe. cind am fost la eco saptamina trecuta inca nu-l simteam, ca l-am vazut miscind si eu nu simteam nimic, oricum va tin la curent, voi urmari daca ce simt e fasolea, sau e cu ochi.a propos de fasole, am facut niste sarmale in weekend.......minunate, mi-au iesit f bune

ileana, tu l-ai simtit sigur pe bebe, ce mai faci?

Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Flavia , ce super!!! Si eu abia astept sa-mi simt miscaretii!! Chiar ma intrebam zilele astea, cum o fi cu trei ghemotoace dand in acelasi timp din maini si picioare! Draga mea, dar ce repede l-ai simtit! Si eu auzisem ca se simte mai repede la a doua sarcina, dar tu esti campioana!

Mirela , hai nu te stresa inca! Te rog eu! Mai spera cateva zile si poate da Domnu sa fie Oare nu ar fi bine sa faci un test de sange?

Andreea, daca e saptamana viitoare inseamna ca putem incepe galeria, ca sa speriem rushii!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia asa repede l-ai simtit pe bebe? La 11 sapt? Esti sigura? Ar fi chiar super! De acum il vei simti mereu

Mari cred ca-i nemaipomenit sa-i simti pe toti miscand Ai fost la doctor? Cand iti face cezariana, ca ai 3 si cred ca o face mai repede?

Mirelush ce facusi? Cum e treaba cu testul? Nu ne mai fierbe!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andreea, Flavia , multumesc din suflet pentru gandurile bune!
Sper ca Dumnezeu sa faca o minune si sa-mi aduca si mie un sufletel mic. Deja am luat-o razna de ceva timp, peste tot in magazine ma uit numai la copii, noroc ca am o finutza botezata in vara si cumpar tot ce-mi place ptr ea. Ieri i-am cumparat bavetica si lingurite din silicon. Linguritele sunt pentru a vedea daca mancarica este fierbinte, Isi schimba culoarea daca e fierbinte. L-am zapacit pe al meu sot, norocul meu ca ma intelege.
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flaviace super! Felicitari!De acum o sa-l simti mereu pe bebe cum face tumbe la tine in burtica.Poate acum nu o sa-ti mai fie rau.
Laura astazi nu am mai facut nici un test,mai astept pana maine dimineata,problema este ca nu am nici un simptom de sarcina Maine este 30,vii la Bucuresti sau suni dupa rezultatul analizelor? Iti tin pumnii sa iasa toate bine!
Mari abia astept sa ne spui si tu cand misca prima data.Imi imaginez ce va fi la tine in burtica cand s-or juca toti trei
Multumesc pentru incurajare,nu vreau sa ma stresez dar e cam greu...Sper sa am un test pozitiv si apoi merg sa-mi fac si testul de sange.
Nana sa dea Dumnezeu ca in curand sa cumperi lucrusoare pentru bebeul tau.Iti tin pumnii sa se prinda luna aceasta.
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati,sunteti niste prietene adevarate si va iubesc
Sotul incearca sa ma incurajeze si tot spera ca este bebe si poate ne ajuta DD si este,intr-adevar!
Va pe toate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Flavia, ce fericita trebuie sa fii sa-l simti pe bebe

Mari, cred ca astepti si tu cu nerabdare sa inceapa distractia la tine in burtica. O s-o tii tot intr-o petrecere

Laura , sper ca analizele sa fie bune si sa te poti pune din nou pe treaba.

Mirela, draga de tine, la ce stres te mai supunem si noi, "hai cu testu', hai cu testu'". Cred ca ar fi bine daca ai putea macar cateva zile sa te deconectezi si sa nu te mai gandesti la asta. Stiu ca e greu, dar acum chiar nu ai ce sa mai faci, daca e sa fie bebe, se arata el. Ai grija de tine si nu te mai gandi la prostii, vad ca deja ti-a strafulgerat prin minte ca ar putea fi SEU. Tu vrei bataita ?
Eu tin pumnii in continuare sa fie bine.

Gabi
http://new.photos.yahoo.com/ygabitza/albums
http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Gabi mersi de incurajari!
Ma gandesc de ce nu se pozitiveaza odata testul ala sau macar sa-mi vina CM sa stiu o treaba.Imi trec tot felul de ganduri prin minte,este prima data cand imi intarzie si ies si negative testele.Cand am ramas insarcinata prima data am facut un amarat de test Barza si a iesit din prima pozitiv.Asta este,vedem ce facem,trebuie sa o scoatem la capat!
Macar va am pe voi care ma intelegeti ca l-am stresat pe sotul meu,saracu, nu stie ca sa-mi mai spuna.
Tu? Presupun ca esti in periada fertila!Spor la prestat si nu pierde vremea.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari, merci mult, am sa urmaresc zilele astea sa vad daca a fost fasolea sau chiar l-am simtit pe bebe, am 12 saptamini, cu Dominic cam pe la 4 luni si un pic l-am simtit.....imi imaginez ce va fi la tine in burtik cind vor misca puiutii. am vazut ce ai scris la odisee, dar iti raspund aici, este fff important, mai ales in cazul tau, sa alegi un spital cu sectie de neonatologie performanta si echipata, chit ca te duci la Bucuresti, cum spunea si laura, cred ca-ti vor face cezariana mai repede.

laura, poate ca cine stie nu era bebe, dar am sa urmaresc zilele astea si daca mai simt aceeasi miscare, erau ca niste valuri, parca era aer si bule la mine-n burta, vad eu daca mai simt, si mie mi se parea f repede, am o prietena care la simtit la 2 luni jumate.poate si faptul ca am fost ff agitata ieri, ca aveam o tranzactie si am gresit total un contract.....in 30 noiembrie aflil rezultate, daca da, bafta multa, iti tin pumnii,

nana, si eu am avut lingurite dinalea la dominic sint super practice, mi-au placut f mult.

vivela, cum le ziceam si la fete voi urmari zilele astea ce si cum, sa nu fiu prea fericita degeaba.

mirela, are dreptate vivela, lasa stresul, lasa testele, lasa tot, relaxeaza, ca l-ai speriat pe bietul CM, nu te mai stresa, si ai sa vezi ca va fi bine, stiu ca nu e usor, odata, eu aveam examene si stres la maxim, 2 saptamini mi-a intirziat(prima data cind mi se intimpla), incearca sa te relaxezi, te pup

Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

nana, si eu am avut lingurite dinalea la dominic sint super practice, mi-au placut f mult.

Aha, deci sigur le va folosi.
Ma bucur tare caci le-am luat cu mult drag si cu gandul ca-i va usura munca.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mirela, au dreptate fetele, nu te mai stresa atat. Mai faci maine dimineata un test. Eu sper din tot sufletul ca de data aceasta sa fie pozitiv. Daca spui ca nu s-a mai intamplat sa iti intarzie, trebuie sa fie bebe. Ai avut o perioada mai stresanta? De obicei atunci mai apar dereglari. Sa dea Domnul sa nu fie vorba de asa ceva.

Flavia, ce frumos ca l-ai simtit pe bebe! Eu steam ca dupa primele 3 luni incepe sa miste si mai ales daca tu spui ca la a doua sarcina se simte mai repede, singur e bebe. Cred ca e un sentiment minunat, de abia astept sa il traiesc si eu. Eu plec joia viitoare, de maine intr-o saptamana. Da, am net acasa, in Romania, asa ca nu veti scapa de mine nici acolo, va voi tine la current. Teoretic CM ar trebui sa vina cd voi fi in avion, sper sa il sperie altitudinea si sa nu mai apara 9 luni .

Mari, cred ca va fi mare agitatie la tine in burtica cand ii vei simti pe toti trei. Dar asta nu va fi nimic fata de perioada de dupa nastere. Cred ca vei avea nevoie de intariri ca sa te descurci cu toti 3! Daca ai nevoie de ajutoare, eu sunt disponibila! Multumesc pentru galerie!!!!

Nana, stiu cum e cu cumparaturile pentru bb. Eu am cateva prietene care au nascut in ultimul timp, asa ca nu pot merge acasa cu mainile goale, mai ales ca aici gasesti o multime de hainute superbe si la preturi accesibile. Saptamana trecuta a fost Thanksgiving aici si multe reduceri, drept urmare am cumparat si eu la greu pentru copilasi. Sa stii ca imediat dupa ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte greu sa mai intru in magazine pentru copii, dar faptul ca am un nepotel pe care il ador m-a ajutat sa trec peste. Bineinteles ca ma uit in magazine la lucrusoare si ma intreb cand voi cumpara si pentru al meu, dar sunt sigura ca va veni si momentul acela. Doamne, cred ca o sa-i cumpar tot magazinul!

pentru toate fetele dragute de aici!

Andreea

Mergi la inceput