Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Cristina, FELICITARI!!!!!! ce veste super ne-ai dat!!!

Mirela, daca nu au venit rushii mai este o sansa! Asa ca eu o sa-i dau inainte cu galeria!! Poate ne ajuta D-zeu sa apuci si tu mamicile de iulie - august asa cum iti doreai!

Flavia , cat ma bucur ca totul in regula!! De fapt nici nu-mi inchipuiam ca poate fi altfel!! Si eu am fost astazi la eco si i-am vazut pe nazdravanii mei! Cel care e singurel in garsoniera facea niste tumbe de mi-au dat lacrimile de bucurie! Dintre cei doi cazati in acelasi saculet, Pic era cel mai linistit (asa ii spunem noi celui mai micut) si cred ca e si putin rusinos, ca se ascndea de ecograf de mama focului! Oricum, sunt tare scumpi toti trei! Astazi numi- a dat poze, dar incerc sa le scanez pe cele de data trecuta si sa vi le arat!

LiaB, sunt de-a dreptul criminali doctorii astia! Si nu trebuie in nici un caz sa te invinovatesti! Era datoria lor sa faca tot ce pot ca sa salveze copilasul! Nici macar nu-i poti numi oameni! Nu au pic de suflet!

Ileana si Mariana, cate un si pentru voi!

Laura, ce ai mai aflat de analize?

Michelle, ai grija de tine si sper sa reuseti sa te linistesti! ca durerea nu va trece niciodata!

Multi tuturor fetelor dragute de aici!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bulinutza+Bulinel si Mari+, multumesc mul!!!!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, am lipsit cateva zile si nu imi vine sa cred ce vesti bune citesc!!!! Cristina Ana, chiar daca cu intaziere, din tot sufletul ma bucur pentru tine! Sper sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!!!!Asta da veste, imi da sperante si sunt sigura ca mai avem un pic si te urmam si noi. Asta da cadou pentru aniversarea a cinci ani de la casatorie.

Flavia, m-am emotionat tare cand ne-ai povestit cum ti-ai vazut tu samburelul. Doamne, ce ma bucur ca e sanatos, acum sper ca te-ai linistit si ca nu iti vei mai face griji.

Mirela, iti tin pumnii sa nu vina rusii si sa ne dai luni o veste buna. Si eu zic ca nu trebuie sa te descurajezi, stii cum se zice, pana nu e rosu, mai sunt sperante.

Mari, ce ma bucur ca cei trei nazdravani sunt bine! Cred ac e asa emotionant sa ii vezi la ecografie. POate ne mai postezi si noua cate o poza din cand in cand.

Vivela, ma bucur ca esti optimista. Cu toate mai avem momente de slabiciune, cand ne aducem aminte, dar trebuie sa stim sa mergem mai departe si sa speram.

Eu mai am cateva zile si incepe perioada fertila, sper sa fie cu noroc luna aceasta.

VA pup pe toate si va mai scriu maine mai mult.

pentru toate fetele dragute de aici

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cristina_ana, ma bucur din suflet...pentru minunea ce a prins viata in tine! Felicitari mami!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Nu mai pot fetelor de atata durere!Astazi este o luna de cand a murit micuta noastra!Este atat de greu de acceptat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Michelle81, as vrea atat de mult ca D-zeu sa-ti aline durerea; cand va citesc mesajele, mi se sfasie sufletul pt cele intamplate, alaturi de voi; stiu, cuvintele sunt de prisos, dar nu pot sa nu va scriu un mesaj de sprijin;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Of Michelle81 nu cred ca va trece vreodata durerea asta,e atat de greu ,dar uite ca traim si plingem si pligem ................Doamne ce doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Michelle, nu esti singura, suntem alaturi de tine si ne rugam pentru tine si pentru sufletul fetitei tale .

Gabi

http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Michelle, este ingrozitor, mai ales in ziua din luna cand ne-au plecat ingerasii, si eu in ultima vreme ma gandesc cu stomacul strans ca pe 28 dec. se implineste un an de la nasterea ingerasului meu, si tot timpul ma gandesc cum o sa-i fac un tort si toata ziua caut retete. si tot imi imaginez cum o sa-i iau o coronita de brad imediat cum apar cele adevarate sa i-o pun in patut.

dupa cum vezi pe aici, fetele si-au gasit puterea de a merge mai departe incercand sa faca un copil, sa stii ca si eu cred ca asta ajuta cel mai mult, asta si credinta ca sufletele copiilor nostri nu au murit, sunt undeva intr-o lume pe care noi nu o putem inca percepe, dar putem simti adierea ei daca ne deschidem sufletele.

nu lasa depresia sa se instaleze, nu o lasa sa-si faca radacini adanci ca apoi e mai greu de taiat, incearca sa-ti amintesti de clipele frumoase petrecute ca gravida, sa te gandesti ca fetita ta e intr-o lume mai buna si de acolo incearca sa te ajute daca o lasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela nu ne mai zici nimic? Ne fierbi la foc mic

Michelle Imi pare rau sa vad cat suferi! Sper din inima sa reusesti sa suferi mai putin, adica sa poti depasi momentul critic in care simti cum ti se sfasie inima si sa poti privi in viitor, altceva nu stiu ce sa zic

Flavia normal ca-mi doresc bebe, dar cred ca majoritatea celor care au pierdut sarcinile isi doresc la fel de mult

Ileana, misca bebe?

Poze Laura

Mergi la inceput