Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirela[Blueeyes] ceva noutati? Haide spune-ne ca esti , m-as bucura atat d emult ptr tine!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina, Michelle,Mari, Andreea Laura, Nana va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!
Sunt in Z28 si nici urma de CM in conditiile in care in ultimele luni mi-a venit la 25,26 de zile.Mi-e si frica sa sper,ma gandesc ca daca imi vine astazi o sa fiu tare dezamagita(de putine ori mi-a venit in Z28)Astept pana diseara si daca nu-mi vine,maine dimineata fac un test.Am niste emotii...
Va si va multumesc!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela iti tin pumnii sa nu vina nici un rus macar 9 luni de acum incolo

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura mersi!Va tin la curent!
Tu stii ceva de rezultatele analizelor?

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mirela, iti tin pumnii, faptul ca nu au venit rusii suna a bebe.
Si greturile de acu cateva zile ... ce curbe, ce miros de benzina...
Nu stiu insa cum ai tu rabdarea sa astepti pana maine sa faci testul, sunt eu cu sufletul la gura , d-apai tu.
Maine vii cu vesti bune, da?

Gabi

http://tt.lilypie.com/c-eEp2.png

Mergi la inceput

Gabi multumesc! Am asa o stare... sunt in asteptare! Promit ca maine fac testul si va anunt!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Mirela, iti tin si eu pumnii.

Mergi la inceput

Multumesc mult,Ralu!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu am o stare tare naspa azi. Imi vine sa tip, sa urlu, nu am chef de nimic.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Nana ce-i cu tine?Trebuie sa fii relaxata si sa gandesti pozitiv! Nu esti in perioada fertila?Spor la prestat!

Mirela

Mergi la inceput