Durerea unei pierderi de sarcina (10)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_ana spune:
Mirela, imi pare tare rau ca nu ti-a iesit pozitiv. Dar poate e intr-adevar prea devreme. Ce test ai folosit? Sa nu fii foarte tristutza, ca vine curind si la tine!
Cristina
POZE
blueeyes2003 spune:
Flavia multumesc mult pentru incurajari,esti foarte draguta,si eu sper sa fiu coleguta cu Cristina,daca nu,poate vine mosu cu un bebe si pentru mine.
Cristina mersi!Am facut test Barza,sper sa fi fost prea devreme,daca nu,mergem mai departe!
Ai grija de tine si sa dea DD sa ai o sarcina super usoara si un bebe sanatos!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Pepsi spune:
ileana, sint anumite vopsele care sint ok ptr femeile gravide.incearca sa eviti pe cit posibil mediul, sau aeriseste daca poti.
jojo miha, eu ma gindesc tot timpul la bebe ce l-am pierdut, am gasit puterea sa merg mai departe in fiul meu Dominic, care are mare nevoie de mine, iar fetele de aici m-au ajutat f mult. n-ai fost o lasa, asa ai crezut tu atunci ca e mai bine, nici eu nu mi-am vazut puiul ca eram sub anestezie generala, si bebe era mic, 9 saptamini de sarcina.....incearca sa-ti faci doliul ca sa poti incerca din nou.
liaB, e groaznic prin ce ai trecut nu am cuvinte, ce criminali omule, nu-mi vine sa cred, auzi ca nu te-ai spovedit, e revoltator, eu nu m-am spovedit niciodata ......sint atitea fetete care si-au pierdut puii din incompetenta medicilor ca nu-mi vine sa cred, si ma bucur in fiecare zi ca sint unde sint.sanatate multa iti doresc.
hair, merci de urari.
laura, merci mult draga mea, multa sanatate iti doresc si tie, si-ti spun sincer ca n-am mai vazut pe nimeni ca si tine, sa fie atit de determinata sa aibe un bebe, te admir mult, te pup, astept rezultatul testelor ce le-ai facut.
mariana, merci mult, Dominic mi-a facut in plus de virus acum 2 zile, niste afte tare urite prin gura, si pe buze, si caut de numa glicerina si nu gasesc, in final o prietena mi-a oferit.
vivela, merci mult de incurajari, acuma pot respira si eu usurata(sau mai usurata, ca pina nu-l string eu in brate.....)
cristina, va fi bine draga mea, trebuie doar sa crezi, asa mi-au spus mie fetele de aici, si uite ca daca am crezut ca e bine, si sint convinsa ca se va termina la fel de bine, si ptr mine si ptr celelalte fete de aici, si la anul ne vom tine fiecare bebeul in brate, in cazul lui mari, bebeiii, si sint convinsa ca ne luam puterea una de la alta, si ne incurajam si sintem alaturi cind una are nevoie, eu, am noroc ca am prietene minunate si in viata reala, dar am mare noroc sa am asa prietene ca si fetele de aici.
mie parca mi-au mai trecut greturile putin, apa minerala m-a ajutat mult, acuma abia astept sa-l simt pe bebe miscind, va anunt eu oricum.
va pup pe toate, aveti grija de voi si weekend placut va doresc!
Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
cristina_ana spune:
Mirela, am observat la sarcinile trecute ca testul barza se pozitiveaza cel mai greu din toate. Asa ca poate esti totusi gravidutza! Dar si daca nu a fost sa fie luna asta, lasa, ca o sa fii colega cu Laura, Andreea si celelalte fete care urmeaza si ele sa vina la mamici cit de curind!
Cristina
POZE
mariana_1976 spune:
Cristina_ana felicitari!!!!!!!!!Iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Mirela la mine in ziua 35 era slab pozitiv dar am ciclu de 29-32 de zile.Testul a fost asemanator celui barza, nu Claer Blue.Poate daca mai astepti citeva zile se va arata si a doua liniuta?Decembrie e luna cadourilor!
Oanabbb la unele gravidute valoarea hormonului creste mai greu.Stiu pe cineva care avea testul de urina pozitiv de-abia in sapt.6 iar in a 5 a ii iesise negativ de 3 ori!Sper sa fie asa cum iti doresti!
Mariana 26+
mama de Monica, Matei si Markus
blueeyes2003 spune:
Fetelor,am intrat pe fuga sa va spun ca inca nu mi-a venit CM si sper sa nu mai vina deloc.Eu plec din Bucuresti,merg la bunicii mei si implicit la socrii(stau in aceiasi localitate).De azi dimineata am tot avut senzatia ca mi-a venit si am fost foarte stresata,acum nu vreau sa ma mai gandesc,ce-o fi o fi.
Cristina mersi de incurajare!Asa este,daca nu a fost acum,va fi in curand!
Mariana cred ca mai astept cateva zile cu testul,asta daca nu imi vine pana atunci
Va pe toate si va doresc sa aveti un week-end placut!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Michelle81 spune:
Cristina_Ana te felicit pentru sarcina si iti doresc din toata inima o sarcina cat mai usoara si un bebelas sanatos!!
Blueeyes-am citit ca nu ti-au venit uratii.Ma gandesc la tine si sper sa imi spui in curand de un test pozitiv!
Despre mine nu mai am ce zice.stau si plang in fiecare zii!!!
cristina_ana spune:
Mariana si Michelle, va multumesc din suflet!
Mirela, astept cu sufletul la gura sa ne dai o veste buna!
Michelle, mi se rupe sufletul cind aud ca plangi incontinuu. Dar eu ma rog la doamne-doamne ca in curind sa prinzi curaj si sa ne anunti si tu ca esti gravidutza. Stiu ca acum ti se pare foarte indepartat momentul, dar eu sper sa te molipsesti de la toate fetele care scriu aici si care au avut curajul sa incerce din nou. Incearca sa iesi din casa, intilneste-te cu prietenii tai si ai sa vezi ca incet-incet durerea se va estompa. Acum este normal sa suferi atit de mult, pentru ca este inca prea devreme pentru vindecare, dar aceasta va veni, sunt absolut sigura. Noi suntem alaturi de tine!
Cristina
POZE
bulinuta27 spune:
Cristina-ana acum am aflat: FELICITARIIIII!!![
bis]
Doamne Ajuta sa fie bine si vafi...iti tin pumnii si tie si mai ales micutului sufletel ce va veni!!!
pupici multi de la mine si mai ales de la bulinel
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2