Durerea unei pierderi de sarcina (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Oanabbb ma bucur ca nu este SEU si ca valoarea betaHCG a crescut! Sigur este in burtica si luni o sa ai confirmarea! Gandeste pozitiv!Iti tin pumnii pentru luni,bafta!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cristina_Ana asta intr-adevar ca-i veste buna ! Iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si toate sa mearga excelent !
Ne gandim mereu la tine !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Cristina_Ana: felicitari! Ma bucur enorm pentru voi! Sarcina usoara si ma rog ca de data asta sa fie totul asa cum iti doresti!
Pupici voinici!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Cristina_Ana ma bucur atat de mult!!! Ma rog pentru tine si pentru puiul tau- ciresica de iulie-august!!!

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

cristina_ana, mi-a fost dor de tine, te pupic si ma bucur mult!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Sarcina usoara, felicitari pentru cristina_ana si multa sanatate !
oanabbb, incearca sa stai cat mai linistita si o sa vezi ca totul o sa fie bine. DD are grija de noi toti si mai ales de cei care se pregatesc sa ne lumineze viata ! Suntem alaturi de tine .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Cristina Ana sunt si eu alaturi de tine, sa dea Domnul sa inchei cu bine aceasta odisee. Ai incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Acum am ajuns si eu acasa si nu mi-a venit sa cred cate mesaje de felicitare am primit. Am ochii in lacrimi, va multumesc foarte mult, e atit de minunat sa stiu ca atitea fete se gandesc la mine. Va iubesc pe toate, sunteti niste prietene minunate!!!!!
Vivela, Flavia, Muuh, Madyn, Map, Consi, Anasia, Geliza, Ancadragoman, Twetty, Dariana, Arghirmonica, Mada_mxm, Iulenca, Angeli, Miti2004, Marta, Arcenciel, Leistra, L5845, Ancutex, sper ca nu am uitat pe nimeni, va pup pe toate (si pe bebeii vostrii!!!!)
Eu nu mi-am mai repetat testul de sarcina, dar am inceput sa am simptome, asa ca probabil chiar sunt . Incerc sa nu ma mai stresez pentru ce va fi in continuare. Am sa ma bucur de fiecare zi de sarcina si am sa fiu optimista. Imi doresc atit de mult un bebe, incit VREAU sa cred ca totul o sa fie bine de data aceasta.
Mamicile mele, sa stiti ca eu va citesc zilnic si "imi iau notite" despre cresterea bebeilor, asa ca am sa fiu o mamica perfecta anul viitor!!!! Si asa cum i-am promis Amabelei si Larisei, am sa vin si eu la urmatoarea voastra intilnire, ca sa va cunosc micile comori.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirela, draga mea, sigur e prea devreme, mai lasa sa treaza o zi, si daca nu vine, mai faci un test. si daca chiar nu esti gravida, lasa ca vin sarbatorile, si-ti aduce Mosul un bebe si tie, uite si lui Cristina i-am spus ca vor fi cu folos si uite ca e gravida. lasa ca vei vedea vei fi cu ea la odisee, si cu sorina, te pup tare, capul sus.

oana, curaj mult, lasa stresul(uite cine vorbeste) dar incearca, bine ca nu e extrauterina cum credeai, si luni afli o veste buna, mult curaj.

pe celelalte fete va pup, si sper ca deseara sa am timp sa va raspund la fiecare.

Flavia +11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cristina-Ana felicitari!!!
Doamne Doamne sa fie cu tine si cu bebe si iti tin pumnii stransii ca totul sa mearga cum nu se poate mai bine!!!

O ....ce veste minunata !!!

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/456363b39f679/weightloss.png" target="_blank">greutate

Mergi la inceput