Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello!!!

Denisa felictari pt Emma, ce repede fuge ea! E super - si se vede ca e mare, e diferenat intre ea si Carla mea!
Moni sa stii ca nici eu nu o las pe Carla singura in casa, mi-e frica, stiu ca se poate intampla si cu mine in casa ceva dar chiar nu am curaj sa o las singura. Felicitari si tie pentru Dia cuminte (sa vedem cat o tine!)
Astery bafta la cura, ce tii? Eu nu prea pot sa tin, zici ca sunt batuta in cap, mereu scap la prostii....
Bianca eu zic sa ii lasi acasa, cel putin pe Dani, daca stii ca e sensibil la somn. E prea mic ca sa se distreze, pentru el va fi doar un mare disconfort. Ce daca mai vin alti copii?
Eu chiar nu stiu ce o sa fac de revelion ca nu vreau sa le stric cheful alor mei, mai ales ca dupa aceea o las pe Carla o saptamana cu ei... asa ca probabil o sa stau acasa de revelion dar imi scot parleala dupa aceea!!
Ingrid ciudat suna kk cum descrii tu, in general la diaree ekk moale cu totul, nu bobite in apa - sau cel putin asa stiu eu. Sper sa nu ajungi la spital cu Diana!
Maraki nu te mai certa cu tipele de pe forum ca aici e intr-un fel ca la sedinta de partid, ne facem ca nu e adevarat!
Silvi ce mai face Alain?
Giova ai fost totala, auzi, sa nu mai aiba atata energie!! Pai cum sa nu aiba... ce sa zic, iti recomand ceai de tei sau de flori de portocal (gasesti la Carrefour in combinatie cu verbina) sau calma baby. A adormit macar acum?
Daniela, Anasebe, ce mai ziceti?

Despre noi nimic nou, mananca mai bine pentru ca ii dau doar cand i se face foame, sta stabil in picioare, uneori chiar singura, cand nu-si da seama ca nu se tine de nimic (deci pot sa o las in patut ca nu se mai loveste) se catara peste tot, vorbeste intr-una... deci copil cuminte (cand doarme...).
acum s-a trezit tarziu deci abia pe la 11 incerc sa o culc. A... uitam cel mai mare avantaj: dimineata dupa ce ii dau sa pape o las in patut si se joaca acolo iar eu ma culc la loc pana la 10.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bianca-idem si la noi cu programul de somn si papa!Si eu consider ca e mai bine asa,faza e ca Emma si l-a format singura.
Gata am fugit la datorie!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

JG-pupici si stai calma ca va merge si ea curand,dc isi tzine echilibrul.
Daniela- unde esti-pupici!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

JG multumesc pt raspuns...
Si sotul meu e de acord cu tine dar mi-e sa nu ma simt eu prost cand vad alti copii si al meu e acasa din comoditatea mea (poate or sa creada unii...) Of of...
Sandra a spus ca ea merge unde merge si Dani, deci daca ramanae acasa si ea ramane.
Am uitat sa o laud si pe ea. Am fost sambata la faculta si cand am sunat sa vad ce fac, sotul meu mi-a zis ca a facut Sandra paine prajita in ou singura asta e una...
Azi l-a schimbat pe Dani de pampers, eu eram la dus ( 10 minute) si pana am iesit cica Dani facuse caca si ea l-a schimbat...(ei care ii era scarba sa duca pampersul de gunoi acuma l-a si sters la fund)
Am fata mareeeeeee care ma ajuta...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana nu prea are program,mai ales de papica,dar de aia doarme f.bine noaptea,iar ziua nu mai face ca pe vremuri sa doarma doar ture cate 20 de minute.Cred ca isi face ea program singura ca de cateva zile doarme doar odata pe zi,cate 3 - 4 ore Trezirea e tot pe la 8,iar de cand cu somnul doar odata pe zi,se culca pe la 21-22 maxim ,nu ca altadata pe la 23
Eu cred ca ea si de aia doarme bine ca se consuma ziua la greu
JANINA felicitari pentru progrese si pentru cat e de cuminte Carla dimineatza SI Diana dimineata cel putin o ora doua, e alt om Adica mai si sta in tzarc - nu zic ca linistita,dar sta fara sa hahahahaie
BIANCA felicitri pentru SANDRAAAA! Eu l-as duce cu mine,dar la ora HAS,as da bip la socrii,sau parinti sa vina si sa il duca acasa la nani

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bianca nu trebuie sa te intereseze ce cred ceilalti pentru ca repet, eu cred ca Dani nu se va simti confortabil acolo daca e sensibil! Deci eu zic sa te gandesti in primul rand la el si sa nu-l chinui de grija la ce zic altii! Mie una nu-mi pasa de ce zic unii ca plec fara copil in concediu, desi stiu ca o sa mor de grija si de dorul ei dar stiu ca e prea mica ca sa o trambalez de colo-colo (eu avand de gand sa fac si niste excursii, ca nu dau bani sa stau in casa cu soacra-mea) si in plus... avem nevoie de timp singuri (eu si sotul adica).
Felicitari fetitei tale, spune-i ca o pup, sunt impresionata.
Denise merci, nu-mi fac griji - am avut un soc, e adevarat, cand ai zic ca Emma are 13 kile dar nu toti copii sunt la fel.
Giova am vazut pozele voastre in Italia - ce de fete frumoase erau acolo! Colege de-ale tale? Si toate il rasfatau pe Marcolino.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA acum mi-am amintit ca mergeti al Sovata,aia era valabil daca erati in oras

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

JG, acum vad ce ai scris...si Sandra mea se trezea dimineata cand era mica si statea in patutz si eu dormeam. Mai incolo putin ea se trezea si vedea ca dorm si ma lasa sa dorm, nici galagie nu facea ca sa nu ma trezeasca...Am avut si si am fetitza cuminte asta e parerea mea.
Dimineata Dani se trezeste si trebuie sa merg sa ii bag biberonul in gura ca incepe sa maraie si dupa aia merg la baie, apoi ii fac laptele si dupa aia e alt copil vreo 2 ore...sta si el ca Diana a lui moni cuminte in tarc si o ora (azi a stat 1 ora jumate) dar dupa masa daca il pun zici ca il pun pe jar...
Ca diferentza intre ei doi e ca Sandra a fost mai cuminte, adica mult mai cuminte (statea in pat si se juca nu trebuia sa stau langa ea, statea cu umblatorul singura la ea in camera...etc) dar Dani in comparatie cu alti copii (nepotul meu, finul meu, Diana lui Moni ) e mult mai cuminte si linistit...
Moni sper ca nu te-ai supi pe mine...
Sunt copii si copii...vad ca unii au o energie cat 10, altii sunt mai calmi...(cred ca deaia unii umbla mai repede si altii nu ca nu au stare..)
A..si eu l-am pus pe Dani la 6 luni in fund si mi-a stat linistit pana atunci, nu cum aud pe unele ca spuneau ca nu le stateau copii la 4.5 luni si i-au pus in fund ca nu mai aveau ce face cu ei...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica am vazut pozici si filmulete cu Dia e tare scumpica in rosu si ce ii mai place in Huta si multi
Denisa am vazut-o si pe Emma cum fuge de la mama la buni si multi

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ingrid este furazolidon de copii, eu ii dadeam din ala o jumate de tableta dizolvata intr-o jumatate de lingurita de ceai.Scuze ca iti spun parerea mea dar nu stiu cum de nu ti-a zis dr sa-i dai ceva daca a avut 10 scaune asat nu mai e numai faza de hidratare si smecta.Eu i-as da urgent!! Evita cat poti spitalul ca de acolo te alegi cu alte chesti....

Mergi la inceput