Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ingrid noi am scapat de diaree cu niste prafuri facute din furazolidn si calciu carbonic.Nu ti-a zis sa ii dai furazolidon? Merge f bine si ii trece in cateva zile, incearca sa o hidratezi si sa speram ca ascapati de spital... Ai incercat ceiut cald de chimen, nu vrea?E tare aromat si bun, lui Alain ii place f tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Pe Dani nu l-a constipat chimenul...si nici ceaiul de menta...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- asa e , eu am mers la 8 luni singura, dar nu aveam kg ei, si ma bucur ca mi-a dat prin cap sa o pun sa mearga, ca de aia a innebunea ea cu emrsuld e 1 mina, mai nou azi inc aruzt nu a stat decat 15 min, a mers incontinuu 25 min
Pupicei lui Diana, e tare dulce in leagan.
Ingrid- sanatate multa si ai grija de Diana, sa se faca repede bine, mergi la urgentza dc asa simtzi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Biancas, nu sunt moi si apoase, e doar apa cu kka, in dimensiuni cat acul de la gamalie. Si tari. Aud cum ii face burtica si imediat s-a dus.
Silvi, incerc maine cu furazolidon, dar ala e permis la bebelusi? Ca stiu cand avea probleme mama, asta lua.
Deocamdata stau si astept ora 12 sa-i dau lapticul si dupa incerc sa dorm.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- potzi sa incerci cu furazolidn,doza mai mica si ceai de chimen e f. bun!
Bianca- sa se bucure copiii de jucarii,mie mi-e dfrica ca duap ce face 1 an nu mai am unde sa le pun,noroc ca mai e unul pe drum,sa speram ca e totul ok!
pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Fetelor eu am o mare dilema...sa merg cu Dani la revelion sau nu?Dani e cam sensibil la somn, ii place sa doarma in patul lui (nu il pot duce ca nu se dezmembreaza), si cand sta la socrii doarme cate 30 min doar...si cand doarne putin nu te poti intelege cu el
Mai este o luna dar deja ma gandesc ce sa fac. Socrii au spus sa nu il duc nici pe el nici pe Sandra ca stau ei cu ei, dar mai vine o familie cu copil de 2 ani+ ca vine si finul meu care are 7 luni dar ala doarme bustean oriunde, adoarme si il muta oriunde si nu are nimic. Dani in schimb e sensibil, nush ce va face la muzica ca doar lumea merge sa se si distreze...
Casa e pe 2 nivele dar cred ca si sus s-ar auzi galagia...
Voi ce parere aveti? Mi-ar placea sa aud pararea voastra...
Acasa ar fi foarte bine ingrijit, la o adica ar sta si maica-mea cu el, dar parca l-as lua cu mine daca toata lumea merge cu copii, dar...ce ma fac daca nu doarme? Daca se maraie? Daca nu ma intelg cu el? Of... + ca cred ca vom fi mai obositi cand venim decat cand plecam ca sigur stam noaptea pana tarziu, dimineata ma trezesc sa pape el....

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery spor la cura. si eu trebuie sa ma bag, hainele de la Kenvelo nu-mi sunt bune. au marimi pana la L . Ma apuca si pe mine imediat depresia.
Silvi sa poarte sanatos Alain caciulitele.
Bianca asa e, jucariile si tot ce e de copil costa un sac de bani.
Ingrid imi pare rau de Diana, lasa pozele ca le vedeti voi. Important e sa-si revina si sa nu ajungeti la spital.

Dupa ce i-am dat lapticul in somn, mi s-a trezit copilul si e plin de viata, si noi copti de somn.
Maine neaparat trebuie sa o intreb pe dr. ce sa-i dau sa doarma mai repede si sa nu mai aiba atata energie.

va , pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Giova...am inteles ca ceaiul de tei calmeaza bebei agitati.Incearca-l poate o sa ai succes..

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Giova, in cel mai fericit caz, nu-l mai lasa pe Marco sa doarma dupa amiaza spre seara, dr. nu-ti da nimic de somn, asta sa stii. Tine-l ocupat, oboseste-l si poate seara pica la datorie mai devreme, dupa baita.
Eu cred (in cazul nostru, cel putin, se verifica fara exceptie) ca este foarte important sa ajuti pe bebe sa-si faca program. Vreau sa spun ca daca trebuie sa mergem undeva (de exemplu) si se intersecteaza cu programul de somn, renunt la plecare, in favoarea somnului lui Razvan. Si uite ca doarme atat de bine si ziua si nopatea, incat nu-mi vine a crede. Adevarul este ca asa a fost mereu.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Cristina, Dani intotdeuna a avut program..si de somn si de masa..Asha sunt eu mai tipicara si i-am facut program. Doarme cam de 2 ori pe zi , la amiaza doarme maxim 2 ore (mai demult dormea si 3-4...) iar daca somnul lui de amiaza (asta e cal mai important) se interesecteaza cu plecarea nostra undeva nu merg, pt ca in pat doarme mai bine ca oriunde altundeva. Are si program de masa...deci la noi totul e ca la armata. Am considerat ca e mai bine asha pt ca stiu ca oriunde sunt la ora cutare trebuie sa fiu acasa pt somn sau pt papa...

Albumul nostru

Mergi la inceput