Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
paula2003 spune:
Am probleme cu bb....Ce ma fac? Nu papa, e sclifosit si vrea doar lapte noaptea. Am fost la dr., ii dau sirop de fructe sa-i creasca pofta de papa si nimic. Nu stiu ce are? Are aproape o luna de cand nu a mai luat nici un gram, nu papa si e foarte plangacios. Oare sa aiba ceva sau sa fie doar sclifosit o vreme?
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
monica70 spune:
INGRID chiar ca e ciudata stilul ala de kk,nu pot sa cred ca ti-a zis ca e de la dinti asa ceva
Eu m-as duce la spital,daca nu-i tree pana maine.Neaparat sa ii dai lichide si CEAI DE MENTA INDULCIT CU ZAHAR.Lapte nu cred ca ar trebui.Cu Dia cand a avut un pic de scaune moi am rezolvat cu orez fiert si morcovi,trei zile numai din alea a mancat la pranz si ceai cum am zis.Dar nu era asa ciudat 

Bine ca vorbesc si eu acum singura,ca INGRID probabil s-a culcat 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
JG si noi am fost la mare si nu l-am luat cu noi ca am tot stat si ne-am gandit ce sa facem..azi il luam, maine nu il mai luam si tot asha. A stat acasa cu maica-mea si a fost totul bine si frumos, atata ca avea 5 luni si cand ne-am intors dupa 7 zile nu ma mai cunostea
Am plans de numa dar am trecut peste.
In 8 iulie e ziua lui Sandra si am zis ca ce o sa facem cu el ca noi vroiam sa mergem la Aqua Magic si daca iesi de acolo platesti ca sa mai intrii iar + ca nu l-am pus in fund...deci acolo ar fi fost un chin pt el cat si pt noi...pt sandra care totusi ar fi vrut sa stea mai mult de ora 11 la plaja...etc
Dar dupa aceea am avut vorbe ca " bine ca mi-am facut copil sa il las acasa si eu sa ma distrez"..Nu m-au durut prea tare dar acum ma gandesc ca ceilalti merg cu copii si eu iar fara...si tot unii din ei a spus asta...ca vezi doamne copilul meu nu se adapteaza asha usor ca al lor 

Nici sotul nu vrea sa il ducem ca o sa il chinuim...
I-am spus si lui alternativa lui Moni...ca daca nu e cuminte il aducem acasa ca Sovata e la 60 km dar a zis ca bine ca ne tot plimbam si caram jumate de casa pt el si dupa aia le aducem inapoi...( a zis ca ne trebe remorca la masina la cate trebe sa ii ducem
) si vorba aia masina e maree...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
PAULA probabil ii dau dintii.Si Diana era o mancacioasa notorie si acum de cand cu dintii e o mofturoasa de imi vine sa ma arunc pe fereastra.Nu mai zic de sotul meu care sta cu ea 

Si ea e miorlaita ,daca n-are ceva interesant de facut.Atunci e tot cu degetele in gura si hahahaieste la greu - ca sa nu mai zic rage 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Paula, ai verificat la medic daca nu are rosu in gat sau ceva?Eu i-as face un ex coproparazitologic din scaun.Daca nu papa nimic, nici lapte nu-i ceva ok cu el.Sa nu fie ceva paraziti intestinali, daca nu e viroza...
Janina, frumos program aveti, noi suntem bine multumesc de intrebare, Alain e acm prapadit cu papita dar eok,, bem laptic la greu si mai imbucam cate ceva.Acum zilnic imi mananaca iaurt simplu cate 150 ml. Eu sunt de acord cu tine cu copii si programul.1
00%
Bianca eu nu i-as lua pe copiii la chef sub nici o forma.Scuze dar mie mi se pare o prostie sa cari copiii micii in fum de tigara si aglomeratie. Daca ar fi ceva organizat cu bona care sa aiba grija de ei, cu spatiu special pentru ei ar fi ceva...dar asa, se obosesc inutil si nu va puteti relaxa nici voi.Cat despre bebe mic la chef...nici vb
Biancas spune:
La mine asha naspha e situatia...asha nasol ma simt cateodata...simt ca sunt in permanenta concurentza...
Prietena mea cea mai buna (inca din liceu suntem prietene) are bebe cu 3 luni mai mic decat Dani. Ea ii e nasa la Dani, eu ii sunt nasa ei. (copilul ala blond care mai apare in poze la Dani) Si noah...concurentza...ca al ei s-a intors de pe spate de burta la 2.5 luni, Dani la 4.5 luni...
Copilul ei spune "mama" constient deja la varsta asta...spune ham cand ii da sa manance..Dani nu spune si faze dinatea...
Asha e nasol de nu aveti idee sa faci concurentza intre copii.
Si intre Sandra si nepoata mea e diferentza de 5 luni si stateam in blocuri vecine si ne vizitam zilnic dar niciodata nu am simtit ca ar fi competitie la ceva , si care a facut prima ceva si cealalta nu...
E prietena mea si chiar tin la ea dar situatia asta cateodata ma calca pe coada....
Silvi multumesc de raspuns...si eu am zis initial ca nu il duc si i-am tot spus prietenei mele sa il lase si ea acasa si nu vrea...ca copilul ei doarme in galagie si ea vrea sa fie cu el in noul an..
ca ei si daca merg la mare il duc, si daca merg intr-o tara straina il iau cu ei, si cui nu ii convine sa stea acasa.
I-am spus ca mergem sa ne distram si a spus ca copilul ei nu deranjeaza si ca ea merge cu copilul si o sa vad ca chiar daca punem muzica al ei o sa doarma.....( si asha urla cateodata ca inca te zgarie pe creier..
)
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
BIANCA cum sa am supar? Asa e Diana si basta!
Dar daca o lasi sa faca ce vrea ea e cel mai cuminte copil din lume.Si nici nu vrea mare lucru... Sa mai sfartece niste carti acolo,sa scoata albumele cu poze si pozele din ele,sa imi scoata bibliorafturile din rafturi si sa le "rasfoiasca" putin
,sa roada cizmele cele noi si papucii cei mai soiosi,sa bage degetele in pamantul din ghivece si sa rumege niste frunze,Ba azi a inceput sa traga de suportul de uscat haine ,aflat sub patul din dormitor si chiar l-a scos afara pe un sfert (ca mai mult n-am lasat-o) si cica e pispirica - dar nu va imaginati ce forta are! La cat aerobic a bagat are la muschi!
Sa stii ca si eu as duce-o parca pe Diana cu mine
,nu mi-ar place fara ea,desi e incomod.Dar as duce-o nu pentru ca ar comenta careva
,ci pentru mine .
MONI
de
monica70 spune:
BIANCA stiu ca e nasol,uite si noi ne "concuram" aci la greu
DAR CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI
Fiecare cu ritmul lui si cu talentele lui! Uite un exemplu: EMMA e mai mica decat Diana cu 2 saptamani,dar uite ce bine merge acum,chit ca n-a mers deloc in 4 labe de exemplu,cum face Diana de nici nu mai stiu cand! (de la 6 luni parca?)Si Diana merge doar de o manutza,cu viteza,dar fara stabilitate,se balangane la greu (bine are si de ce ca in ciorapi pe parchetul ala si eu alunec
- eu numia desculta o plimb)
MONI
de
Biancas spune:
Moni cand ai scris de Diana parca o vedeam pe nepoata-mea...
Sora-mea a trebuit sa isi mute cartile din biblioteca pt ea ca pe toate le rupea. Degeaba era la ea cuvantul " Nu e voie" sau dat peste maini... Avea o energie copila aia de doamne fereste...un pic nu statea locului, trebuia sa fii tot cu ochii pe ea.
Si asha e si acum, mult mai agitata ca Sandra...si mai smechera![]()
Cand avea vreo 3 ani a mers in camara si a baut ceva medicamente de a trebuit sa fuga cu ea la spital sa ii faca spalatura gastrica. A mai fost cu ea ca a inghitit diferite chestii, manca scamele de pe covor, si-a bagat bilutza in nas si a trebuit sa o duca la ORL sa i-o scoata..si cate si mai cate nu a facut fata aia
Aviz mamicilor cu copii agitati ca nu e de gluma, trebuie supravegheati ca cine stie ce muncesc...
Bianca

Albumul nostru
Biancas spune:
Emma e de o varsta cu Dani, sunt din aceeasi zi dar pe Dani nu il tzin tzurloaiele sa mearga de o mana, doar de doua si se balangane cateodata ca trestia in vant...
Deabia de o sapt a invatzat sa mearga lateral...![]()
Sora-mea tot zice sa ii fac gimnastica ca nu e normal sa se taraie pe jos...
Aici nu simt asha concurentza ca in viata de zi cu zi. Aici parca te bucuri cand aflii ca mai umbla vreun copil si sper sa il vezi si pe al tau azi maine si sa intrii fericita sa spui la toata lumea ca umbla copii....
Cel putin eu asha simt...
Bianca

Albumul nostru