Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
suzy78 spune:
LA MULTI ANI, Lumi_Nag!sanatate atat tie cat si bebelusului
Fetelor.....si pe mine m-au prins deja durerile de spate....si imi gasesc tot mai greu pozitia potrivita pentru somn.....dar sa fim optimiste ca mai avem putin timp de parcurs.....
Se pare ca in tura noastra sunt ff multi baietei.....dar nici fetele nu se lasa si ii prin din urma....
Pupici la toate gravidutele......sper sa mai am timp azi sa intru putin
Suzy
26+
Mihaelaaa spune:
LAURAMAR,bine ai venit printre noi.....sigur ca te primim in gasca
!
Sarcina usoara in continoare si sa auzim si de la tine numai vesti bune!
GORE78,felicitari pt baietel
Mihaela
21+
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Mie de ce nu-mi raspunde nimeni

Azi am fost si am luat rezultatul cu RH - si stam bine
, trebuie sa repet analiza in sapt 28. Am vorbit si cu dr. saptamina viitoare merg la el...
Am reusit sa si racesc, ma doare in git si imi suflu nasul ca un vapor...da` sper sa scap repede...
Lauramar - bine ai venit
Pupici
roxygeo 18+
Selene spune:
Buna fetele!
Ati vazut ca la mamicile de ian-feb au aparut deja primii bebei? Au fost putin cam grabiti dar se pare ca totul e ok.
Am inceput sa am emoti...
Mai cateva saptamani si va incepe sa curga si la ele cu bebelusi... Si dupa aceea urmam noi.
Chiar ma intrebau azi colegele cum vreau sa nasc si spuneam ca nu prea ma gandesc la asta, ca mai am timp.......... Se pare totusi ca timpul trece cam repede 
Am vazut ca se cam ingroasa si randurile fetitelor la noi. Ce bine! :)

AMR pana apare martisorul...
Claudi@ spune:
Buna gravidutelor.
La mine totul e ok, bebe misca toata ziulica de ma intreb cum de nu o ia burta singura la plimbare.
Am intrat de fapt sa spun celor ce au pb cu arsurile, ca pot manca migdale si trec ca prin minune. Migdale , nuci, sa beti lapte si sa vedeti de la ce apar. De obicei apar de la fructe, prajeli si sa va feriti sa mai mancati. Eu pap migdale cand ma apuca si trec in cel mult 10 minute.
Pupici
21+
kisstherain999 spune:

LA MULTI ANI LUMI!!!

kiss 
20+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
roxanici spune:
La Multi Ani Lumi_nag!!!
Roxygeo, uite iti raspund io:
la gimnastica nu merg nicaieri ruginesc incet, dar sigur. M-am inscris la cursuri prenatale (care inca nu au inceput din lipsa de "eleve") si sper ca poate acolo ne vor pune un pic sa ne dezmortim ciolanele.
Arsuri de stomac:
- remediul meu: cana de lapte rece sau cald dupa preferinte;
- remediul care a mers la Mada_rozz: iaurt;
- remediu sugerat de Claudi@ (care nu a mai intrat pe mult pe forum dar ne-a pus sa zicem mai departe): migdale, nuci;
Lauramar, bine ai venit.
Suzy, Mari-lu, ma bucur ca ne mai scrieti, voi ati fost foarte active la inceput dupa care ati luat o pauza.
Tzuna, cred ca te distrezi de minune cu pustii de la scoala.
Mai intreba cineva de osul nazal la eco morfologica. La mine nu a fost masurat, poate s-o fi uitat la el. Din ce am citit pe net se cauta sa se vada ca el exista, nu stiu daca masuratoarea e ff importanta cat faptul ca acest os s-a format si este la locul lui.
Paharul cu melancolie in care mai cadem din cand in cand.... e bine sa fie unul mic. Cine are necazuri, pb, mai bine plangeti odata si va descarcati si va eliberati decat sa stati asa zile intregi. Cu siguranta starea se transmite la bebelus, la fel ca si starea de stres. Asa ca plangeti, tipati la cineva, descarcati-va si apoi gata, totul frumos.
Elyanne, treci la apel ca tragi chiulul.
Dureri de spate spate nu am, doar de noada (coada) cand ma asez si cand ma ridic, dar sunt suportabile.
Sigur am uitat ceva.... revin daca imi amintesc.
roxana
22+
Katink spune:

La multi ani Lumi_nag, noul an de viata sa iti aduca un prunc sanatos si frumos. Multe bucurii alaturi de cei dragi! 
Lauramar, bun venit si sarcina usoara in continuare.
Vezi ca la inceput iti sunt moderate primele mesaje, scrie repede inca 8 mesaje si scapi de moderare.
Numai bine,
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
elyanne spune:
quote:Sunt
Originally posted by roxanici
Elyanne, treci la apel ca tragi chiulul.
Si m-au apucat grijile de rigoare...
N-am noutati... sunt bine... stau in pat atat cat ma lasa mandra...
Am fost aseara sa mai imi caut ceva de imbracat... am gasit ceva-ceva la KVL... dar f. greu... Nici n-am mai avut pretentii la vreo culoare, cand abia gasam ceva masura L ... Am incaput intr-un pulover verde-mar, cu fermoar, panataloni de trening, tot ac culoare (da hanorca n-am gasit sa ma incapa... doar la barbati... dar nu imi placea pre mult)... si mare minune... am gasit o bluza care imi vine ok. Nu e mulata pe burta si nici nu e scurta
Acu' sa mai imi gasesc un hanorac si cam asta ar fi... ca nu mai dau banii pe altceva... Nici nu vreau haine de gravi, ca macar pe-astea care le-am luat acum, o sa le mai port o perioada dupa ce nasc (mai putin blugii de gravi) pana imi revin la dimensiunile initiale... daca nu raman asa, grasa si frumoasa

La multi ani, Lumi_nag!

Eliana (22 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Multam Roxanici!