Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Tzuna, ma bucur ca esti bine. Super piticii tai de la gradi, ce sfatosi sunt
Prietena ta cum se mai simte? A mai luat in greutate? Tot in spital este?

Va multumesc in continuare pentru urari

Numai bine la burtici,

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am mai intrat putin sa va citesc, poate imi trece starea. Magdutah multumesc pentru sfat, stiu ca nu face bine lui bebe pentru ca nu a mai fost asa vioi ca ieri. Cat despre mine... n-am chef nici de mancare... de nimic. Va pupic!

Rebiana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Inca o data seara buna,
Eu gata am avut si cina, de acum stau in pat sa mai citesc si eu ziarele si sa mangai burtica ... poate, poate s-o indura BB de mine si o sa imi dea ceva semnale

Rebiana nu ai de ce sa imi multumesti. Si eu in primele luni stateam acasa si plangeam si imi faceam diverse griji ... pana nu a inceput sotul sa ma certe ca ii fac rau copilului ... Nu am vrut sa cred, am mai plans doua zile, pe urma am deschis internetul am citit cu "ochii mei" ca stresul intr-adevar nu face bine ... asa ca mi.am luat inima in dinti si am iesit in lume cu capul sus ...
Eu nu stiu cat de grav e la tine, dar ai sotul langa tine, cu siguranta sunt si parintii si nasii pe aproape. Noi aici suntem doar noi doi ... parintii sunt la mii de km departare, fratii si surorile la fel, doar nasii ar fi mai aproape (700km, dar totusi in Germania).

Pupi, Magda 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Buna seara -utelor...
In legatura cu acele intariruri de burtika eu credeam ca isi face bebelina de cap si de aia si intareste asa de tare burtka in anumite locuri cel mai des in zona buricului....aveam impresia ca bebelusha se ingramadeste intr-un loc si de aia se simte asa...dar acum vad ca e vb de contractii...durere nu simt ci doar o presiune ca si cum s-ar crea un vartej in burtika....sa fie vb de acele contractii Braxton Hicks pe care ar trebui sa incepem deja sa le avem? Ca eu nu i-am zis inca doctorului meu dar sper ca nu e de rau daca nici nu ma doare...oricum saptamana viit mergem la control si atunci o sa vb si cu medicul, sper sa nu fie de rau.....
In rset pitica mea are program de gimnastica dimineata si seara e cea mai activa dar o simt si in restul zilei sau daca nu o simt ...incep sa ma frec pe burtika stau intinsa pe pat si vb cu ea si incepe sa loveasca...

Mai are cineva dureri de spate?ca eu una cam de 3 saptamani parca nu mai pot oare ce ma fac la 9 luni?
E vb de jos aproape de fund...la noada fundului....cateodata nici nu mai pot sa ma ridik din pat...am vb cu medicul si zice ca de la sarcina...ca m-au apucat cam devrem dar asa va fi pana nasc ca s-a mutat centrul de greutate...si ca burika e destul de mare pt 23 sapt jumate si ca nu imi recomada nici un unguent pt ca au steroizi si nu face bine la bebel asa ca treb sa suport.....mai este cineva in situatia asata?

Va pup

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare dragele mele

Azi intru doar sa ma laud un pic, adica nu am timp si putere sa raspundsi eu la unele intrebari.

Am fost la eco morfologica - multumesc Doamne totul e bine, avem fix23 w si 611 grame si suntem fetita 100 %, ne-a masurat doctorul tot ce trebuie - totul normal, doar glanda mea tiroida isi face de cap - dar cu iodomarin ne facem bine. Urmatoarea ecografie - sa ajungem cu bine - la 36-37 w Adica pina atunci doar o sa-mi simt bebelina de vazut o facem la nastere - eu m-am linistita ca pina atunci nu e nevoie de vreo eco - chiar se pare ca nu e nevoie daca a fost masurat si analizat tot ce trebuie.Un singur lucru imi pare rau - am uitata si de data asta sa cer o fotografie

Tati e nespus de fericit ca bebelusul e fetita, el spunea ca nu are mare importanta pentru el sexul lui bebe - dar cind ne-a spus doctorul ca e fetita 100% el s-a bucurat cu totul altfel decit cind ,,era,, baietel.

Ieri pina la 2 noaptea am impletit - fac un pulover micut, asa de proba, pina se naste bebelina cred reusesc sa impletesc de nota 10 - adica sper sa pot impleti asa

23+ are mama fata

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Buna seara fetelor,
Ma inscriu si eu la categ. dureri de spate grelee ..., dr. mi`a recomandat diclofenac sau voltaren, insa incerc sa nu folosesc, cu toate ca am incredere in el. Din cate am citit, majoritatea mergeti control la o luna, eu cred ca cel putin 3 luni am fost la saptamana (cu eco)poate si din cauza pierderii de anul trecut. Acum merg la doo sapt la control, adik saptamana urmatoare si voi afla si cum se prezinta triplul test facut.
Vroiam sa va mai spun ca azi mi s`a patat maieul de la sani (cica s`au desfundat canalele,nu?)mai avem si noi contracti dar nedureroase, slava domnului. La fel k si la voi, bb misca dimineata cand se da tati jos din pat, si seara. As avea si eu o problema, am fost operata laparoscopie cu ani in urma, iar in zona buricului am fost taiata, cica p`acolo au bagat camera, iar cand mi se intarese buricul, e o senzatie tare neplacuta, dar n`am ce sa`i fac, am inteles ca e muschiul mai slabit, mai trece doar daca stau in pat putin ghemuita.
As vrea sa felicit toate mamicile care au aflat de curand ce poarta in burtica
Rebiana, sa sti ca acu doo zile am plans toata ziua din orice, insa, cum spuneau si fetele,trebuie sa ne bucuram de bebelushul din burta in fiecare zi.
Revin cu rugamintea de a`mi pune si mie cineva un carucior albastru.

pupici la fete

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

LAURAMAR UM 8.07.2006 |DPN 16.04.207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Imi cer scuze sunt noua pe forum si mesajul pe care l-am trimis mai devreme creadeam ca se inregistreaza in alta parte.Ma bucur foarte mult ca mai am cu cine sta de vorba si sper ca ma primiti in clubul vostru!Sunt in saptamana 20de sarcina deocamdata ma simt bine desi am unele dubii (sunt la prima sarcina)acum am vrut doar sa ma prezinto sa am timp pana la nastere sa stau toata ziua pe forum va pup pe toate si va doresc sarcina si nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Bine ai venit lauramarsi sa ai o sarcina usoara.
Am vrut sa merg ieri la medic dar a trebuit sa plece din tara asa ca m-am dus sa-mi fac un eco sa vad daca s-a mai scurtat colul,dar totul e ok.Am tot citit despre aceste contractii si asa cum spunea cineva se numesc Braxton Hicks,se presupune ca nu au nici o legatura cu nasterea,sunt niste contractii false(apar din cauza deshidratarii,uter sensibil la atingeri,dupa sex,cand copilul este foarte activ).Ce avem de facut este sa luam antispastice ,sa scimbam pozitia in care ne aflam si sa stam ceva timp la orizontala.
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna dimineata!
LAURAMAR bine ai venit printre noi si sarcina usoara.
Multumesc, Roxanici si Rebiana, pentru parola.
ELLA, Magda, multumesc mult. La mine a fost invers. Sotul si-a dorit fetitza, eu am vrut baiat toata viata, mai putin de cand am aflat ca o sa am un bebe. De atunci mi-am dorit sa fie un bebe sanatos, destept si frumos Nu-i rau nici o fetitza cu coditze
Rebiana, per asamblu ecografia a fost ok. Cica mai multe date o sa aflam de la dr., dar cel mai important e ca mi-a zis ca totul e normal si bebitza e sanatoasa. Am primit doar o fotografie (am pus-o in album - sapt 21) si m-am suparat un pic ca am asteptat aproape o ora, desi aveam programarea facuta cu o luna inainte.

Lia 21+

Mergi la inceput