Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna.
Multumesc fetelor pt raspunsurile in legatura cu contractiile.Am crezut ca asta simt dar nu e asa. De azi dimineata simt nevoia sa imi sustin burta, parca o pierd...nu stiu cum sa explic....si ma dor si oasele bazinului si cele pelviene, simt ca si cum s-ar departa sau...dilata.Oricum am fost la medicul de familie sa o intreb daca ar fi ceva grav si mi-a zis sa iau No spa si sa stau in pat.Eu am maine programare la gineco. pentru ecografia lunara si voi ruga dr sa vada daca nu am cumva colul deschis(asa mi-a zis dr de famile). Sper sa il conving sa imi faca si mie primul control ginecologic, daca nu ma urc pe masa si nu ma dau jos pana nu se uita la "ea"
M-am cam speriat de la boala mea care poate declansa o nastere prematura asa ca voi sta in pat non stop si sper sa imi dea si concediu medical pt asta. Tineti-mi pumnii va rog pt ca am mare nevoie ca totul sa fie bine maine
Sper ca durerile de bazin sa fie doar de la faptul ca stau eu mult pe scaun (8 ore).Doamne ce frica imi este.... ca nu vreau sa pateasca bebe (poreclit deja "Fifti cent")
Pupici tuturor
23+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Curaj Lumi!!! Ma indoiesc ca iti va face control, dar insista nu te lasa.
Si eu stau 8 ore pe scaun dar nu ma doare decat in partea dreapta (cam pe unde ar fi ficatul). Sunt ingrijorata pt ca nu il mai simt pe bb. Vreau sa merg la eco, dar trebuie sa mai astept doua sapt pt ca vreau echo 3D/4D si dr mi-a zis ca se vede cel mai bine la 22 sapt.

kiss

20+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

LA MULTI ANI, KATINK!!!!! SA FII SANATOASA SI BEBITA, DE ASEMENEA.SCUZE DE INTARZIERE.VA PUP.

ELLA 18 +

Mergi la inceput

LUMI NAG, si eu am avut dureri abdominale de nu mai puteam sta nici in fund.Asta s-a intamplat cam pe la 12 saptamani si medicul mi-a zis sa iau NO-Spa si repaus la pat 2 saptamani pana m-am dus din nou la eco la el.La mine s-au produs durerile astea din cauza stresului.Dar au trecut si ma simt in siguranta.De control nu stiu ce as putea sa-ti spun , ginecologul meu mi-a zis ca nu-mi va face nici un control ci numai ecografii.Cred ca nu e indicat.te pup

ELLA 18 +

Mergi la inceput

CARLA LIA ,felicitari pentru fetita.Si eu mi-as dori fetita, dar sotul meu vrea baiat.Ambele noastre familii vor baiat, parca au innebunit.Abia astept sa merg la 3D sa vad ce mi-a dat D-zeu ca la eco de saptamana asta doctorul nu a vazut ce este, era cu spatele la el.Il trata cu spatele.

ELLA 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!
Vad ca sunteti in general bine. Chiar si o candida mica nu poate fi considerata o problema asa ca aveti grija de voi si de burtici si fiti optimiste ca vom ajunge toate la final cu bine.
Eu ce sa va mai spun... De maine sau poimaine nu voi mai avea internet ca trebuie sa predau modemul asa ca ..... Dar voi mai intra putin pe la serviciu daca imi permit copii si nu sunt super obraznici. Abia acum au vazut si ei ca burta mea creste si nu se mai opreste asa ca au inceput cu intrebarile: cand vine bebe, ce este pentru cei mai avizati si ... cum a ajuns in burta, cum iese, daca l-am inghitit si asa mai departe pentru cei mai putin cunoscatori. Plus ca am primit si sfaturi: sa nu scot copilul afara primele zile ca e f mic si raceste (un baiat de 6 ani de la grupa mare), sa am grija de el ca va plange tot timpul ( un baiat de la grupa mijlocie care are o surioara de 3 saptamani)... Ma distrez de minune cu ei. Sunt asa draguti si inteligenti.... Mai sunt unii si cu probleme saracii (note de autism, retard..) dar care fac fata problemelor si se obisnuiesc din ce in ce mai mult cu ceilalti. Imi va fi asa de greu sa renunt la ei.... dar trebuie pentru bebele meu ca sa creasca si el mare si sanatos ca ceilalti.
Ieri ne-au sosit ajutoare: tata socru care va zugravi. Doar ca el e pensionar si s-a obisnuit sa faca totul cu viteza melcului, noi timp nu avem si nu prea-l putem face sa inteleaga ca unele lucruri pot fi trecute cu vederea intr-o prima faza. Oricum e un dragut ca ne ajuta. Asa ca pana se termina cu varuitul si pus parchetul eu ma ocup doar de gatit. Apoi va incepe nebunia cu impachetatul-despachetatul.
In rest eu chiar sunt bine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut asa puternica zilele astea ca la cat am mai umblat ... nici nu mai stiam de mine. Din pacate mai am de umblat si saptamana viitoare pe la electrica, dupa asigurarea apartamentului, la cablu si net etc.
Bebe e fff vioi. Il simt toata ziua. Nu are o perioada preferata sa danseze ci pur si simplu cand ii vine. De vorbit nu prea vorbesc cu el/ ea de fapt decat dimineata. Nici muzica nu i-am mai pus si daca mai strangem si calculatorul chiar ca nu-i mai pun. Burta mea creste vazand cu ochii. Mie mi se pare ca e cam mare. Toata lumea (care nu ma cunoaste) ma intreaba cat mai am si cand le spun ca nasc in martie se minuneaza. Acum nu stiu ce sa zic... V-am pus si voua poze si dupa 3 zile au disparut. Nu stiu ce s-a intamplat. Initial chiar erau disponibile ca am verificat. E posibil sa mi le fi sters cineva? (din greseala)

Cam astea sunt noutatile. Aveti grija de voi.

24 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Seara buna burticute,

astazi am fost un pic obosita, stateam la birou si nu imi doream decat sa pun capul pe masa si sa dorm ... sper bucuria mea m-a vazut sotul si m-a adus acasa pe la 14.

Cria si eu ma trezesc in fiecare noapte ... mai intai fac o tura la baie si pe urma in bucatarie sa beau cate o cana de apa... si tot asa cam de 3 ori pe noapte ... iar apoi pana la pranz mai beau cel putin 1 litru de apa. La mine cu siguranta nu e de la caldura din dormitor caci inainte de culcare eu inchid caldura (asta in cazul in care a fost deschisa) !!!

Carla felicitari ptr. fetita !!! Si eu vreau ... Poate am sa aflu si eu ce este peste 2 saptamani ...

Va pup si o seara placuta si fara griji , stresul cu siguranta nu face bine la BB (lasa grijile Rebiana !!!)

Magda 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Uitasem :

Lumi_Nag mie imi face control ginecologic lunar ... cel putin verifica daca uterul e inchis. Dupa care trece la ecografie ...

Inca odata pupici, Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Salutare la burtici!
Abia am apucat sa citesc cat am fost plecata hai-hui p la ai mei.
La multi ani si un BB sanatos Katink!chia dc cu intarziere
Mihaelaa bafta la examen,iti dai seama c devreme va vrea ala micu masina?...
Tzuna ai grija d tine si BB si mai lasa-i p ai tai sa munceasca!
Nooi suntem tare miscareti...si BB si mamica.Burtica e deja mare,cam toate bune exceptand o insomnie ...parca imi lipseste liniste d la tara.
Va pupicesc p toate, mi-a fost dor d voi!

Maria 23+ & BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

OOops,am promovat la 26 nu 23!

Maria 26+ & BB Alex

Mergi la inceput