Mamici de martie-aprilie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna dimineata fetelor!M-a bucurat foarte mult primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o!Totusi astazi as vrea sa vin si eu cu o intrebare:aseara am avut o intepatura in parte dreapta a abdomenului dar mai sus care a durat vreo ora apoi m-am linistit dar de dimineata cand m-am trezit a inceput iar o intepatura f. puternicaacum m-a mai lasat .Va rog dati-mi un sfat sa merg la medic?mersi si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Elyanne si io am citit de mamica de gemene... le tin pumnii sa fie bine bebelushele si sa se faca mari

roxana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Lumi-nag!
Bine ai venit Lauramar!
Fetelor, sfaturile voastre au fost binevenite! Am simtit pe pielea mea ca ii face rau lui bebe supararea mea pentru ca, v-am spus si ieri, mi s-a intarit burtica si am si dureri (nu mari din fericire!). Dar a fost de-ajuns cat sa ma sperii. Acum, pentru ca incepe week-end-ul ma voi relaxa mai mult sper!
Durerile de spate inca nu le am puternice, imi trec dupa ce ma ridic de pe scaun sau pat, insa eu am un junghi la o coapsa. Nu recomand nici eu unguentele insa puteti face masaj (nu puternic, insa) daca durerile sunt insuportabile.
Arsurile imi sunt provocate de orice aliment aproape, mai ales de la banane, insa mie si nucile imi fac rau. Eu beau apa rece si-mi mai trece!
Va pupic!

Rebiana 20+

Mergi la inceput

A si vroiam sa va mai intreb ceva:voi a-ti facut vreun vaccin in timpul sarcinii?Ca eu am programare luni la vaccin si nu stiu ce sa fac.Nici macar nu mi-au spus despre ce vaccin este vorba .Am gasit pe forum tot felul de pareri stie cineva ceva sigur despre asta?Ms mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Va multumesc mult pentru urari fetele. Sa va dea DD si voua bebelusi sanatosi (fetite sau baieti...ce vreti voi) si sa va bucurati de ei impreuna cu noi, pe forum
Abia astept ora 4 sa merg la eco sa vedem cat a mai crescut Fifty Cent si sa ne spuna ca e bine, sanatos. Va fi cel mai frumos cadou.
Diseara ...bem (dar nu alcoolice) asa ca va mai vizitez maine.
24

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Vaccin in timpul sarcinii: mi-a zis medicul de fam ca in luna 8 imi va face vaccinul antitetanos, si o sa il fac, nu sunt impotriva.

Sunt impotriva vaccinului antigripal.....dar e numai parerea mea(si cred ca este mai mult o paranoia mea aici)

roxana 22+

Mergi la inceput

ROXANICI mersi mult de raspuns cred ca ei stiu mai bine decat noi ce fac( unii dintre ei ma refer la medici)eu am 20 saptamani de sarcina luni ma duc la vaccinatimi este tare groaza nu-mi este teama de altceva intr-un spital decat de aceeeeeee!!!Sper sa fie totul bine si sa nu-i faca rau la bebe meu care inca nu stiu ce este astept sa ma cheme la urmatoarea ecografie.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna gravidutelor,

LAURAMAR - bine ai venit in gasca, un bebe sanatos si sa te simti bine printre noi,

Eu din cauza arsurilor am renuntat la citrice....si mananc doar mere.....altfel vomit.....iar la job imi duc zilnic biscuiti, covrigei tot ce este uscat si imi revin.....de o saptamana incoace parca orice mananc ma arde.....doctora mea a zis ca atunci cand ma deranjeaza ff tare pot sa i-au dicarbocalm...

ROXANICI - ma bucur ca ti-ai mai amintit de mine....chiar eu am deschis subiectul cu mamicile de martie aprilie......dar acum am mult d elucru la job si nu am timp sa intru......

Suzy 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Referitor la vaccinul antitetanos ...doctora mea a zis ca se face la 30 sapt si te protezeaza 10 ani......daca rau nu face la bebe eu nu sunt impotriva.....pe medicul ginecolog nu l-am intrebat ....deoarece nu vreau sa fie pareri diferite si sa fiu in dubii.....asa ca ii las pe fiecare sa se ocupe de specializarea lui......ce tine de gine il intreb pe ginecolog.....iar alte chestii le discut cu medicul de familie.....si asa sunt multumita de amandoi.....

Si eu mai citesc la mamicile de ian-feb......si am fost uimita caci o mamicuta a nascut asa repede......

Suzi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ca tot veni vorba de vaccinuri... Eu n-am facut vaccin antitetanos nici la prima sarina si n-o sa fac nici acum. Dr. ginecolog mi-a sus ca nu e cazul... ca doar n-o sa nasc pe camp... Dr. de familie trebe sa-ti zica despre el, ca sa-si faca datoria... dar nu te obliga sa-l faci

Despre cel antigripal ... nici io nu's pentru, nici in sarcina, nici in general... Iar dr. de familie mi-a spus ca e cel mai prost vaccin facut vreodata... Anul asta se faceau vaccinuri, dar ei inca nu stiau care e tulpina/ tulpnile de virusi care e posibil sa "actioneze" ... Ei presupun care va fi virusul din iarna care urmeaza si fac un vaccin... daca apuci sa iei alta natie de virus, la revedere... n-are nici un efect...
Dar asta e parerea mea proprie si personala

Despre arsuri ... n-am decat daca mananc usturoi.

Despre dureri de spate... inca nu am (probabil si pt. ca stau in pat destul de mult). In schimb ma dor oasele bazinului destul de rau... Mai ales cand ma ridic din pat... ma descompun.

Mergi la inceput