Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
dianiana spune:
Fete dragi,
eu sunt un pic mai bine; mi-am luat o zi libera pentru ca nu dorm bine si ma simt mereu obosita iar la birou nu am chef de nimic.
in ziua mea libera mi-am planificat sa fac totul fara graba si stress, asa ca am dormit mult dimineata pana la 10, apoi am plecat pe afara, am facut niste cumparaturi pentru ca am o noua pasiune o prajitura pe care o tot repet si mananc cate o tava, apoi am facut o vizita la dermatolog sa vad ce zice ca imi iesise ceva, insa m-a linistit, era doar un punct de grasime, apoi am mers la masaj pentru gravide si apoi acasa la un DVD.
aaa, sa nu uit, nu am nici un mesaj pe PM, cine vrea DVD cu documentarul In pantec sa imi scrie aici.
pentru durerile de spate va recomand sa nu mai intarziati si sa mergeti la masaj, face minuni![]()
![]()
![]()
am citit undeva ca pentru sanii tensionati trebuie sa faci masaj cu un prosop aspru, ca tot zicea cineva ca sunt tari si cu o senzatie de mancarime.
pentru mihaelaaa - amniocenteza am auzit ca se face ok de catre dr badiu la sp municipal.
despre bebe ...se tot misca, si il simt tot asa ca voi jos, uneori misca foarte jos, mult sub buric in jos.
hai ca va pup si mai vorbim ca sunt foarte pe fuga, 
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
SilVer2006 spune:
salutare la burtici!
Multumesc pt raspunsuri si va pun la curent cu noutatile. Marti, am fost sa repet ecografia si se pare ca bebe e bine, e in grafic asa cum a zis dna doc si se pare ca data nasterii fusese scrisa gresit pt ca ecograful era setat sa arate intai luna si apoi ziua, deci de aici a iesit diferenta de o luna.
In ceea ce priveste greutatea marti baietelul meu avea tot cam 800 de grame +/- 100 gr si sarcina era de 25 de sapt., nu 24 cum calculasera eco anterioare. E drept ca acum eco nu a luat in calcul si ultimul CM ca sa iasa iar diferenta de 1 sapt, pt ca ciclul meu a fost la 38 de zile. Acum data nasterii a iesit 05.03 si daca pun si saptamana diferenta ma apropii de DPN ul stabilit la eco anterioare.
A! inca o noutate, azi am luat rezultatul de la secretie, nu am scurgeri deosebite, insa mi-a iesit o candida pe care doc a zis sa o tratez cu lomexim un ovul la 7 zile
PS va rog sa ma treceti si pe mine in lista de mamici cu DPN 14.03.2007 si un carucior albastru!
Mihaelaaa spune:
AMMA,am reusit si eu cu filmuletul,partea proasta e ca engleza mea e mai slaba nu pricep eu chiar tot,dar merge!
Si sa nu uit...am vazut ultimele poze dein album....frumoasa burtika ai....
Mihaela
21+
Amma23 spune:
Bravo, Mihaela
Chiar ma gindeam sa le intreb pe fetele care au filmuletzul pe dvd, nu pot pune traducerea undeva s-o luam si noi, celelalte? Eu n-am gasit-o pe net si tot e mai bine in romaneste, indeed. Eventual pot trimite un mail pe martie_aprilie_2007@yahoo.com si o descarcam de acolo.
Cria si eu patzeam ca tine, ma trezeam cu gatul si cu nasul uscat.Si eu si sotu'. La noi e de la caldura si tot ce-am facut e sa punem o oala cu apa langa calorifer. Nu mai avem probleme.Asa am patit si anul trecut.
Eu am alta problema, ma ustura gatul (ca la raceala) de vreo saptamana.Si asta numai seara si noaptea.Am tot luat pastile de propolis cu vitamina C, am facut gargara cu sare si degeaba. Ziua n-am nimic, doar seara ma apuca. Si ma enerveaza ca, din cauza asta mi-e frica sa merg la bazin. Mi-e teama sa nu racesc pe bune
Mihaela, saru'mana pentru compliment
burtica
Katink spune:
Multumesc muult 

carla_lia, felicitari pentru fetita!
Mihaelaaa, eu va citesc zilnic, din pacate nu apuc sa scriu ca mai am treaba de facut si pe forum intru mereu cand Emma doarme si normal ca treaba fac tot atunci, asa ca trebuie musai sa fiu rapida.
Am retinut ca ai inceput scoala si tineam sa te intreb cum este.
Multa bafta si iti tinem pumnii pe 4 dec. sa ne anunti ca ai luat sala cu bine!
Ma uit ce multi baietei sunt!!! Inseamna ca fetitele vin aprilie
Marti am si eu control, poate aflu ce ascunde comoara mea
.
Sa auzim de bine,
Katink
cu
Galusca si
Dulcineea mea Emma-Andreea
carla_lia spune:
Ma gandeam sa pun si eu niste poze. Am incercat sa cer parola prin PM din prima pagina dar se pare ca nu merge. Daca poate cineva sa-mi trimita si mie parola ... pls
Multumesc mult.
Rebiana27 spune:
Te felicit si eu pentru fetita Carla_Lia! Mi-ar placea sa am si eu fetita insa nici baietel nu ar fi rau! Oricum chiar ma gandeam ca saptamana viitoare voi sti, pt ca urmeaza echo morfologica.
Stiti cumva in ce masura afecteaza supararea mare pe bebe, caci azi am avut parte de un eveniment tare neplacut si simt o usoara durere in burtica, Am incercat sa ma linistesc insa nu reusesc pe deplin. Si, culmea, nici miscarile lui nu mai sunt dese, asa ca am inca un motiv de stress. Cred ca trag o portie de plans si gata! Dar nu vreau sa-i fac rau bebelului...
Pe voi va pupic si sper sa fiu in toane mai bune cand va voi scrie iar. Pana atunci...
Rebiana
20+
RaisaFudulu spune:
Salutare fetelor
Nu am timp acum sa citesc pentru ca sunt la servici(recuperez diseara acasa)
Am o mica problema de dimineata m-am trezit cu gatul intepenit. nu pot sa ma intorc decat cu tot corpul. Am voie sa-mi fac frectie cu ceva?///????
Poate ma ajuta cineva.
Multumesc mult
carla_lia spune:
Buna Rebiana si multumesc.
Eu am facut eco. morfologica pe Monetariei, unde, daca am retinut bine, vei merge si tu.
Cat despre suparari mari si eu am avut cateva in ultimul timp si sper sa nu-l afecteze pe bebe. Ca o consolare mai dura imi zic ca l-am pregatit pe bb pentru viata de afara, care uneori este dura.
In rest, sa incercam sa fim optimiste si fericite ca doar o sa ni se intample cel mai frumos lucru din viata.
O sa fim mamici...
Rebiana27 spune:
Carla_Lia 

! Toata ziua am fost singura acasa si asa aveam nevoie de o vorba buna... Supararea n-a trecut inca si mi s-a intarit si burtica (contractii). Am luat un No-Spa si am vorbit cu bebelinul. Abia astept sa vina sotul acasa sa pot sa-i povestesc macar lui. Echo o voi face tot pe Monetariei. Tu ai fost multumita? Ca eu abia astept sa vina ziua de miercuri si sper sa primesc vesti bune, explicatii, poze... Am vazut la Sinaia un magazin unde pot sa fac tricou, pernuta si altele, cu poze si m-am gandit sa fac tricouri cu o poza de-a bebelusului si s-o dau parintilor si socrilor de Sarbatori.
Si stii tu Carla, chiar ai dreptate... orice lucru rau isi pierde intensitatea in fata faptului ca vom fi mamici!!! Te pupic!
Si va pupic si pe voi celelalte gravidute!
Rebiana
20+