Mamici de martie-aprilie 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Mihaelaaa spune:
Katink,
,esti o draguta!
Ma mir ca ti-ai adus aminte de scoala mea de soferi,mai ales ca daca imi aduc bine aminte am spus numai o data despre asta
!
Cu scoala merge binisor,cu teoria sunt aproape gata in 4 decembrie am examen.
Examenul de conducere nu stiu cand o sa-l dau,probabil numai dupa sarbatori,inca nu stiu.
Mi-e cam frica si de ex de teorie si de conducere:La orele de teorie n-am inteles mare lucru,deci ramane sa invat cat pot de mult numai din chestionare.Am de gand sa ingras porcul in ajun,adica in saptamana asta sa invat mult
!,Iar cu condusul merge f bine,ma descurc
,dar mi-e frica pt ca stiu ca o sa fiu f emotionata si o sa uit tot cand va fi examinatorul cu mine in masina
!
Sper sa am noroc sa-l iau din prima ca costa f multi bani scoala asta!
Tineti-mi pumnii,ca am mare nevoie!![]()
Mihaela
21+
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
N-am mai apucat sa fiu alaturi de voi zilele astea ca am avut multa treaba la serviciu...dar promit sa recuperez
Io noutati n-am , maine ma duc sa-mi iau rezultatul la RH, si sa vad daca e dr. liber sa le vada, ca zicea si de control ca trebuie sa vada cum stam cu colul, n-am prea inteles
, dar sper sa fie bine, mai ales ca as vrea sa ma apuc de gimnastica, ca spatele a inceput sa-si faca simtita prezenta....voi mergeti undeva la gimnastica...sau aveti de gind????
In ultimele zile ma vait de insomnii, arsuri de stomac si picioare si maini umflate, mai ales dimineata![]()
Cum combateti arsurile de stomac???? Ca pe mine m-au zapacit
Acum astept sa-mi treaca vinataia de la mina ca sa ma pot duce la urmatoarele analize...
Katink La multi ani! si multa sanatate...chiar daca e un pic cam tirziu

Va pupicesc

18+
ralualexandrei spune:
Mihaelaaa tin pumnii sa reusesti ,lasa ca si mi-e mi-au tremurat picioarele acu' 3 saptamani cand am dat examenul insa pana la urma a fost bine.
Paxela ,capul sus si pana la sfarsit caci te asteapta o minunata rasplata.
Si pe mine m-a bufnit rasul aseara cand am auzit ca ai nostri parlamentari au impresia ca 2- 3 costumase vor ridica natatlitatea la niste cifre omenesti.Asta mai ales ptr ca ieri am fost sa cumpar haine ptr toti trei copiii si am cheltuit cateva milioane asta in conditiile in care am fost pana in Niro si le-am cumparat ,ca sa fac economie.
I-am luat si lui bb primele hainutze si am constat ca am uitat cat sunt de mici.Mi-am luat papuci si halat ptr momentul 0
,o geanta din aceia de voiaj ,nu prea mare si am gasit sutiene din bumbac ptr alaptat si ptr ca erau doar 9 ron mi-am luat 3 buc.
Noroc ca a mers cumnata mea ,mijlocie,cu mine ca altfel nu stiu zau cum caram eu singura tot ce am luat.
Lumi hai sa incerc eu sa-ti explic cum sunt contractiile,simti ca ti se intareste toata burtica involuntar,nu stiu cum altfel sa-ti explic.
la burticutze!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
20+
album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Ahhh am uitatt: Katink La multi ani fericiti si fie ca toate visele sa ti se implineasca!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
20+
album no1 album no2 albumul no3
carla_lia spune:
gravidutze!
Ieri am fost la morfologie si avem 100%
. Daca se poate sa-mi puna si mie cineva in listutza caruciorul roz.![]()
Bebelina mea are 21 sapt.si 3 zile, dar ecografic are 23 si e mare si grasutza
. In ultimele 2 sapt. si-a dublat greutatea, acum are 570g.
Si eu ma enumar in lista detinatoarelor de candida. Am terminat tratamentul cu ovule acum o saptamana si sper sa nu reapara.
Vin si cu o intrebare pentru gravidutzele care au facut morfologia fetala. Printre masuratorile facute se afla si osul nazal
.![]()

Lia
21+
Mihaelaaa spune:
CARLA LIA,
Felicitari pt fetita.Sa fie cu noroc si sa-ti aduca numai bucurii!
Mihaela
21+
kmi78 spune:
Lumi Nag despre contractii eu stiu asa , de la o asistenta moasa: atunci cand apesi cu un deget burtica nu se lasa deloc in jurul degetului devine tare ca lemnul , iar atunci trebuie sa mergi urgent la doctor;
26 fix
cria_bv spune:
Buna burtici,
Mai da ce harnicute ati fost la scris! Alexa nu te descuraja, fii optimista.
Fetelor vreau sa va intreb daca patiti acelasi lucru ca mine, mie noaptea mi se usuca gatul de nu mai pot, imi vine sa beau litri de apa si chiar beau lichide foarte multe si au inceput sa mi se umfle picioarele dar doar la genunchi la incheietura. O fii ceva normal? Nu stiu poate a mai patit cineva la fel.
LA MULTI ANI Katink
chiar daca e cu intarziere.
Cria
17+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
carla_lia spune:
Mihaelaaa, multumesc mult. Felicitari si tie pentru baietel. Se pare ca incep sa recupereze fetitele. Ieri,la eco, mi-a zis dr. ca din 10 bebei 9 erau fetitze.
Numai bucurii la toate mamicile!
Lia
21+
kmi78 spune:
Cria bv sa stii ca si mie mi se usuca gatul noaptea atat de tare de nici nu pot inghiti simt ca ma sufoc si trebuie sa beau repede apa , dar poate fi si de la caldura din camera , la noi e, si de la aerul uscat; se gaseste umidificator de pus pe calorifer, iar apa din el se evapora uimitor de repede cel putin la mine de la o zi la alta;
Si picioarele simt cum se umfla cand stau la calculator pe scaun si mai ales la incheietura ceea ce inainte nu se intampla, incerc sa stau mai putin , cu pauze mai mari;