Protezare de sini
Nu stiu daca sa mai discutat acest subiect,dar sunt deja disperata.
Este vorba despre protezarea siinilor...Da ,stiu ca unele deja sunt cu zimbetul pe buze,insa pentru mine a devenit o mare problema,si ma gindesc la modul cel mai serios.
Intrebarea este daca si-a mai protezat cineva dintre voi fetelor,SINII?
Daca da,care sunt dezavantajele?
Cit costa si unde as putea face o operatie-n tara?
Am deja uncopil de 3 ani,l-am alaptat timp de 1,5 luni.Bine ca niciodata nu leam avut cum mi-am dorit,dar dupa bebeu sunt chiar catastrofa
Dejasunt foarte complexata din acest motiv...am si slabit mult,si ce sa mai zic,sunt lasate rau,nu mai pot imbraca haine pe care le vreau si sincer sunt gata sa ajung la bisturiu...
Va rog ceva sfaturi,informatii ,mi-ar fi de mare folos
La modul cel mai serios!!!
Va multumesc anticipat!!!!
Raspunsuri
miria_cristina spune:
S-a mai discutat, intr-adevar, subiecul asta. Cauta la Operatii estetice sau Remodelare sani si cred ca le vei gasi.
In tara, preturi mai ieftine sunt la Dr. Valcu, iar ca centre sunt o gramada.
Preturile difera infunctie de ce fel de proteze mamare doresti pentru ca sunt de mai multe tipuri si dimensiuni. In plus, s-ar putea sa-ti ridice inainte de operatie sanul, deci sa fie nevoie si de-o reductie mamara, asa ca pretul unei operatii nu-l fixeaza decat medicul dupa o consultatie.
Oricum, depaseste 1000 E.
Uite niste adrese:
AESTHETIC LINE
Clinica de Chirurgie Plastica, Estetica si Reconstructiva-B-dul Dacia Nr. 51, Sector I, Bucuresti, Tel./fax: 021-2114416, 021- 2112998 email: info@aestheticline.info © 2003-2005
DR. GUSA FLORINA
Telefon Mobil: 0744.826.796
Email: gflorina@gusaflorina.ro
CENTRUL MEDICAL APOLO
cce@webline.ro
CENTRUL MEDICAL SMART MEDICAL CENTER
Str. Washington nr. 48A, sector 1 , Tel. 231.91.73; Fax 231.91.74 ; www.smartclinics.ro ; office@smartclinics.ro
CLINICA BODY PROFILE -
Str. Dionisie Fotino nr. 27-31, sector 1 , Tel. 231.05.83; Fax 230.73.38
CLINICA DERMASTYLE
Str. Sevastopol nr. 13, sector 1 , Tel. 0722.363.577; Tel/Fax 310.65.07 ; www.dermastyle.ro ; mihaela.leventer@dermastyle.ro
Si astea sunt doar o parte!
Sper sa-ti fie utile!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
jojo spune:
pai,daca nici nu ai auzit de termenul acesta ma gindesc ca arati foarte bine
Ce norocoasa esti
Este vorba despre o interventie chirurjicala,si acum depinde de ce metode au la clinica unde urmeaza sa merg.Banuiesc ca protezele din silicon nu se mai folosesc ,ca sau dovedit periculoase,ma gindesc la alea cu solutie fiziologica,alea chiar mi le-as implanta
Acum asi dori sa aud chiar opinia cuiva care si-a facut astfel de operatie,sau macar are cunostinte....mi-e cam frica,banuesc ca au si efedte negative,care ar fi oare????
mamy_taty spune:
nu le mai suport!
Draga jojo sunt in aceeasi problema ca si tine din pacate..
dar nici eu nu am auzit de acest termen de protezarea a saniilor!M-am interesat si eu la un moment dat de ridicarea si remodelarea lor..si apoi am lasat-o balta si am mai facut un copil..dar acum sunt hotarata sa imi fac o astfel de operatie estetica..te-ai interesat deja?unde?cat costa?da-mi si mie mai multe detalii..ca altfel mi le tai singura![]()
mamy_taty
tlaura spune:
Fara suparare fetelor, nici eu nu stiu ce e aia o protezare a sanilor; stiu ca se pun proteze atunci cand Doamne fereste, ramai fara un san, dar daca ii ai pe amandoi, ce inseamna asta? Daca sunt mari si lasati, se face o reductie mamara cu lifting, daca sunt doar lasati, se face lifting; de protezare nu am auzit!
Ne lamuriti si pe noi, cele mai neinformate, va rugam?
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
miria_cristina spune:
Protezare se mai numeste implantul mamar, considerandu-se proteze pungutele respective.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Annie80 spune:
Oh JOJO, ma flatezi...*blush* tot ce vad inaintea ochilor este ceva bagat in sani sa arate si ei mai de Doamne ajuta...

eu m-am interesat, pt asa ceva dar pt regiunea toronto
este:cu solutie salina intrun sac din silicon
cu silicon gel itrun sac de silicon :)
sau
cohesive gel implant care se zice ca ar fi cel mai sigur...este un gel care nu curge in caz de trauma, adika nu se sparge saculetul respectiv
costuri pt toronto este de 5-8000 dollari (canadieni cred) in functie de tipul implantului, forma, culoare, gust, aroma, parfum glumesc aici in emirate este de aproxim 4000 USD
in tara am auzit ca incep de la 700 usd....dar nu sunt sigura
se poate pune sub glandular adica sub tesutul mamamr sau submuscular, adik sub muschiul pieptului
da si acolo se poate plati si in rate
efecte negative nu sunt atata daca corpul tau accepta schimbarea...un corp strain introdus in organism poate prime reject....depinde de organism
altele...discomfort in prima a doua saptamana, trebuie purtat sutiene din bbc fara sarme non stop (mai putin la dus) dormit pozitia sezand sau intr-o parte cu pieptul pe perna....nu o sa poti ridica mainile sus...dar astea sunt trecatoaresi sau inventat analgezicele...... starea de rau de la anestezic
mama_lui_alex spune:
AICI:
http://www.proteze-mamare.ro/clinici_ro.html
Gasiti aproximativ toate informatiile necesare - tipuri de implanturi, clinici si medici esteticieni din Ro..ce implica fiecare procedura in parte..etc..+ linkuri catre clinici
jojo spune:
Miria Cristina,iti multumesc ca ai dat o astfel de explicatie,ca eu eram deja trista....ca nu ma intelege nimeni destpre ce am vrut sa intreb
Sunt dispusa sa dau nu mai mult de 3000$nu de alta dar mi-e frica de preturi mici....o fi si cam fara calitate???