Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Banc:

La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura. Iese moasa si il felicita pe primul: - Felicitari aveti gemeni ! - Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins... Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic: - Incredibil, aveti tripleti !!! - Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company. Al treilea lesina. - Ce s-a intamplat, intreaba moasa ? - El lucreaza la 7UP...

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Felicitari Dolores!!!!!!!!

Recuperare rapida si bebe mancacios! te asteptam

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

felicitari DOLORESSSSSSSS , va asteptam cu drag printre noi !

dragelor eu am fost la testul non-stress , cica a fost neconcludent , adika bb al meu se misca si eu nu am prea simtit :) . pai eu l-am simtit cand au inceput alea sa faca galagie si ne deraja in rest ... nu ! in concluzie testul mai tre repetat de inca 2 ori ... vineri si luni
ptr picioare de elefant nu are tratament decat unul sg: cezariana .

dr estimeaza ca saptamana viitoare "max pe la mijloc" se va intampla fenomenul ...... alexandra mi-e o frikaaaaaaa dar pana atunci vii tu cu impresii de calatorie din anestezie ;)
alexandra, iti doresc sa fie bine !

pupici
D 38 +

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danita daca ramane la mijlocul sapt viitoare ne luam de mana.pana la urma unde mergi, la euroclinic sau cfr2?

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Felicitari DOLORES!! Doamne ajuta! Bine ai venit bb DAVID, sa ai o viata minunata!

[

marcela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dandusa..esti o scumpa...am ras cu lacrimi....deci chiar ca mi-ai creat o buna dispozitie...si Marius al meu radea....am fost din calea afara...nu?............
Roxana_c....iti multumesc din suflet pentru detalii...chiar a fost o incurajare pentru mine........si nu stiu ce m-as fi facut fara voi!
A_tudor...si tie iti multumesc...si mai ales ca ti-ai rapit din timp sa ma lamuresti...sper sa fie bine...daca voi ziceti..stiu ca asa va fi!.......si apropo bancul a fost tare de tot...
Danita.....
In concluzie iar va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase,pentru sustinere si pentru imbarbatare....a-ti fost alaturi de mine si mai sunteti pana maine.....nu?...
Va pupic si va iubesc la fel de mult pe toate!
Oare ce o sa visez maine????........

alexandra 40 s si 2 zile cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor sunt bucuroasa ca mi-a venit si mie lapticul si bebe Alex suge la tatica! E frumusica foc...incerc sa va pun poze cu ea! Apoi daca mai am timp sa va spun povestea noastra! Tin pumnii la toate fetele care trebuie sa nasca sa le dea Dumnezeu copii sanatosi !

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Yagmur, eu renunt la dr. Nanu...
am trecut la GineI la dr. Cruciat. Asta pentru ca eu cred ca Nanu nu a fost suficient de atent cu sarcina mea... tu cred ca ai lipsit in perioada in care am avut eu episodul de stres cu dezvoltarea bb-lui. Se pare ca fetitza mea are o diferenta de dezvoltare (varsta data de masuratorile la cap este cu 3 sapt mai mica decat cea data de femur si abdomen). Si asta pe Nanu nu l-a pus pe ganduri, nu a considerat de cuviinta sa faca investigatii suplimentare ceea ce nu mi-a placut. Plus ca Gine I este totusi mai bine echipata decat spitalul privat in ceea ce priveste sectia de neonato si daca e vreo problema la bb, vreau sa stiu ca ii dau toate sansele.
Toata lumea zice ca la Nanu e super ok daca e o nastere fara probleme. Nu vreau sa bag vreun ghimpe in sufletzelul tau dar trebuia sa iti spun cum vad eu lucrurile. Daca cu tine a fost ok si ai incredere in el e super. Mie mi-a placut f tare acolo moasa Gabi, ca daca s-ar putea as lua-o sa nasc cu ea in GineI... dar daca faci cezariana, moasa nu mai e atat de importanta. Sa stii ca stiu operatie de cezariana facuta de Nanu si mamica e foarte multumita de toate serviciile si medicale si personale. Partea super ok acolo e ca ai o asistenta care se ocupa numai de tine si bb tau cat stai in spital.

marcela 38+

Mergi la inceput

Doamne, dc urla in halul asta? Cu ce am gresit??? Vred ca l-am invatat in brate, cum il pun in pat la el incepe concertul........
Acum sunt cu el in brate...Jesus Christ...

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si pentru primirea minunata pe care i-ati facut-o lui David.

Pot sa va spun ca totul a fost mult mai usor de data aceasta legat de operatie, iar perioada de recuperare mult mai scurta.

David este un copilas foarte cuminte: mananca si doarme. Doarme foarte mult, iar cand este treaz se uita curios in jurul lui, fara sa protesteze in vreun fel. Fratiorul lui nu vroia sa doarma decat in brate la mami...

Iata cateva imagini cu David:

http://new.photos.yahoo.com/dragos_popa/album/576460762342219693#page1

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput