Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 28
ionica spune:
Buna seara mamici si viitoare mamici!!
Ma prinde asa o nostalgie cand citesc postarile voastre cu temeri,parca ma vad pe mine acum trei luni cu burtica si cu frica de a naste!
Nu aveti de ce sa va fie frica daca bebe este bine in burtica,cezariana sau natural bebe v-a fi bine ,doctorii fac aceste operatii zilnic,pentru ei e un fel de floare la ureche.
Am nascut pe data de 6septembrie prin cezariana cu peridurala o pitica pe nume Sophie de mai mare frumusetea,nu aveti de ce sa va fie frica ,anestezistul stie ce face sunteti monitorizate atat voi cat si bebeii si nu aveti de ce sa va fie frica ca nu va veti mai trzi dupa anestezie.
Eu m-am trezit idemiat dupa operatie la doua ore,puiul meu era in salon cu sotul meu,o tinea in brate incalzind-o pe pieptul lui, daca aveti posibilitatea lasati sotii sa asiste la operatie iar dupa ce scoate bebele sii face toate pregatirile sa vi-o dea in salon cu taticii ,pentru bebei este foarte important sa simta caldura "taticului canguru", eu i-am dat piept imediat si am adormit cu langa tinand-o de manuta toata noaptea, a fost cea mai frumoasa experienta a vietii mele.
Reuperarea este usoara in timp, sa cereti anti-imflamatorii cat mai mult nnu afecteaza laptele si nici starea bebelusuilui.
Va urez nasteri usoare la toate!
Curaj
Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
mamaana spune:
buna seara fetelor
am reusit sa-mi creez album si sa pun poze din timpul sarcinii (sper sa mai tina sarcina inca o saptamana cel putin)
ultimele sunt de aseara
http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762347162983
alexandra mult abafta maine !!
felicitari dolores !!
Ana 34+
Stephanie si
Isabelle si Tudor (12.12.96)
deeaA spune:
ALEXANDRA 25 mult curaj ca nu mai ai mult si-o sa-ti iei minunea in brate!
PANAA SARYTA DOLORES felicitari pt bb sa va fie sanatosi si mancaciosi!
deeaA
34+ DAVID ALEXANDRI
m_monique spune:

Bravo Dolodes 

dianocica scutecele le-am facut f. simplu, in forma de patrate. 4 de 70*70 cm si 4 de 90*90. maine fac cearceafuri.
dandusa le-am cusut la masina. anul acesta mi-a cumparat sotul masina de cusut electrica si pana acum nu am cusut nimic la ea.
36 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
mamaana ce burtica mare si frumoasa ai! eram curioasa cum arata o burtica cu gemene.
36 + cu 
Nunta noastra
p_onu spune:
Gata, fetele, ma pregatesc pentru ziua de maine....fac un dus si merg la culcare ca ma trezesc devreme....
Va pup pe toate cele care ati inceput sa faceti galerie...
sper sa ramanem maine la spital, sa nu ne trimita acasa....
Inca o data,
pentru Alexandra si Mark!!!
40+ cu
Octavian
Poze.
dianocica spune:
p onu 

mamaana e absolut superba burtica ta.nu stiu cum mai poti dar e perfecta.si tu arati ca o mamica foarte fericita! 
noi aproape am terminat de montat patutzul ca dupa panica de azi n am mai asteptat termopanele...e foarte dulce, o sa va pun poze cand e gata...
pt toate
hai alexandra 

dianocica
37s cu
david alexandru
aelita spune:
p onunu mai fi nostalgica. acum o sa te intampine cu : ce face mami iubita?sau ce fac iubitii mei?
si eu ma gandesc la asta..dar sunt sigura ca atunci cand il vom avea in brate va fi ceva si mai minunat ca acum!
ktrinel,nu te speria.se poate depasi termenul 10 zile. probabil si ovulatia ta a fost mai tarziu,si e normal.
yagmur,eu am inceput sa fac curatenia pe rand,dar intr.un ritm de melc,ca termin una si se face in cealalta parte...adica nu se cunoaste nimic,ce mai! si nici macar nu fac ca lumea,cum faceam,parca dau de ochii soacrei.. Trebuie sa ma anim,sa trag un smotru ca lume ala casa,inainte de nastere,ca apoi cine stie cand mai apuc.
modele din reviste.astea NU le-am facut eu,sunt poze. ca sa nu ma laudati pe mine.le-am pus pt fetele cu baietei,ca sa aiba idei.
si astea le-am facut eu: 1) , 2) , 3) , 4) , 5) .
dianocica,lasa ca e mai bine sa ajungi la spital cu nu stiu cat dilatatie,sa nu te mai chinui pe-acolo.sa te puna pe masa si gataaa! ce-as vrea eu!
vaaaaaaai,a nascut DOLORES!!!!au bagat-o la eczariana pana la urma !!Davidut nu a asteptat degeaba,a stat sa se faca grasunel bine !! Bravo,mami,FELICITARI! Doamne,cat te-ai mai chinuit prin sptial!! bravo bravo bravo!! ai scapat!! 
Alexutu sa vezi ca asa o sa fii si tu maine !!!!! 
sa vezi ce frumos e sa adormi cu anestezia!! eu am mai avut de doua ori pana acum,nici nu stii cand adormi!! si cand te trezesti,parca ai dormit o noaptea intreaga !nu te doare nimic cand te trezesti,si iti vine sa cobori din pat ca ti se pare ca ai stat mult.dar nu stai mult.
sa faci tot ce iti zic ei,apoi,sa nu te doara capul dupa.sa nu te ridici ,sa nu misti capul,parca asa era..
apoi,durerile de dupa,au spus fetele ca le dau calmante.oricum doare dupa si nasterea naturala,iei niste pastilute de durere.
aaaa,daaaaaa,si visezi frumos sub anestezie!! daca te gandesti la ceva frumos cand te pun pe masa,sa vezi ce frumos visezi,sa ne spui ce ai visat!
dandusam,erau modelele alea cu pantalonasi albastri,ca re sunt poze din revista.le-am pus mai sus iar.
ma bucur ca vrei alt bebe deja!!bravo,da-ne curaj !
carla,felicitari pt laptic! sa te tina atat timp cat iti doresti tu !
unde sunt pozele?pune link!
atudor nu ai decat sa executi ce vrea maria sa printul Tiberiu-Mihai!
Vrea in barte,il tii in brate.![]()
Iulia P. ce emotionanta poza "Tommy and David" -in spital!sa-ti traiasca,sa se faca amandoi mari !!
ionica,multumim de incurajari!!! sa iti traiasca printesa Sophia ! sa fiti fericiti !vad acum pozele.e o superba grasunica!
mamaana,ce baiat mare ai !!! Tudor e una devarat barbat!!Cred ca abia asteapta sa apara Stephanie si Isabelle !si ce vrednicut e,face si chiftele!!iupiiii ce burta mare ai acum!!!ca pt doi!
p onu 
34+