Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

fetele vreau sa va salut pe toate. va citesc de foarte mult timp si parca v-as cunoaste pe toate.m-am hotarat sa vin si eu alaturi de voi, sa intregesc marea familie. vreau sa la transmit multa sanatate noilor mamici si bebeilor lor si multa rabdare. bafta celoc care urmeaza sa nasca! noi avem 34 de s+

34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Felicitari, Dolores!!! Sa-ti traiasca baietelul,sa-l vezi crescand mare si frumos,sanatos, si tot ce mai vrei tu.Tu sa-ti revii repede, repede.
Alexandra,capul sus si grijile jos. Maine capitolul asta se termina si pentru tine.Sa ai mult curaj, si restul va fi bine,ai sa vezi.
Ktrinel,esti in aceeasi oala cu mine.Maine am 40 de saptamani,iar Georgia mea cred ca si-a bagat si al doilea degetel in gurita,ca de primul s-o fi saturat deja de cat timp si-l suge de zor.
Aelita, tu esti talentul intruchipat.Bravo, mai mami, eu nici sa cos ca lumea nu stiu.
P_onu,bafta multa, multa si sa iasa totul bine.
Cleomoni,pe unde mai esti? Ia sa vedem ,care naste prima dintre noi?
Pupici si ai grija de tine.
Mai fetelor, care va mai pregatiti? Eu deja ma gandesc la cai verzi pe pereti......
Dandusa,i-am luat camila Iasminei,da' una de vreo un metru inaltime, din plus, ca doar nu eram nebuna sa urc ditamai puturoasa rumegatoare in avion. ce,era avionul lu' tata? zi-i lui Claudiu ca eu adoooorrrrr viteza,iar dragul de Kaveh aproape ajunge la dementa cand atinge 140-150 mile/ora.Nu-ti spun cum conducem in Germania,pe autobanda.....fara limita de viteza impusa.Mmm,orgasm,nu alta.Aici, cu speriatii astia de aici,nu prea ai cum sa testezi adevaratele performante ale masinii,da' tot gasim noi ceva, ceva.Am 32 de ani, insa conduc de la 17,si am niste reflexe,si am trecut si printr-un accident groaznic,in care nu am murit, incat eu nu mai cred ca as putea sa o sfarsesc in masina.Na, uite ca am luat-o razna.Pupa floricica ta,aia mica,pentru mine, ca tare scumpica este.
Gagici,eu azi am un chef ad-hoc la mine acasa,am baut ceva,prima data de cand sunt gravida,m-a luat nitel de cap( nitel mai mult),si am un chef nebun de distractie. O sa dansez pana cad jos,si,cine stie,poate, poate ajung si eu pe acolo pe unde ar trebui sa fiu deja.
Va pup pe toate

39+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

GALERIE PT TOATE ALECANDRA,P_ONU,CLEOMONI..... DE LA KOKORINA,SOPHIA SI PASCAL..........

fetelor.....eu lucrez schimbul 3....am dormit in ultimile 30 de ore,doar 2 ore....k lumea,nu-i asa?
azi am fost la doctor cu harbujeii....un control de rutina....si doctorul a fost foarte incantat de evolutia sophiei si a lui pascal.a zis ca au luat asa de bine in greutate cat ar lua un copil nascut la termen intr-o luna si ei au mai mult putin de 3 saptamani(mai exact....26 de zile)....sant tare mandra de ei si bucuroasa.
nu va spun ca pe vremea cand inca ma mai luptam cu depresia,si inca eram in clinica cu ei(saptama trecuta)....ma gaseam atat de vinovata pt ca din cauza mea au venit harbujeii pe lume mai devreme....ca daca mie imi mergea bine....i duceam pana la 38 de saptamani cum mi-a zis doctorul.....foarte tare plangeam din cauza asta si-mi venea sa-mi dau cu pumnii in cap....ca din cauza mea,stateau in spital mititeii.dar bine ca nu m-a tinut mult depresia....am invins-o,bat-o focul!

ingerasii mei dorm acum multumiti,schimbati curat,mancati bine....tata doarme si el....mama bantuie prin casa,mai intind o rufa,mai beau o cafea,astept sa se faca 3 cand vine la rand pascal si apoi sophia....cateodata vin amandoi odata....atunci sa vedeti ce misto e de mine....pascal face un scandal daca nu primeste imediat ce-i dai...e incapatanat ca mami(eu sant capricorn...incapatinata care atunci cand eran ca el,dadeam din maini si din picioare pana primeam ce vroiam------din povestirile parintilor mei,si oricum nu s-a schimbat nimic nici la varsta asta,fac la fel)....sophia este delicata,lady(tot ca mami....na,ce sa zic si eu)....asteapta rabdatoare(ca tata,el are o rabdareeeeeeeeeeeee....de te scoate din rabdari)....ea stie ca fratiorul ei e ca un leu care asteapta sa-i arunci fleica de carne.....cam asta e de mine,"foc continuu"

abia astept sa-mi fac parul,ca am un cap de nu-mi vine sa ma uit in oglinda....bine,ca si asa nu ma uit....dar cand ma spal pe dinti imi mai arunc cate un ochi in oglinda....si-mi vine s-o iau la goana.....nu-i nimic,am vorbit cu o prietena de a mea care ii vine coafeza acasa....si imi face si mie lipeala cu ea....o astept pe saptamana viitoare...ma fac eu gagica misto....dupa aceea o sa ma lupt cu kg....dupa nastere am dat doar 10,mai am 10 de dat...sper sa reusesc.

ma duc sa mai ctesc vreun ziar pe internet....ca am pierdut orice contact cu lumea,nu mai stiu nimic ce se intampla in tara asta a noastra.....va pup si ne "vedem" mai tarziu....

cine ma ajuta,sa ma invete,cum sa-mi trag toata"POVESTE MEA" dupa mine,la fiecare prestatie?va multumesc,pupixuri!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ancader,bine ai venit! sarcina usoara si nastere usoara!
cristina,vitezomano! si eu adoram viteza,dar la masini nu ma aventutrez,in schimb imi place oooorice merge pe roti sau zboara,in avion as sta continuu,pe bicicleta,in tiribomba,pe rotile..Asa ca te inteleg.Ador viteza,inaltimea si apa.

kokorina,nu stiu cum rezisti in ritmul asta ...esti o eroina.
ma bucur ca Sophia si Pascal se ingrasa si sunt bine.
Bineinteles ca nu ai tu nici o vina pt ca s-au nascuyt mai devreme,tu nu poti alege sau influenta ziua aia,draga mea,aia o aleg ei,sau nici ei,cineva de sus alege pt ei,pt noi toti,cand ne nastem.
ce scumpi trebuie sa fie ei,incapatanatul-nerabdator si lady delicata !
remediu pt par,in perioada asta : NU TE MAI UITA IN OGLINDA CAND TE SPELI PE DINTI!
cu kilogramele nu te stresa,e prea devreme,nu e bine sa le dai asa repede,e de ajuns ca ai dat 10,restul in timp,sa nu se cunoasca.

povestea ta: deschizi pagina separat,acolo unde o ai scrisa.dai copy sus la adresa .apoi mergi la semnatura ta din PROFIL PERSONAL,asa cum ai si camera copiilor acolo,si bagi paste.
desi...o sa iti ramana linkul ala cat carnatul acolo.
ma mai gandesc...

asta era ca sa fie permanent,ca asa sa il bagi cu mesajul,dai aici cand raspunzi pe butonul ala cu plic alb si sageti albastre,se deschide o fereastra,scrii ce rvei tu : POVESTEA MEA ,dai ok,se deschide alta si dai PASTE la adresa pe care o copiasei inainte,si ok.

tre samearga ceva asemanator si cusemnatura,la semnatura permanenta nu am incercat .

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

kokorelu,am luat-o babeste si am descoperit cum sa faci la semnatura !

nu stiu daca o fi vreo cale mai simpla,eu o luai dupa ureche.

deschizi pagina unde ai tu scrisa povestea .dai copy acolo sus la adresa .
deschizi RASPUNDE LA SUBIECT ca si cand ai vrea sa scrii mesaj .acolo dai pe butonul cu plic alb si sageti circulare albastre(introdu mail) si se deschide o fereastra in care scrii "POVESTEA MEA" ,dai ok,se deschide alta si dai PASTE si ok.
in fereastra la care raspunzi la mesaj,s-a facut un carnat luuung.da COPY la tot carnatul si poti s ainchizi asta .deschizi pagina la PROFIL PERSONAL ,mergi la semnatura si acolo dai PASTE .
da un VIZUALIZEAZA intai ,sa vezi daca apare scris cu albastru "povestea mea" ,in loc de carnatul ala de adresa.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata. bine, mai corect ar fi buna foarte de dimineata. e clar ca nu mai adorm, asa ca imi gasesc ocupatie.
ce sa va zic despre mine? nu prea multe, vin acasa obosita de la serv si nu imi mai trebuie nimic. dupa saptamana asta mi-ar trebui un concediu:)
ieri la serviciu, desi am zis ca eu sunt in concediu si deci nu ma implic, a trebuit sa o fac putin pe sefa, pt ca am constatat ca e greu sa faci o copie xerox -au trimis mai departe niste dosare cu chestii xeroxate doar pana la jumatatea paginii, cu continutul vizibil doar partial. nimic nu ma poate convinge ca e prostie, sunt absolut convinsa ca e nepasare, asa ca le-am pus sa ia totul de la capat, si am controlat personal fiecare pagina, si care nu era corespunzatoare calitativ trebuia refacuta. era mult, asa ca au pazit xeroxul cam toata ziua.azi ne jucam de-a partea a 2a.

mi-e foame. merg sa mananc ceva.
tare sunt curioasa sa vad ce zice doctorul azi. oare se uita pe dosar sau ma baga la eco din nou? ma rog, mai putin important.
fetele cu cezariama, cat a durat la voi pregatirea pt cezariana? ma gandesc la clisma... adica cele care erati programate, v-a chemat cu o zi inainte, sau sa veniti devreme in ziua respectiva?

am mai crescut, si deci am schimbat si semnatura.

chris 38+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neata!!!

Deschid eu capitol nou!!!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!]

VA ASTEPT CU DRAG LA CAP. URMATOR!!!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

p_onu si Alexandra
HAI FETELE, CURAAAAAJ!!!! O SA FIE FOARTE BIIIIINEEEEE!!!!!

marcela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

sunt sora alexandrei .te rog ajuta-ma cu ceva !!!!!!am scris undeva pe aici ca a nascut alexandra dar nu stiu pe unde a ajuns mesaju!!!!!!spune-mi te rog cum sa procedez.....

alexandra 40 s si 2 zile cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput