Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Alexandra25 , cum de abia acum si=au dat seama ca esti prea mica in bazin si tre sa faci cezariana? au aproximat ca are bebe? sunt curioasa, ca nici eu nu sunt maricica in bazin si nici bebe nu cred ca are 2 kg.
macar tu stii acum sigur ce te asteapta. eu...

Ktrinel si Ana Julia 40sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelorrrrrrrr.........am primit sms de la Dolores:"Am nascut azi prin cezariana,3500 si sunt la reanimare acum..va pup si mai multe detalii maine"
FELICITARI DOLORES ....CE BUCURIE!

alexandra 40 s si 2 zile cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
Voi fi mamica in curand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Felicitari Dolores!!!!![bum]

monique, e vorba de adeverinta ca mi-au fost platite toate darile catre sanatate.. pentru a putea beneficia de concediu medical.. acum medicul de familie cere sa fie vizata de casa de sanatate aceasta adeverinta... sint niste cozi de mori.. eu m-am dus de la 7 dimineata ....

aelita, unde vad si eu costumasele? nu ca ma pricep dar sint curioasa.. eu sint tare neindematica....
si sa stii.. ca sint o mare puturoasa... m-am apucat de curatenie, dar nu am terminat.. pentru ca mi s-a facut somn.. si am dormit neintoarsa.. acum casa arata si mai rau decat inainte...

Continui si eu galeria pentru P-onu, Cristina si Cleo

marcelac, bine ai revenit... din cate am vazut nastem in acelasi loc... asa ca o sa astept detalii.... eu sper sa mai stea bebe luca in burtik... maine ma duc iarasi la control...

acum trebuie sa fug.... pana in vecini...
pupici

Yagmur 35+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

in sfarsit mi am revenit si eu un pic din soc.partea nasoala e ca mi am dat seama cand am fost pe cal ca eu nu prea mai imi dau seama de contractii.ca bebe e asa mare si burtica e mereu tare.daca nu ma doare,habar n am. si am mai tot dat vina pe niste dureri de spate zilele astea...sper sa n o fac lata sa ma trezesc ca ajung la spital cu cine-stie-cat dilatatie...dar sa lasam asta...

aelita esti o scumpa

p onu dandusa si noi tot niste copii mari...si asa bine e...de ce sa te legi la cap daca nu te doare.....

monique nu stiu cum ai reusit cu scutecele...eu i am croit vreo 2 lenjerii super simpatice si mai sofisticate si o aparatoare din aia pt pat acum vreo luna.si asa au ramas....bravo tie!

alexandra lasa prostiile cu netrezitul din anestezie...hai,gandeste te la toate biciuitele astea care danseaza pt tine...

saracutza dolores...in sfarsit...FELICITARI mamico, sa te refaci repede

cat despre sagetatori, si eu sunt, nu mi sa pare atat de valabila treaba cu norocul, poate un pic incapatanati dar sigur foarte independenti.toti. asa ca sa ne tinem bine....

dianocica37s cu david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Draga de Dolores...in sfarsit!!!!

Bine ai venit pe lume bb David Cristian!!!! Sa fii sanatos si sa cresti mare si frumos!!!

Dolores, bravo mami, ai fost foarte curajoasa...iti doresc refacere rapida si te asteptam printre noi!

Oana 35+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALEX,
esti de belea.....,m-ai facut sa rid in hohote de nu ma puteam opri...Pai eu zic in sinea mea...,acum face cezariana,ii mai zic si eu cite una ,cite alta ,de incurajare...si gata Alex a noastra nu-i va mai fi teama...,DE UNDE ,BAI NENE?!?Auzi la tine..."din anestezie ,se poate sa nu ma trezesc?",aici m-ai prins..,eu care credeam ca nu mai ai ce obiecta si de ce sa-ti fie frica...,m-ai lasat cu gura cascata...,tot ai gasit tu ceva....,de care sa-ti fie teama.Eu una n-am mai auzit asa ceva pina acum...si aici chiar vorbesc serios...Te rog scoate-ti si urma de teama din minte,ca maninci bataie si aici chiar vorbesc serios!!!Este nevoie sa-ti spun ce centura am in jiu-jitzu?

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am intrat sa felicit noile mamici si sa le incurajez pe cele care urmeaza.

DeciPANAA, SARITA SI DOLORES, sa va traiasca piticutii, sa fie sanatosi iar voi sa va refaceti iute-iute.

Alexandra, curaj! Maine pe vremea asta vei fi mamica.Nu te mai gandi aiurea, auzi, ca nu-si revine dupa anestezie....vrei bataie? Despre operatie ce sa-ti spun? Te va durea burtica putin in prima zi, dar iti vor face calmante, sa nu te jenezi si sa le ceri, sa nu faci pe viteaza. Dupa aceea, va fi ceva mai greu cand te vei da jos din pat prima data, va fi cam nasol, dar trebuie sa te gandesti ca cu cat te vei misca mai iute, cu atat mai iute vei merge la bebe si-ti vei reveni mai repede. Oricum , pe langa durerile de la nasterea normala, astea vor fi floare la ureche, crede-ma. Apoi, cand te vei da jos din pat te va tine operatia, dar dupa 1-2 pasi sa vezi ce viteza vei lua! In primele zile nu vei putea sa stai pe o parte, doar pe spate(cel putin asa a fost la mine), dar uite, maine am 2 sapt de cand a venit puiul meu pe lume si sunt aproape ca noua, ma misc si ma ridic din pat destul de usor.
Deci in concluzie, prima zi te va durea operatia dar sa ceri calmante, a 2-a zi cand te vei da jos din pat sa fii barbata ca te va tine operatia si e posibil sa ai si ameteli, iar dupa asta te vei da mai greu jos din pat, pana te ridici, dupa aceea va fi ok.
Ai grija dupa ce ajungi acasa sa nu faci efort, sa nu ridici decat pe bebe in brate, restul sa faca sotul, sau cine vrei tu, numai tu nu.
Sper ca ti-am fost de ajutor, si sper ca nu te-am speriat, durerile sunt suportabile, si iti repet, sunt mai mici- mult mai mici -ca la nasterea naturala. Si uite si galeria:

HAI ALEXANDRA!

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

FELICITARI DOLORES!!!Sa va traiasca,sa creasca mare bb David.
DAVID-CRISTIAN,SA NE TRAIESTI

MONIQUE,
le-ai cusut la masina,sau de mina?
AELITA,
de ce revista vorbesti?Am pierdut ceva?
KTRINEL,
incepem sa-ti facem si tie galerie...ready?

HAI KTRINEL!!!

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

P-ONU,
si pe mine ma apuca nostalgia cind privesc pozele cu burtica...,ma emotionez tare si ma minunez sa vad ce frumoasa eram...,emanam atit de multa fericre...,chiar azi am facut curat prin poze...si m-am uitat la toate pozele cu burtica.Sint superbe!!!De acum tati spune "ce fac fetele mele?"Sau alte si alte cuvinte frumoase adresate noua "doua".Mi-e dor de acea perioada si sincer imi doresc deja un alt bb,poate un fratior pentru Crinuta...,sincer nu as astepta prea mult...,dar asta doar daca ne luam si noi casa si sa dea D-zeu sa se intimple asa la anul...,ca anul asta nu mai sint sanse...,sau cine stie?!?

Fetele care va pregatiti de nastere...,sa va faceti poze azi si miine sa aveti amintire...,eu mi-am facut cu o zi inainte fara sa stiu ce ma asteapta si acum privesc cu nostalgie acea poza...,este speciala pentru mine .

poze crinuta
poze dandusa
burtica de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Alexandra, draga mea, si eu am nascut prin cezariana; ce sa-ti spun: faci nani si te trezesti mamica eu am si visat in timpul operatiei; trebuie sa stai linistita totul e OK; la terapie Intensiva vor avea grija sa nu ai dureri iar dupa ce te da la salon, mergi cat mai mult, fa miscare, nu sta in pat, te vei recupera imediat; durerile sunt extrem de suportabile, cand te dai jos prima data din pat, sa nu te uiti in jos ca te ia ameteala; eu am nascut marti si vineri eram acasa; cere sa ti se aduca ceai de anason si chimen si carbune medicinal (pt gaze); abia din a doua zi ai voie sa papi putina branzica de vaci si supa doar din radacinoase (nu ceapa, nu cartof), supa clara. Bafta multa si curaj!
Haideti fetelor!!! Curaj!

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput