Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 25
ancadragoman spune:
Gianina eu am spus ca sunt cazuri cand CM vine peste sarcina .
In cazul prietenei mele a fost ceva ciudat ptr ca ea are un CM dereglat de obicei si cand nu a mai venit s-a gandit ca iar intarzie f mult si s- a dus la dr,care i-a spus ca are gastrita.Ea se trata de gastrita ,ptr ca ii era f rau,si cand colo avea bb.
Testele ii ieseau negative...
A avut test poz cand era insarcinata in 2 luni/.
Irlandeza vrem doua linute de la tine
Alina imi pare rau ptr Z1
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
blueeyes2003 spune:
Alina imi pare rau! O sa vina si bebe cand te astepti mai putin!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
blueeyes2003 spune:
Am inceput sa simt fluturasi in burta cand ma gandesc la test,dar mai astept pana duminica,sper sa nu-mi vina pana atunci.
Presupun ca tu te pregatesti de perioada fertila.Bafta!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
tzuca74 spune:
Fetelor dragi,am facut din nou analizele ,ca abia mai am sange in mine si cum nu ma prea pricep eu mult dar mie nu-mi suna a bine deloc...deci: Hcg (total+beta) 451 (in mod normal corespunde cu sapt 4 de sarcina)
progesteron 26
prolactina 1169 (127-637)
De 2 zile ma simt rau in sensul ca eu am probleme cu prolactina marita si acum o simt f.bine in sensul ca ma dor sanii (hormonal nu ca de sarcina) si cam ametesc...
Sangarare nu s-a oprit,dimpotriva mai ca ar venii rushii...
Nu vreau sa fiu prea isteata dar cred ca a fost ceva si prolactina ia dat in cap.Nu sunt vesela deloc dar nici disperata,mai degreba sant speriata pentru dereglarile hormonale eu fiind operata si de tiroida.Maine merg la doctor si nu am decat sa ma rog la DD pana atunci.Va multumesc mult pentru sustinerea voastra, sunteti toate niste dragute
ancadragoman spune:
tzuca pupici si sanatate.
blueeyes2003 eu da incep sa ma pregatesc de perioada fertila.
Asteptam 2 liniute de la tine.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
blueeyes2003 spune:
Tzuca ma rog pentru tine sa fie totul bine!
Anca mersi,bafta la
Mirela
Avalon spune:
quote:
Originally posted by tzuca74
Fetelor dragi,am facut din nou analizele ,ca abia mai am sange in mine si cum nu ma prea pricep eu mult dar mie nu-mi suna a bine deloc...deci: Hcg (total+beta) 451 (in mod normal corespunde cu sapt 4 de sarcina)
progesteron 26
prolactina 1169 (127-637)
De 2 zile ma simt rau in sensul ca eu am probleme cu prolactina marita si acum o simt f.bine in sensul ca ma dor sanii (hormonal nu ca de sarcina) si cam ametesc...
Sangarare nu s-a oprit,dimpotriva mai ca ar venii rushii...
Nu vreau sa fiu prea isteata dar cred ca a fost ceva si prolactina ia dat in cap.Nu sunt vesela deloc dar nici disperata,mai degreba sant speriata pentru dereglarile hormonale eu fiind operata si de tiroida.Maine merg la doctor si nu am decat sa ma rog la DD pana atunci.Va multumesc mult pentru sustinerea voastra, sunteti toate niste dragute
Nu vreau sa te sperii, dar faptul ca sangerezi si hcg-ul a crescut dar nu s-a dublat cum ar fi trebuit in 48 ore ma duce cu gandul la o extrauterina. Te rog sa nu stai asa, sa mergi la medic ca sarcinile ectopice sunt extrem de periculoase daca nu sunt depistate la timp (ca nu se vad la ecograf, din pacate) pot duce la rupturi de trompa si hemoragie interna. Asa ca nu sta, mergi degraba la medic!
rox_dox spune:
neata fetele...din pacate..
si al treilea test negativ.
multumesc din suflet pt sustinerea voastra....dar asta e..nu stiu ce sa mai zic, nu mai am chef de nimik...
maine de-abia astept sa ma duc la dr sa vad ce-mi zice...sa ma pot linisti...daca se poate zice asa...
dar ma gandesc din ce in ce mai mult ca s-ar putea sa am dereglare hormonala cum a avut anca si alte fete pe aici...
vorba ancai...ne-am dereglat rau de tot...
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!