Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 26
rox_dox spune:
stiu anca, si iti multumesc din suflet...
doar aici ma pot plange si eu de probleme..
ca nu vreau sa-i spun si sotului prea multe, sa treaca si el prin ce trec eu...iar in rest, nu prea am cu cine discuta asa mai apropiat.
asa ca va multumesc ca existati si ca va pasa!
pupici pt toate fetele mele sufletiste!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
blueeyes2003 spune:
Rox suntem alaturi de tine Daca mergi sambata la medic sigur afli ce este cu intarzierea asta!
Am facut si eu un test dimineata si este negativ...Poate este prea devreme...nu stiu ce sa zic,deocamdata astept sa vedem ce se intampla.Z 25
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
violeta69 spune:
buna fetelor....
si la mine azi e z1!
incep numaratoarea inversa....alaturi de voi!
tzuca sa aiba grija DD de tine.....
Rox....va fi bine odata....
blueeyes doamne-ajuta sa fie BB...
va doresc un weekend fertil......pt cine poate
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
bibyrox spune:
Buna fetele cochetele!
ROX imi pare nespus de rau pentru testul negativ... Nici nu stiu ce sa-ti spun.. eram mai mult ca sigura ca iti ies II. In orice caz abia astept sa vad ce-ti spune dr.-ul maine! Sa ne tii neaparat la curent!
Tzuca multa sanatate!!! Cam ciudata sangerarea ta.. Cum spune si Avalon, mergi neaparat la dr sa vezi ce se intampla!
Blueeyes in ce zi esti? Cred totusi ca e prea devreme pentru test.. Iti tin pumnii.. poate cine stie?!
Asadar raportez: Z17! Optimista! Desi am mari sanse sa fiu racita la ovare pentru ca sunt foarte balonata si ma cam doare spatele.. plus usoare intepaturi jos...
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
blueeyes2003 spune:
Vio dupa semne ma tem sa nu fie si la mine Z1,asa ca vom numara impreuna.
Biby eu sunt Z25 si in ultimele luni mi-a venit in Z26. Pana nu vine CM mai este speranta!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
Happiness_4_us spune:
Rox , capul sus, o sa te edifici la doctor ce si cum. Poate totusi e .
Blueeyes, stai cumi8nte cu testele si asteapta pana dupa Z28.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Blueeyes, stai cumi8nte cu testele si asteapta pana dupa Z28.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
Nu mai fac nici un test,astept sa vedem ce se intampla!
Mirela
X-ray spune:
rox de ce nu-ti faci bhcg-ul sangvin? scapi de o grija si sti daca e alba sau neagra.....
succes!
alina
4+
rox_dox spune:
alina, am sunat la romar sa ma duc la un test de sange, dar ei mi-au zis sa ma duc intai la ginecolog sa-mi zica el exact ce tip de test sa-mi faca.
si oricum voiam sa ajung la dr , asa ca ma duc intai acolo...si daca o fi nevoie de test sange, o sa-mi spuna ea.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!