Vine barza? 30
Raspunsuri - Pagina 24
blueeyes2003 spune:
Rox iti tin pumnii sa fie Bafta!
Gianina bine ai venit!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
Gabitzu37 spune:
Gianina, bine ai venit! Sa pleci cat mai curand la si sa tragi dupa tine cat mai multe fete!
Rox, maine te asteptam cu doua liniutze! Obligatoriu!
Am venit si eu aici deoarece sunt ziua 8 dpo, care va sa zica am intrat in linie dreapta. Eu am faza luteala de 13 zile, adica, fix in a 14-a zi dupa ovulatie imi vine cm. Deci, intr-o saptamana voi sti exact cum stau, desi semne de bebe nu am si mai mult, cred ca prolactina a luat-o razna deoarece la 3 zile dupa ovulatie sanii s-au umflat si au devenit durerosi (prea devreme ca sa fie semn de sarcina). Dar cum speranta moare ultima, iata-ma aici...
Tuturor fetelor in asteptare: numai doua liniutze!
Gabi
mirella76 spune:
Salutare fetitele! Ce mai activitate aveti?
Va tot citesc din umbra si vroiam sa-i spun lui ROX ca anul trecut cand am ramas insarcinata( pe care am pierdut-o apoi) faptul ca mergeam la baie des a fost primul semn de sarcina, abia mai tarziu mi s-au intarit sanii si au inceput greturile. Prietena mea cand eu m-am plans ca "cred ca am racit ma duc foarte des" si stia ca imi intarziase un pic mi-a spus clar ca suntsi asa a fost, chiar daca pentru scurt timp.Asa ca asteptam testul de dimineata!
mirella
irlandeza spune:
Salutare fetele.
Z 28 .Sunt si eu in intarziere cu o zi. Trebuia sa-mi vina rusii ieri sau azi dimineata ( cel tarziu), inca n-au venit, poate totusi vin maine ca am mai avut cicluri de 28 zile.
Noi 2 singurei
nushulica spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Salutare fetele.
Z 28 .Sunt si eu in intarziere cu o zi. Trebuia sa-mi vina rusii ieri sau azi dimineata ( cel tarziu), inca n-au venit, poate totusi vin maine ca am mai avut cicluri de 28 zile.
Noi 2 singurei
sau poate e cu ochisori luna asta...ne tii la curent
INGRID
X-ray spune:
irlandezo hai da-mi o veste minunata maine dimineata,ca ai un test de sarcina cu a doua liniuta prezenta...te rog...
valabil si pt tine rox.
fetelor mai stiti ceva de oanabb,s-a confirmat seu?tot la ea mi-a stat gandul....
alina
4+
blueeyes2003 spune:
Irlandeza sa dea DD sa nu mai vina deloc CM si sa vina in locul lor!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!
irlandeza spune:
Multumesc fetelor. Mai astept cu testul , acum merg la scoala si nu am drum pe langa farmacie si test in casa n-am.
Dar va anunt eu .
Noi 2 singurei
Ali-clau spune:
Buna din nou!
Fetelor am facut si eu o usoara depresie .Pe cand asteptam sa fac testul de sarcina am avut surpriza de a aparea ceea ce nu imi doream ,menstruatia.Din pacate si pentru mune Z37 a devenit Z1.Pe cand ma gandeam ca s-a infaptuit miracolul si pentru mine!!!!!!......Asa ca pot fi si eu adaugata la lista aspirantelor optimiste.
Fie ca CRACINUL sa aduca in fiecare casa o mare bucurie!!!!
Alina
nushulica spune:
nana esti o scumpa am venit sa mai stau la povesti cu voi ca mi-e mai usor sa-mi descarc sufletul aici intre voi care ma intelegeti perfect....stii ce mult imi doresc sa vina ziua in care sa anunti ca esti???abia astept sa ne bucuram impreuna
ali-clau lasa ca nu-i bai luna asta ai tot timpul si apoi trebuie sa-ti trimita si tie mosul un cadou,nu?
INGRID