Dieta 3-3-3 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
kittygreeneyed spune:
fetelor......m-am inecat ca tiganul la mal....
Am facut ieri un tort pentru baietii mei (adica si sotul) si am mancat si eu 2 (nu una!!!!!)felii.![]()
![]()
E drept ca ieri mi-am exersat muschii cam inexistenti pe bicicleta primita, asa cum mi-a promis, de la sotul meu.
Dar ieri a fost si ultima zi de legume si ultima zi din prima serie, asa ca azi dimineata m-am cantarit: 69 kg!!
(adica minus 1,5 kg!)
Iar azi e prima zi de carne....adica dimineata cateva felii de salam, la servici am cateva felii de ceafa afumata, iar acasa probabil o conserva de peste.
Trebuie sa va marturisesc ca la zilele de legume e greu sa ma gandesc ca sunt la dieta, pt ca imi plac foarte mult si am tendinta sa mananc mai mult. Mai ales ca ieri am facut orez cu garnitura de legume mexicane, alaltaieri salata picanta de cartofi si asa mai departe. Dar promit ca de data asta voi fi mai atenta.![]()
Spor la slabit tuturor!
Kitty, mamica de Adi si Robi 
adar spune:
Anuska – incearca cu Regenon, poate te ajuta, dar vezi ca nu se da fara reteta.
Noki lara – asa-ti trebuie …
.
Dacia – e o idee buna, haideti sa spunem seara fiecare ce am papat in ziua respective, ok ???
Orbugabi – si eu am calcat in strachini rau … sper san u fie chiar trist … azi ma apuc de lactate, ca 3 zile mi-am facut de cap …
Alebazi – bravo fata mea !!!!!
Mamaluidavid – n-am terminat chiar tot, adica in mare parte da, dar mai am una alta, mai am si de gatit, si de calcat … o noua saptamana …
Kitty – daca tot ai dat jos, te iertam pentru tort …. Stiu ce simti, si mie imi e greu sa ma abtin si uite, mai calc si eu stramb, dar … dam inainte, ce sa facem? Felicitari pentru kg pierdute
Dupa cum spuneam ... am bulit-o ... am mancat iar negresa dar de azi o iau in serios. imi continui cura cu lactate si apoi legume si sa vedem ce-o iesi.
azi am de gand sa mananc cascaval, iaurt si ricotta. Si sa bea o tona de apa, iar daca am timp, vrea sa si pedalez nitel.
Hai, va pup si sa aveti o saptamana minunata!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
Anuska spune:
Adar, nu ma gandeam la d-astea "virulente"... Ceva cu plante, de ex la o cura mai veche luam pastile de ceai verde si m-au ajutat, cred ca o sa mai apelez la ele, ca ceai sa beau nu pot, mi se pare oribil, desi am mai incercat si cu alte arome pe langa ceai verde... Si zi-mi si mie ce-i aia ricotta, vre-un fel de branza? ![]()
Azi am mancat o activia cu musli (desi stiu ca nu e voie!
), lapte cu 0,1 grasime si mai am un iaurt light(cu 1,5 grasime)... Acasa ma gandeam la niste cascaval.......
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
OrbuGabi spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Adar, nu ma gandeam la d-astea "virulente"... Ceva cu plante, de ex la o cura mai veche luam pastile de ceai verde si m-au ajutat, cred ca o sa mai apelez la ele, ca ceai sa beau nu pot, mi se pare oribil, desi am mai incercat si cu alte arome pe langa ceai verde... Si zi-mi si mie ce-i aia ricotta, vre-un fel de branza?
Azi am mancat o activia cu musli (desi stiu ca nu e voie!), lapte cu 0,1 grasime si mai am un iaurt light(cu 1,5 grasime)... Acasa ma gandeam la niste cascaval.......
De la botezul Teodorei
Povestea nasterii Anei
Poti incerca sa asociezi"Cura de slabit Dr. Ionut Moraru" cu dieta noastra eu asa am facut si ai vazut ca a mers eu am slabit 3 kg.Acum nu am mai luat ,si am si trisat rau .din cauza asta cred ca sigur nu am dat nimic jos.O gasesti la plafar si e in jur de 200.000 pentru 3 sapt.Ai mai multe capsule naturale :-Spirulina&Chorella,Orthosiphon,Guarana,Ceai verde,Fibre vegetale.
adar spune:
Anuska – ricotta e o branza delicata, ca o urda, se gaseste la Metro in varianta ”de vaca” si “de oaie”. Eu am ales-o pe aia de … vaca …![]()
Activia eu mananc de oricare, si cu musli, si cu fructe … ca doar n-am omorat pe nimeni, nuuuu???? Macar atata multumire sa am si io ….
Regenonul nu e nici pe departe asa criminal precum I se zice. Te ajuta sa slabesti si atat. Dar nu e cum se povesteste …
Gabi – ce cura, ce ionut, ce moraru ??? Ca vreau si io …..
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
OrbuGabi spune:
Fetelor uiteti am facut o poza la cutie,nu se vede foarte clar poza.Se gaseste la plafar si este in jur de 200.000,Are schema pe spate cum se iau capsulele.Eu am facut pauza o sapt si se vede ca nu am mai dat jos mai nimic.
Babee spune:
Bravo fetele pentru kilogramele pierdute, vin si eu cu -1 kg
Adica am ajuns la 70 kg si la mine chiar se vede
Dupa cum observati, o iau incet si sigur si treaba-i buna.
Imi cer iertare ca n-ajung mereu sa scriu
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
aurora1 spune:
nu am uitat sa raportez dar nu am avut timp sa intru pe site.
So: azi am 77 kg (+ 1 liniuta). Merge ok, dar uneori mi se face o pofta ........ de dulce.........., mi-e dor tare de o prajitura d'aia concentrata
OrbuGabi spune:
Si eu la raport
la fel nici un gram mai putin,acum plang dar cand am mancat imi era bine
,gata este cazul sa o iau in serios ,cred ca incep si eu postul,deci acelasi fel de mancare toata ziua.Am sa incep sa iau din nou si capsulele de slabit,sa mearga mai bine.Si cred ca ar fi cazul sa mai fac si ceva sport
.
Spor la slabit si nu faceti ca mine,incercati sa va abtineti cat puteti.
Anuska spune:
Si io p-aici........
Mersic pt idei de suplimente..... Despre Cura lui Ionut, a luat sora mea si nici-un rezultat si ca sa stau sa masor: o lg din aia, una din aia.... nema!
Am mai gasit ceva cica tot din plante uite www.naturaplant.ro/produse/1604/Heritage_Elite" target="_blank">aici. Stiti ceva? Am inteles citind despre ca s-ar gasi sa iei si mai putine pastile, nu 180 cat are un flacon.....
Iata ce zice de aceste pastile: "Heritage E - Lite formulat de comitetul stiintific consultativ din compania noastra;, este unul dintre cele mai avansate produse termogenice de pe piata.
Termogeneza este procesul de crestere a ratei metabolismului bazal al organismului. Când rata metabolismului bazal este ridicata,sunt realizate doua efecte pozitive: eliberarea unei cantitati mai mari de energie disponibila pentru munca si distractii si odata cu o cantitate mai mare de energie cheltuita, arderea mai multor lipide.
- Ma Huang, principala planta; medicinala; termogenica; din Heritage E - Lite, a fost folosita; în China timp de mii de ani si s-a dovedit a fi eficienta si totodata inofensiva.
- White Willow-Bark (scoarta de salcie alba), element natural cu efecte asemanatoare aspirinei, actioneaza sinergic cu Ma Huang -ul în initierea procesului termogenic.
Chromium Picolinate (Picolinatul de Crom), brevetat de catre Human Nutrition Division (Departamentul pentru Nutritie Umana) al USDA (brevet #4315927) actioneaza prin accelerarea degradarii de grasimi, favorizeaza refacerea musculara, scade nivelul colesterolului si optimizeaza; nivelul glucozei din sânge. El poate activa doua mecanisme de actiune ce influenteaza degradarea grasimilor: un mecanism de feedback prin suprimarea senzatiei de foame si un mecanism indirect de ardere a caloriilor. Optimizând nivelul glucozei sangvine, ajuta la sustinerea sistemului imunitar, astfel prevenind aparitia infectiilor, diabetului si bolilor cardiace. De asemenea produsul poate diminua procesul îmbatrânirii.
Deoarece procesele biochimice din organismul fiecarui individ sunt diferite Heritage E - Lite a fost conceput astfel încât doza zilnica poate fi modulata de catre fiecare persoana în parte. Spre exemplu, persoane care au luat o jumatate de tableta zilnic, au obtinut rezultate notabile în lupta lor cu controlul greutatii. Alte persoane au avut nevoie de 2-4 tablete per zi. Deci, doza este individualizata în functie de rata metabolismului.
Nu luati produsul dupa; ora 3 dupa-amiaza.
Atenyie : Persoanele suferinde de boli cardiace si hipertensiune arteriala, bolnavii cronici aflati sub tratament medicamentos si femeile gravide sunt sfatuite sa consulte medicul de familie înainte de începerea curei. Fiind un produs pentru adulti, nu lasati produsul la îndemâna copiilor. De asemenea diabeticii aflati sub tratament cu insulina trebuie sa consulte medicul curant pentru reducerea dozei de întretinere. Beti opt pahare de apa zilnic, reduceti grasimile din alimentatie si faceti gimnastica în mod regulat. Este de asemenea important sa oferiti organismului dumneavoastra o pauza de doua saptamâni dupa doua luni de administrare a Heritage E-Lite.
Pentru o pierdere în greutate mult mai rapida va recomandam luarea concomitent a produselor Heritage E-Lite Nite si Heritage Complete, ultimul pentru a va asigura cantitatea necesara de vitamine si minerale care se pierd în timpul unei diete, (Pentru alte detalii se pot consulta prospectele produselor Heritage Complete si Heritage E-Lite Nite.)"
Hai ca va pupic si sa ne vedem 
![]()
*********************************![]()
De la botezul Teodorei
Povestea nasterii Anei

MAIA
minunea cu ochi mari