Dieta 3-3-3 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Anuska spune:
Am reusit sa mai intru si eu p-aici.......
Ieri trebuia sa dau raportul, da' o fac azi; dupa seria a 2-a am mai dat jos 1/2 kg...
Acum nu stiu ce se intampla......unde oi fi inainte pe perioada delicata a lunii.... sau nu tin corect cura.... habar n-am!
O sa mai tin inca o tura si daca nu da rezultate mai spectaculoase, ma las.......![]()
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
adar spune:
Mamaluidavid – felicitari!!!! Daca incepi sa tii post, ai inteles bine: daca azi mananci mere, toata ziua o tii cu mere: proasptete, coapte …
For2nity – mai … daca mama iti spune de 3 ori pe zi, ala isi intoarse capu’ dupa ‘mneata … ce sa mai zic, e clar ca te-ai subtiat …
. Felicitari!!!!
Kitty – eu papa cartofi la fiecare serie de legume, imi plac prea mult ca sa renunt la ei. Spor la pedalat daca zici ca o iei din loc!
Alebazi – felicitari !!!!! Ai vazut mai ca Doamne-Doamne tine cu tine ???? Te trec in lista imediat! Crema am inceput s-o folosesc, o sa va spun in curand cum e!
Anuska – daca mai zici ca te lasi, te bat! Ai dom’le rabdare, ce-ai vrea, sa bati din palme sis a slabesti??? Ca asa as vrea si eu … ![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
Anuska spune:
quote:
Originally posted by adar
Anuska – daca mai zici ca te lasi, te bat! Ai dom’le rabdare, ce-ai vrea, sa bati din palme sis a slabesti??? Ca asa as vrea si eu …

Testam vigilenta!
Pai prima data 1kg, acum juma, daca a treia nu mai scade nimic (conform logicii de sir...
Ma gandeam la niste "ajutante"-"accelerante" de dat jos... Ce ziceti? Cunoasteti?
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)
ira_ spune:
salutare
uraaaaaaaaaaaa s-a terminat si a doua serie pt mine si sunt tare bucuroasa....adar sa ma treci si pe mine cu 57 de kg. vad ca reusesc sa topesc cate 2 kg pe tura....si daca ma continui tot asa pana de craciun sunt aproape de adevar.
pupici la toate slabicioasele.
Noki_Lara spune:
Hello la raport!
M-a pus necuratul sa ma cantaresc zilnic, dimineatza. De apt, o fa de cand lumea si pamantul, acuma doar am continuat. Adar, nu da cu
, pleeeeease!
Buun: si dupa ce eram si io happy ca slabisem 3 kg in 5 zle, stupoare: azi de dimineatz aveam cu un kil in plus! Cum
, nu stiu, ca culmea e ca chiar am tinut ca la carte!
Spre deosebire de azi, cand merg la un party si voi calca stramb! Ar fi culmea ca maine sa am minus un kil!
Eee...dar s anu ne mintim nsinguri.![]()
Pupici si spor la slabit![galerie][galerie][galerie]
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mar1ana spune:
Saluty,
ADAR, te rog, nu ma uita si pe mine cu cele 74,9. Asta am realizat si sunt tareee mandra.
Merci pentru sfaturile referitoare la crema anticelulitica.
Am calcat si eu stramb...un pic...asta ca sa fiu sincera...am mancat o bucata de fagure de miere dar, in rest sunt ok. Cu legumele cred ca ma impac cel mai bine. Azi am facut mancare de bostanei si ciorbita de legume.
Spor la slabit la toate mamicile!
dacia spune:
Salutare
Fetelor,mai ziceti si voi ce mancati sa ne mai inspiram una de la alta...Sa vedem si noi cu ce slabesc unele si altele de ce nu slabesc prea tare....poate gresim....
Eu nu m-am cantarit
Sunt la ultima zi de legume,fructe.
Am mancat rosii cu sare,ardei,cartofi cu castraveti murati(e voie?????)mere.
Felicitari celor ce-au slabit!!!

Maine incep lactatele.....Nu ma omor dupa ele,chiar nu-mi plac si nici nu prea am de unde alege....de aia nu-mi place...
OrbuGabi spune:
Buna fetelor eu am trisat rau de tot tura asta cat am dat eu 3 kg jos tura trecuta acum nu cred sa se fi dus ceva.Azi a fost ziua cumnatei si am mancat bineinteles si prajituri si tort
..............Acum imi pare rau dar am spus ca de maine o iau mai in serios.Mai am o zi de legume fructe si apoi imi vine randul sa ma urc din nou pe cantar .Sper sa nu se fi pus ceva la loc pt. ca de dat jos sunt sigura ca nu am mai dat nimic.![]()
Spor la slabit fetelor .
alebazi spune:
buna dimineata 
Mai vin si eu la raport:
- vineri: supa de rosii (o buntate, mi-a mers la suflet)
- sambata: portocale
- duminica: peste:
- astazi: alata de cartofi cu ceapa si masline
Nu am trisat deloc pana acum.

mamaluidavid spune:
Buna
Adar cele care tinem post tot dupa 9 zile ne cantarim?
Ai terminat smotrul?
Gabi si eu tura trecuta am trisat rau de tot si tot am slabit 1 kg.
Alebazi imi spui te rog cum ai facut supa de rosii? Multumesc 
Raportul pe ziua de azi: 1 mar si 1 cafea ![]()
Stefania,mami de David si Patricia

MAIA
minunea cu ochi mari