Dieta 3-3-3 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor....nu pot tine dieta asta nici in ruptul capului. M-am ingrasat juma-de kg, deci org. meu nu reactioneaza la ea. De azi am inceput alta dieta (WW) asa ca...ma puteti sterge din listutza. Asta nu inseamna ca nu mai intru sa va salut sau sa va sustin.

Spor la slabit si ...va pup pe toate!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Adar si fetele,trebuie sa ma spovedesc si eu.
Daca Adar s-a trezit ieri cu negresa in fata baintuind culinarul eu m-am trezit cu...chifle Si miroseau atat de bine cand le-am scos din cuptor ca efectiv nu m-am putut abtine
In plus aseara dragul meu sot mi-a cumparat `nspe feluri de branzeturi pe care le-am papat impreuna cu biscuiti sarati si un pahar de vin.
Asa ca ieri am comis-o rau de tot
Adar branza Brie avem voie? E branza cu mucegai.
Pe prima pagina scrie ca e voie feta,aseara eu am papat feta in ulei cu mirodenii si masline negre.Asta nu prea e voie,nu?
Criscosty felicitari pentru kg. pierdute
Dordia2000 iti doresc succes cu WW.
Dacia eu am multe haine care nu crapa ci nu intra mai sus de genunchi,cand am pofte ma uit doar in dulap si imi trec,ma ambitionez.
Succes tuturor luptatoarelor

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

ADAR fetelor uraaaaaaa m-am cantarit si
mai putin cu 3 kg .adar te rog frumos sa ma treci pe lista cu 65 kg. Multumesc mult fetelor pentru sustineri si incurajari.
Azi incep din nouv cu carne ,nu prea sunt eu fericita zilele astea dar trec repede.
Mult succes fetelor in lupta cu care sunt multe,incercati sa va abtineti cat puteti.Va pup si ne mai scriem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

In 9 zile cam cit se slabeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

HEEEI! Nu mai voteaza nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mariana – ce sa zic mama de ridicat moralu', nu vezi ca tac malc ??? De luni vin cu forte noi … daca terminam zugravitul in baie si hol. Daca nu apar, sa stiti ca-s la smotru …

Dordia – m-ai dezamagit sa stii!!! Iti urez din suflet success cu WW, dar nu cred ca vei reusi nici cu aia. Problema nu e dieta, dar te las sa faci cum vrei. Daca te razgandesti, noi te asteptam aici … oricum, esti prima persoana care NU slabeste cu dieta asta, din cate cunosc eu. Hai pupici si sa ai noroc!

Mamaluidavid – aoleuuuuuu, pai si chifle si feta cu masline …. Feta ai voie, brie ai voie (vezi ca e unul bun de la hochland … deliciu!!!) dar cu masline si cu chifle …. NUUU!!! Ca sa nu mai zic nimic de biscuiti si vin !!!

GABI !!!!! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cine zice mai ca nu se slabeste cu 3-3-3 ???
Acu fug la listuta, chiar daca imi cad ochii in nas …

Dulcetica – intre 0 si 4 kg … cam pe aici … depinde de organism!

Dacia – votez io!!! Da’ cu cine ????

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Am votat si eu.
Gabi felicitari si la cat mai multe kg -
Adar sa traiti am inteles dar ce sa fac daca pe aici se vinde feta impreuna cu masline? Nu mai pap,promit.Dar a fost tare buna
Astazi e ultima zi de lactate ,de maine legume si fructe,uraaaaaa
Adar spor la smotru
O saptamana super va doresc la toate!

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Aoleu, n-am vazut ca ati bagat continuarea si ieri am scris si io un subiect nou ! O sa-l sterg sa nu creez confuzie...
Tre` sa va zic ca, desi am lipsit cu comentariile de vreo saptamana, nu v-am parasit; totusi, dupa prima serie am dat jos doar 1 kg (trece-ma adar, te rog, sa nu pierd sirul )... Am inceput postul, asa ca om vedea ce dam jos in zilele astea; noroc cu dezlegarile la peste ! , asa o s-avem zile de legume si zile de carne .
In rest, vad ca mai sunteti cateva cu doar 1 kg....bine, io stiu ca nu am respectat prea tare cerintele, m-am si bagat de cateva ori la dulciuri , asta e....acum in post tre sa ma indepartez zdravan de paine, o uitasem, dar de foame, in post, mai rupi un colt .
Va pup si.....hai la treaba in continuare !

Dana M. si Raluca

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello! Sunt si io o aspiranta la mai putine kilograme...ma primiti printre voi?
Io nu am mai tinut niciodata varianta de 3-3-3, o singura data am incercta cu cate o zi din fiecare dar mari rezultate nu au fost. Acuma sa vedem.

Io am asa: 1,70 si acuma record absolt de 67 kile!!! O singura data am avut - in fara perioadei de gravizenie atata tonaj! Nici in sarcina nu am fost as ade grasa, ca acolo kilele s-au asezat altfel!

Asa ca azi sunt la prima zi de carne. Am papat de dimineatza 3 crenwusti.

Dar beau si ceai de-ala de slabit, anti-adipos, asa ca deja am fost de 3 ori la baie pe ziua de azi.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Buna, fetele!
Multumesc, adar, ca m-ai trecut pe listuta.
Azi e ultima zi de carne si am supravietuit cu salam, carnacior cabanos , parizer, peste.
Am mai calcat si eu pe laturi cu o Iced Coffee de la Iacobs - savurata impreuna cu sotul, duminica dimineata.
In rest a trecut destul de bine.
Din cate stiu eu, e important sa mananci la micul dejun, asa creste metabolismul toata ziua cu vreo 5 procente parca (sau mai mult).
Spor la slabit la toata lumea!

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput