Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 9
carry spune:
Felicia....este prima data cand ma cheama la echo la cm ptr a vedea daca nu cumva s-au format chisturi de la ultimele stimulari.Si , da, asta e ideea, ca nu mai stiu care e ziua 1, dar cred ca cea cu sangerare rosie, adica aziOricum,sunt total dezorientata, sper sa nu fac stimulare aiurea luna asta, nestiind exact care e ziua 1,DD cu mila....Bafta si tie !!!
Avalon spune:
Dar de ce sa fie jenant, ca nu inteleg? O sa curga un pic de sange, doctorii vad sange mereu, care e problema? Eu am avut iminenta de avort, sangeram si dr m-a consultat, asta este... Daca atunci se vede daca ai chisturi, du-te si fa ecografia fara sa te jenezi atata!
Kariris spune:
Nana Motoc in mod normal ar trebui sa functioneze ca celelalte teste. ai 3 bucati in cutie, nu? daca nu, ia-ti 3 teste. Se fac 3 zile consecutiv la aceeasi ora de preferat dupa amiaza, cand nivelul LH-ului atinge cea mai buna concentratie in urina. o sa ma uit pe instructiunile de la un test de-al meu de acasa si iti scriu maine mai multe ca e in functie de lungimea ciclului tau. (zilele in care trebuie sa faci testele). Te pup.
goldi spune:
Noela, cred ca pierdut ceva date pe drum, asa ca, lumineaza-ma : ce legatura e intre endometru si spotting? Si yo am inainte si dupa menstra, dar nu am probleme majore cu endometrul.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by lachione
Nana Motoc in mod normal ar trebui sa functioneze ca celelalte teste. ai 3 bucati in cutie, nu? daca nu, ia-ti 3 teste. Se fac 3 zile consecutiv la aceeasi ora de preferat dupa amiaza, cand nivelul LH-ului atinge cea mai buna concentratie in urina. o sa ma uit pe instructiunile de la un test de-al meu de acasa si iti scriu maine mai multe ca e in functie de lungimea ciclului tau. (zilele in care trebuie sa faci testele). Te pup.
Iti multumesc din suflet. Mi-ai fi de un real folos cu ceva informatii. Eu nu am mai folosit niciodata si as vrea sa stiu ce si cum, sa nu le folosesc aiurea si sa n-am rezultat!
Merci mult.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
irlandeza spune:
Buna seara fetele
Va citesc aproape zilnic, da' nu prea am noutati ca sa si scriu.
Sunt Z 25 ( din 27 ), temp. 36.3 (oral) si desi am prestat destul de binisor, nu cred ca iese luna asta ceva. Nu am simptome .
Cred ca de luna cealalta imi masor temp. vaginal , ca sa vad daca sunt mai "fierbinte" sau chiar am sange de reptila.
fetele si in special pe Oanabbb care e .
Noi 2 singurei
amameda spune:
Multumesc,Floricico. Sper ca nu ai inundat fiindca ne mai trebuie. De plecat nici o sansa...Unde mai gasesc eu asa Duamne? Si apoi astept pe aici sa se intample ceva placut voua ca io cobesc si tarasc piciorul de mama mama.
Multumesc si Turturicai de urari si abia astept sa i le intorc. Si daca tot veni vorba de ceva bun vreau si eu batoane Lin....(cred ca nu am voie sa scriu firma ) cu lichior de cirese, preferatele mele. Mai imbat si eu starea asta de...( nu stiu cum sa o definesc) care ma cuprins.
Avalon ,iubita , ceata totala in mesajele tale. Cum e ? Te simti bine? Ai vreo veste? De ce spui ca vei incerca luna viitoare altfel. Vrei sa-ti spun reteta mea? Iti pui in cap sa te spargi in figuri in ziua ovulatiei si ratezi portia de frisca. Bestelesti sotul cum stii mai urat, bocesti de vreo doua ori. Urmatoarea zi pleci de acasa pe la 5 dimineata,ii mai arunci sotului ceva cuvinte de duh. Ajungi la destinatie te cazezi si vezi ca nu au facut curatenie. Astepti 2 ore ca vine, vine menajera. Pleci sa te plimbi injurand...Te intorci,in sfarsit singuri si curat. Iti propui sa incerci iarasi sa prinzi ovulul inainte de a da coltul si patul incepe sa scartaie si sa pocneasca, te aud toti vecinii si incerci sa te detasezi. Eu nu prea am resit dar a reusit el.E gata, repede picioarele in sus dar nu tu perna,patura sau ceva acolo. Am stat si io cu picioarele in sus si nu prea.Apoi am stat culcata din cauza oboselii. Am crezut ca nu mai exista nici o sansa. Am avut luni mult mai stralucite in perioada fertila cu mai multe portii de inotatori, dar se pare ca relaxarea cu dedicatii pt sot a fost cireasa de pe tort.
Vrei sa stii simptome? La fetitza somnul e pe primul loc. Dorm obligatoriu dupa pranz in fiecare zi si nu am dormit in viata mea ziua.Mananc mai mult. Mi-e cald, sunt irascibila. Am niste sani ....
nu imi vine sa ma gandesc, care ma mai si dor.Burta ma doare din cand in cand si cam atat. Nu chestia cu pipi des, nu greata mare dar probabil vor veni si zile mai altfel.Sunt super obosita din cauza cursului, dar se termina el. Am barza la purtator ,spune unde sa o duc, sau o timit prin posta rapida. In nici un caz nu atentati la integritatea Turturicai.
Noela,promit ca dupa curs scriu tratatul "despre pasarici si cucuvele"insa reteta am divulgat-o deja mai sus. Ti pup.
Mami , nu plange ca stau eu pe net tarziu si mai si ciocnim din cand in cand .Numai sa scap de lenea asta blegoasa ce imi intuneca mintea si simturile.
Felicia, ai mare dreptate in legatura cu prolactina, alaptatul si contraceptia.
MEDA
oanabbb spune:
fetelor nu am trecut de multisor pe la voi pt simplu motiv ca nu mai credeam ca voi putea ramane natural in veci...si atunci am decis sa iau o pauza pt ca simteam ca o iau rau...in fiecare luna prestat la cpmanda ..utrogestane...picioare pe pereti...stimulari...monitorizari...naturiste...hsg...din nou stimulari...nu mai puteam.
si MINUNEA s.a intamplat fetelor fara nimic,dar nimic din toate astea.chiar intentionat nu am prestat cand am avut intepaturi in z 17 pt ca voiam pur si simplu o pauza!n.am crezut pe nimeni atunci cand imi spuneau ca nu voi face copii atunci cand,,fac copii,,!nici prin cap nu mi.a trecut luna asta ca as putea ramane asa fara picioare pe pereti si tot tacamu!!!!
fetelor sa credeti in minuni!noaptea asta am dormit 1 ora!am fost prea fericita!muuuuult peste orice alt sentiment pe care l.am trait vreodata!a fost prima noastra noapte impreuna...e un sentiment caruia nu.i pot gasi nici o comparatie!va multumesc fetelor pt ati fost atatia ani langa mine!
aaa..si IRLANDEZA...sa stii ca nu am nici un simptom ...doar ca m.am ingrasat deja,fara sa mananc mai mult decat de obicei.asa ca mai e timp sa apara si simptomele!
ioanara23 spune:
FELICIT#258;RI oanaaaaaaaaaa!!!!!!!
FETELOR DECI SE POATE!!!!!!!!!
m-am emotionat toata cand am citit ce a scris proaspata graviduta! te pooop mult pe burticuta si sper sa se ia!
mi-au dat lacrimile de emotie! ma bucur mult...#351;i parca creste si mai tare speranta cand vad atatea burticute care apar in fiecare zi!
uite pupucuti multi de la o aspiranta super super optimista
ioana
ioanara23 spune:
aaaaa.....si sa nu uit....extragalerie la prestatoare si celor care asteapta cu nerabdare "proba de foc" a Z1...sa fie cu ochisori la toata lumea
ioana