Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

floriscris, din cate am inteles eu, prolactina este un hormon care are valori mari in perioada sarcinii si alaptarii, si prezenta valorii marite determina inhibarea/incetinirea activitatii celorlalti hormoni, ceea ce ar putea influenta ovulatia... de aceea se zice ca nu ramai insarcinata atunci cand alaptezi. Si totusi, stiu cazuri de femei care au ramas insarcinate chiar in perioada cand alaptau... ceea ce inseamna ca ovulatia a avut loc, nu? Concluzia mea: probabil ca prolactina sa determine lipsa ovulatiei, (daca val e f mare)dar nu intotdeauna! (Parerea mea...)
Carry... "parca" vin rushii... sau chiar au venit?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Felicia...daca pana azi au fost cateva picaturi nesemnificative, azi cantititatea e mai mare si de asta nu stiu nici eu sa-mi raspund: au venit sau nu au venit ??
Imi poate raspunde si mie cineva la intrebarile mele precum si la cea cu echo la cm (trebuia luna asta sa fac o noua IA si de aceea sunt atat de dezorientata, mi-a dat peste cap toate calculele ) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

carry, din cite stiu eu, ziua 1 e cea in care vezi rosu, mie asa mi s-a explicat. Scurgerile maronii nu se pun la numaratoare, pot sa preceada ciclul sau, in cazul in care se opresc si nu apare singe rosu, pot fi semn de sarcina.
La restul intrebarilor nu te pot ajuta

Mergi la inceput

Turturica...parca asa auzisem si eu, desi si ziua 25 ca prima zi e neobisnuit ptr mine,offf, nu stiu ce se intampla
Multumesc mult ptr raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriscris spune:

multumesc pt lamuriri Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Carry si eu am scurgeri maronii,inca de vineri.Sunt in Z24.Dar nu curge mult,doar pateaza putin.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Fetelor, ma intereseaza si pe mine daca a folosit vreuna din voi teste de ovulatie Clear Blue.
Am gasit aici in farmacie si as fi vrut sa-mi iau insa instructiunile de utilizare sunt in daneza si islandeza.
Ma interesa daca ma poate ajuta cineva.
Multumesc mult!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

carry
scurgerile de maronii, nu se pun la socoteala, doar cand incepe sa curga rosu in cantitate normala . si eu am avut ani de zile aceste scurgeri,5 zile inainte de menstra si inca 5 zile dupa (nici nu mai stiam cand incepe si cand se termina)... dar in cazul meu erau cauzate de fibroame si grosimea endometrului. de ceva vreme nu au mai aparut, habar n-am din ce cauza...dar ma bucur foarte mult. in orice caz stiu ca nu trebuie sa fie asa. daca nu ai mai avut pana acum, poate e bebe?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Carry, nu inteleg de ce ar trebui sa faci eco in perioada CM daca te pregatesti de IA (cu stimulare, banuiesc). Eu stiu ca, daca faci stimulare, iti spune dr din ce zi sa incepi tratamentul, apoi te cheam la monitorizare de prin z 8... Acum... e dificil cu petele alea, ca nu stii cand e z 1... eu zic sa astepti pana vezi rosu, si de atunci sa incepi numaratoarea! iar daca dr ti-a zis sa mergi la eco in z 1, nu are rost sa te stresezi... sigur ca e jenant, dar te asigur ca a vazut destule... asta este!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Noela...tare frumos suna , as fi putut crede si eu asta, daca azi nu ar fi venit rushii de-adevaratelea, adica in ziua 25 !!!
Cand am vazut acele pete maronii in Z22 m-a fulgerat si pe mine ideea nebunatica a unui spot sangvin, de implantare dar n-am eu norocul asta.Insa spuneam ca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa, sa debuteze astfel cm, cu 3 zile de pete si in nici un caz mai repede de 27 zile.Eu pun pe seama faptului ca am luat Maca luna asta, desi nu e logic...Mersi mult de incurajari, oricum
La intrebarea cu echo la cm nu-mi raspunde nimeni ?Cam in ce zi se face , astfel incat sa nu fie fff jenant ???

Mergi la inceput