Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 10
oanabbb spune:
IOANA multumesc!si eu sper sa va molipsiti TOATE!
si da se poate sa ramai fara sa faci nik,da nik deosebit dupa 3 ani si jumatate in care am incercat probabil tot!
oana4+
Kia spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici si am cateva intrebari la voi. Ieri (z13) am fost la monitorizare ovulatie si mi-a spus doctorul ca am un folicul de 2.3cm pe ovarul drept, endometrul 15 ??? (nu sunt sigura), in tot cazul totul era ok. Am facut dimineata un pregnyl cu recomandarea sa am musai contact sexual miercuri si vineri. Acum eu o sa schimb un pic ca nu am incotro (sotul nu e in tara maine), si o sa astazi , joi si vineri. In fine nu cred ca e o problema. Intrebarea mea este: am un progesteron scazut rau in faza de dupa ovulatie (ceva in genul valoare 2 , limite normale 4-20). Eu aveam mai demult o recomandare de la un endocrinolog sa iau utrogestan din ziua 17 in ziua 26, dar mi-e teama sa nu fac ceva aiurea, ca ginecologul nu mi-a spus nimic. Nu as vrea sa blochez ovulatia sau sa imi dau organismul peste cap cu utrogestanul asta. Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat? cat sa iau si din a cata zi? (pe recomandarea mea scria 1 cps vaginal dimineata, si 2 oral seara)
Va multumesc,
si va pupacesc
mirella76 spune:
Salutari fetite dulci!
Felicitari noilor gravidute! sa aveti sarcina usoara si cat mai multi bebei!
Eu sunt Z27 luna pierduta in van nu am avut nici un semn ca as fi ovulat cumva, probabil ca voi avea din nou un ciclu foarte lung. Temperatura in continuare 36.5.Incerc a nu ma mai gandesc caci altfel o iau razna. Ma simt terminata, nu mai am forta sa lupt. In jurul meu se inmultesc gravidutele si bebelusii, ii iubesc, dar ma doare sufletul ca nu am si eu parte.
Ma iertati ca mi-am varsat offul la voi. pupici
mirella
nusy spune:
Kia, utrogestanul este foarte bun,ia-l cu incredere ca nu-ti da organismul peste cap.Eu il luam oral,de doua ori pe zi,din z15-25, dar daca pe recomandarea ta de la endocrinolog scrie altceva,ia-l asa cum ai tu.
Nusy
felicia_ spune:
Buna dimineata tuturor!
Oanabb, felicitari inca o data!
Kia, super valorile! Daca ai facut si pregnil, sigur vei ovula, eu cred ca mai repede de miercuri, asa ca zic ca e bine ca ati schimbat progremul si azi!
Daca iei utrogestan din z 17, nu are ce sa strice, ovulatia fiind produsa cu siguranta! Despre doza... eu imi pun 2 cps vaginal seara...
Raportez si eu: z 27, cu semne ca ma pandesc rushii..
Poze1Poze2
noela_carmen spune:
Kia, uite cum as face eu:
as face repede rost de ceva teste de ovulatie, ca sa pot anticipa cumva ovulatia.apoi dupa ce as fi cat de cat sigura ca aceasta a avut loc, as incepe sa iau utrogestan, mai ales ca ai aceasta lipsa de progesteron.
De prestat e foarte bine si asa,dar utrogestanul sa-l iei neaparat dupa ovulatie ca sa nu o inhibi...stii tu mai bine.
oana, chiar daca nu ne cunoastem prea bine,vreau sa te felicit din tot sufletul.Dumnezeu sa fie cu voi pana la capt!
gandul ca inca un sufletel va veni pe lume, nu poate decat sa ma induioseze pana la lacrimi...sa fie intr-un ceas bun!
nikole spune:
Fetelor,nu-s cu ce sa incep!!!
Sunt inca in stare de soc, speriata si fericita in acelasi timp...desi nu am scris prea des pe aici, v-am urmarit in fiecare zi, v-am citit mesajele, am schitat un zambet pentru fiecare din glumitele voastre, un oftat pentru esecurile voastre...
desi renuntasem la ideea de a avea un copil(pentru moment), si incepusesm sa ma concentrez mai mult asupra serviciului,fam,chiar ne-am acordat o vacanta in Filipine(binemeritata dupa cat stres am indurat in ultimul an), astazi ,intrata la idei din cauza rusilor ce nu mai apareau mi-am facut un CLEAR BLUE, si....POZITIV!!!
E atat de straniu...chiar "vorbeam "eu cu D-zeu cu putin timp in urma, si ...ma rugam, sa fie atunci cand EL va considera ca e momentul sa imi daruiasca un copil, daca e sa fie, eu una renunt la calcule, ovulatii, sperante, si imi traiesc prezentul...
si uite ca s-a intamplat, cand chiar nu ma asteptam, nici prin gand nu imi dadea...
D-zeu are caile lui ascunse, nestiute si putin intelese de noi.
Si absolut, ne are pe toate in vizor,are planul SAU cu fiecare!
vA DORESC CREDINTA, SI NU DEZNADAJDUITI, bebica mult dorit apare la momentul potrivit!
Nu stiu ce sa mai spun....decat Doamne ajuta, la noi toate, fiecare cu propriile nevoi ....
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
ancadragoman spune:
Nikole felicitari si sa fiti sanatosi.
Pupici pe burtica
anca
poze nunta
Incercari bb
oanabbb spune:
NIKOLE felicitari...ne vom intalni la odisee!ce dragut...sa ai o sarcina usoara si cel mai important un bb.l sanatos!
oana4+