Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu stiu ca se vede

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Felicia multumesc mult pentru raspuns! Nu stiu ce temp. am de obicei pt ca e prima oara cand mi-o iau... Daca vine CM de luna viitoare incep si eu sa tin calculul temp.

Anca eu zic ca e de bine la tine luna asta! Sa dea Dzeu sa am dreptate!

Ramo eu cand am fost ultima data la control eram chiar la ovulatie de m-a trimis dr.-ita acasa sa fac copii.. sa nu mai umblu prin spitale! Iti tin pumnii sa fie bine azi!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Fetelor,am o intrebare:la ecograf se vede daca esti pe cale sa ovulezi???Ca eu azi ma duc la eco.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

da, se vede, si inca foarte frumos.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Biby sper sa fie de bine...
Pupici

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Angelique: draga de tine.....stiu perfect prin ce treci!!! Luna trecuta, cand am avut TB 37,2 in ziua 29 a CM -ului, temperatura care era in crestere, am trecut prin ceea ce treci tu acum...( desi dr. meu imi spusese ca nu am ovulat) N-ai sa crezi..... dar si acum parca am semne de intrebare, desi sunt ziua 10, CM a tinut foarte putin ( 3 zile si nu a fost deloc abundent), iar temperatura a scazut ....dar s-a mentinut la 36,8 pana in ziua 8 a prezentullui CM....capul ma doare de 3 zile........
Nu esti singura care-si pune sperante in orice simptom.....e ceva absolut normal........ Insa e posibil sa ai dreptate si sa fie BB!!!!Sa stii ca eu incep galeria
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Vezi, eu incep sa sufar de paranoia deja .......abia la mine e absurd!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

si eu pe la voi fetelor.Vreau sa va intreb stiti pe cineva care a facut FIV cu donor?Daca da poate imi dati si mie un pm,va rogla toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutare la fetite si pupici la mamite!
Eu am fost foarte prinsa si nu am mai reusit de cat sa va citesc.
Sunt z34 fara urati, nu-mi fac sperante sa nu patesc ca alte fete.
In plus temp nu a urcat mai sus de 36.8-36.7 luna aceasta, desi luna trecuta am avut si 37.4 la un moment dat.
Nu stiu ce sa mai cred (in afara de faptul ca poate nu am ovulat si va fi un ciclu lung si anovulatoriu)sunt total dezorientata.
PUPICI

mirella

Mergi la inceput

Mirella mai bine da o fuga la dr,ca se poate sa fie o dereglare hormonala.
Test ai facut?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by mirella76

Salutare la fetite si pupici la mamite!
Eu am fost foarte prinsa si nu am mai reusit de cat sa va citesc.
Sunt z34 fara urati, nu-mi fac sperante sa nu patesc ca alte fete.
In plus temp nu a urcat mai sus de 36.8-36.7 luna aceasta, desi luna trecuta am avut si 37.4 la un moment dat.
Nu stiu ce sa mai cred (in afara de faptul ca poate nu am ovulat si va fi un ciclu lung si anovulatoriu)sunt total dezorientata.
PUPICI

mirella

Test ai facut? La cate zile iti vine de obicei? Poate, poate...

Maria, lasa galeria, cghiar daca eu am reusit sa ovulez, spermograma noastra a iesit foarte proasta in septembrie, stii prea bine... Si dupa tratamentul facut de amandoi nu am mai repetat-o, asa ca tot in ceata sunt. Eu m-am calmat intre timp, de data asta pe bune, nu mai mint. oricum luni se fac 14 zile de la ovulatie si vedem noi... Dar slabe sperante, asta judecand la rece, fara sa ma imbat cu apa rece.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput