Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 28
mirella76 spune:
Nu am facut test si nici nu vreau sa fac curand, imi este oroare sa mai vad doar o liniuta, voi merge la medic.
Nu este prima oara cand imi intarzie se pare ca de cateva luni se intampla asta din doua in doua luni, continui sa cred ca ovulez o data la doua luni.Stiti ca sunteti foarte dulcici, nu-i asa?
pupici
mirella
Happiness_4_us spune:
Imi puteti spune si mie, la un CM de 27 de zile, cam in ce zi ar avea loc implantarea?
Stie cineva?
Multumesc din suflet.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
mamucu spune:
buna sper ca ma poti ajuta cu un raspuns am facut pe 17.11.2006(vineri) o inseminare artificiala doctora mi-a zis ca ar trebui sa se prinda sarcina miercuri sau joi (22-23) eu azi am facut un test de sarcina (azi fiin marti deci nu a trecut nici macar 1 saptamana) care a iesit negativ as vrea sa stiu daca e prea devreme si din cauza asta a iesit negativ ar trebui sa-mi vina ciclul pe 3.12.2006 m-a supatar foarte mult acest rezultat imi vine sa mai trag o lini cu carioca rosie asa pentru moralul meu
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by mirella76
Cred ca in z21, dar nu sunt foarte sigura
mirella
Si eu stiu tot asa.
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
ancadragoman spune:
Asa este ,in Z21.
Eu sunt in Z16 si ieri am avut test de ovulatie neg,mai are rost sa fac azi?
anca
poze nunta
Incercari bb
AngeliquedeS spune:
Mirela, uite am gasit aici definitia:
http://www.reclamamascataatentie/implantare_Dictionar_Medical_5713.html
Editez, habar nu aveam ca e reclama mascata . Asa ca am copiat definitia:
Implantare
1. Fixarea ovulului la mucoasa uterina, care se produce in stadiul de blastocist, de la 6-8 zile dupa ovulatie. 2. Plasarea unei substante sau a unui dispozitiv intr-un tesut. 3. Inlocuirea chirurgicala a unui tesut afectat cu un altul sanatos
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
Happiness_4_us spune:
Multumesc mult, Angelique.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui bebe
felicia_ spune:
mamucu, e muult prea devreme pt test! Daca a avut loc implantarea zilele aste, hormonul care indica acest lucru e imposibil sa ajunga asa de repede in urina! Nici macar testul de sange nu cred ca l-ar detecta... deci: stai cumintica, testul de azi e total irelevant! si repeta-l cel mai devreme pe 2 dec!
Poze1Poze2