Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 26
syl74 spune:
Maria08tu erai cea care ma imbarbata pe mine si acum ai cazut in butoi ? Hai iesi de acola, ptr. ca in lunaasta avem traba multa !Uite o sa nu mai plangi !
maria08 spune:
Anca, Syl: Multumesc pentru grija!! Dar m-am regasit in ceea ce a scris Adela.........gata, promit sa fiu optimista!!!!!!!!
Va pup!
L5845 spune:
Citind ce ai scris Adelamaria, am retrait momentul cand anul asta, dupa ce am luat rezultatul de la testul de sange, l-am vazut pe sotul meu cu lacrimi in ochi pentru prima data....Si crede-ma ca stiu ce ai simtit si tu si imi imaginez ce simtea si sotul tau. Al meu spunsese ca era aproape sigur ca e si toata ziua a fost foarte trist, cred ca mai trist decat mine .
Lasa, fii optimista si nu te mai necaji, ca odata si odata se va indura DD si de suferintza noastra si o sa fie bine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE!
Lau-Meli
Idaira spune:
Adelamaria,si pe mine m-au facut cuvintele tale sa pling ....nu e drept,asa-i!
Primeste un pup !
felicia_ spune:
Ooooffff, Adelamaria, si mie mi-au dat lacrimile... dar nu trebuie sa te simti vinovata... ce vina avem noi? Stiu ca nu e drept... iar sotul tau te va iubi si mai mult, daca is va da seama ca prin tristetea prin care a trecut el azi tu treci in fiecare luna... Hai ca o sa fie bine! Si noi am implinit 2 ani de incercari...
Angelica, sanii te pot durea de la nivelul mare de progesteron (stii ca dupa ovulatie creste). Pe multe femei le dor sanii incepand de prin z 15-18... sau mai tarziu, depinde; insa cu o zi inainte de CM sau la venirea CM, nu le mai dor si nu mai sunt tensionati, deoarece nivelul de ptogesteron scade brusc, ajungand rapid la 0. Daca nu vine CM, progesteronul ramane crescut, deci sanii continua sa fie durerosi. (adica e bb...)
Daca zici ca pe tine nu te dor de obicei, poate inseamna ca acum e mai mare decat de obicei, ceea ce e de bine!
Alta cauza (valabila la mine, de ex) ar putea fi prolactina marita... ti-ai masurat-o in ultimul timp? Stiu ca poate creste brusc, fiind f mult influentata de stres... ma gandesc ca poate supararea provocata de rezultatul spermogramei ar fi putut avea astfel de urmari...
Eu sper sa nu fie asa, si sa fie bb, dar ti-am dat variantele pe care le cunosc eu...
Daca am gresit c ceva, rog fetele sa ma corecteze!
Maria, iesi din butoi!
bibyrox, e posibil sa fi ovulat, depinde ce temp ai tu de obicei inainte de ov: daca e in general mai mica (sub 37, sa zicem) si se mentine 37 cel putin 3 zile, inseamna ca ai ovulat! Asa stiu eu...
Poze1Poze2
AngeliquedeS spune:
Va multumesc ca mi/ati raspuns.
Am citit si postarea Adeleimaria si m-a facut sa plang... Doamne, cum ne chinuim noi...
Iar plang ca proasta si cel mai ciuda imi este ca iar incep sa sper ca poate e bebe, din cauza durerii de sani de care va vorbeam. Nu e tensiune, e durere. Si deja incep sa ii masor sa vad daca nu cumva s-au marit, si bineinteles ca eu ii vad mariti. Ma doare capul si sunt ametita, asta poate fi si din cauza oboselii acumulate in ultimul timp, dar nu ma pot opri sa nu ma gandesc ca poate e... stiti voi ce... de dimineata incercam sa ma autoconving ca nu are cum sa fie bebe pentru atatea si atatea motive, dar e ceva in adancul sufletelului meu care da din maini si din picioare si inca spera... Fetelor mele din Constanta le-am spus ca sunt convinsa ca nu are cum sa fie dar acum realizez ca ma minteam singura...
Felicia, spui ca o cauza a durerii de sani poate fi valoarea crescuta a progesteronului, problema e ca pe mine nu ma dureau nici macar atunci cand luam progesteron ca sa imi vina ciclul (adica luna de luna) Acum nu am mai luat progesteron pentru ca la monitorizare mi-a spus ca am ovulat asa ca sper sa imi vina ciclul natural, fara progesteron... sau poate sa nu mai vina... ufffff
Prolactina o am ok, chiar foarte ok, am facut-o in octombrie. adevarul este ca sunt fff stresata la serviciu, asa ca ar fi putut sa creasca si asta sa explice durerile... dar stress am mereu la serviciu si chiar mai mult decat acum... vedeti, iar sper.. Si pe urma o sa cad si mai de sus...
Ma gandesc ca lunea ce vine se fac 14 zile de la ovulatie, o sa iau bineinteles un test, iar se va uita farmacista cu mila la mine, ca deja ma cunoaste... Cred ca o sa aleg alta farmacie...
Offf, noroc ca va am pe voi...
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
dj_mama spune:
vezi meda ce se intampla daca ai dat tonul la depresii? se molipsesc toate fetele; si azi esti tot muta?
mai, dragelor, mamici foste aspirante optimiste am vazut dar mamici foste aspirante pesimiste cam putzinele! Asa ca aveti gija!!!
Viata e frumoasa, trebuie traita oricum si fiti credincioase. Daca aveti credinta ca Dumnezeu va va lumina calea, veti gasi solutia la probleme. Dar pt. asta trebuie sa va rugati cam mult si sa promiteti ceva pe care sa puteti indeplini.
Sfatul acesta mi-l dau si mie , lupul moralist.
RAMONELLA spune:
Fetelor,am o intrebare:la ecograf se vede daca esti pe cale sa ovulezi???Ca eu azi ma duc la eco.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel