Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 25
noela_carmen spune:
buna seara la duamne
Mamameda
te imbratisez draga mea, si-ti multumesc din tot sufletul.imi pare rau ca nu am putut face mai mult pentru tine.aseara am adormit, si sotul meu a inchis calculatorul fara ca eu sa stiu. io, somnambula m-am trezit si am venit sa-l inchid, dar in loc de asta ...l-am deschis si fuguta pe DC ( reflexul)unde am vazut mesajele tale.imi era imposibil sa pot lega cateva cuvinte,asa ca am preferat sa-ti trimit un mesaj care sa vorbeasca in locul meu.daca ai zambit inseamna ca am reusit
dar am vazut ca Mami, care stie cum stau treburile, a punctat tot ce as fi putut eu sa-ti spun in vreo 10 pagini.pe mine a reusit aprope de fiecare data sa ma aduca cu picioarele pe pamant.
mulsumesc mami
sa stii Mami,ca io am umplut butoiul la loc, mai am oleaca pana il termin din nou, doar sunt abia in ziua 10.asa e, nu prea am noutati, miscari de trupe ioc,ar trebui sa simtz ceva prin ovarul drept dar nik,de ieri am observat ceva mucus...trebuie sa-mi refac stocul de teste sa vad daca mai ovulez
azi am fost pe post de musafir, dar sa mor io ca mi-ati lipsit.umorul nu m-a parasit, doar parsiva asta de inspiratie imi joaca feste. mi-e lene sa gandesc!!!
Avalon , zilele astea, dupa ce reusesc sa-mi adun creierii am sa te necajesc cu ceva intrebari...se poate?
Bubule, bine ai revenit
Floricica pale lau pentru ziua 1, dar incepe o noua luna, nu-i asa.tu esti gingasa dar si puternica in acelasi timp, nu?
Angelique, nu ne-ai innebunit, numai ca nu prea stiu ce sa-ti spun despre durerile de sani, doar ca in cele mai multe cazuri exista incepand cu perioada ovulatiei si pana in ziua menstrei. functie de fiecare din noi senzatiile difera...pe mine nu ma mai dor, dar incepand cu ovulatia mameloanele devin sensibile la atingele, luna trecuta chiar inainte de a veni rusii, ma apucasera niste mancarimi de tzas, de m-au trezit noaptea din somn.e posibil sa fie de la tratamentul pe care-l faci(sa de-a Dumnezeu sa fie cu folos!)
beey, da ce serioasa sunt ca nici mie nu-mi vine sa cred!!!
hai va pup, noapte buna dragele mele...
amameda spune:
Doresc tuturor duamnelor o saptamana buna ,lipsita de griji si cu multe surprize placute.
MEDA 6 +
adelamaria spune:
Sa aveti o zi buna!...mai buna ca a mea, in orice caz...
Eu nu scriu des pentru ca nu am atata energie cat sa rezist la toate emotiile...si nici optimista nu prea sunt...si nici nu vreau sa molipsesc pe nimeni cu tristetea mea...Dar sper ca azi ma veti ierta...pentru ca azi pur si simplu nu mai pot! Ma simt teribil de singura si mi-e foarte greu...Z28...test negativ. Si cel din Z24 tot negativ a fost...Nici nu stiu de ce am mai facut unul...Dar poate ca nu asta m-a intristat atat, doar, vorba aia, fac teste in fiecare luna, de 2 ani...Dar de obicei le iau si le fac pe ascuns, singura. Aseara...eram cu sotul...Si pentru prima data l-am vazut luminandu-se la fata cand i-am zis sa trecem pe la farmacie, sa iau un test...Iar apoi, in drum spre casa, m-a atins pe burtica si m-a intrebat "bebe?" si i-au ras ochii...
Nu e corect, Dumnezeule, nu e corect!
Dimineata cand am facut testul, dupa ce am vazut aceeasi liniutza stinghera...nu m-am indurat sa-l arunc imediat...A ramas in baie...
Si...probabil l-a vazut. Iar el nu stie...nu stie cate liniutze trebuie sa aiba...
In masina a tacut...pana aproape sa cobor...cand m-a intrebat...I-am spus ca nu, nici luna asta...Dar abia apoi mi-am dat seama: sperase, crezuse ca e de bine liniutza aia!...M-a strans de mana si n-am avut curajul sa ma uit in ochii lui...Am mai murit putin in dimineata asta...Eu eram obisnuita...dar nu ma pot ierta pentru ce i-am facut lui...
ancadragoman spune:
Adela imi pare rau ca ai trecut prin asta,toate cred ca am trecut prin asta de mai multe ori si de fiecare data doare...
Pupici si mai scrie aici ptr ca daca suntem toate nu mai este asa de greu.
anca
poze nunta
Incercari bb
Zenobia spune:
Adelamaria, mi-au dat lacrimile...
Fetelor, stie careva dintre voi daca Utrogestanul modifica temperatura bazala? Multumesc.
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
bibyrox spune:
Adela sa fii sigura ca aici nu esti singura! te inteleg pentru ca si eu fac testele fara sa spun nimanui iar pe sot nu vreau sa-l stresez. Incearca sa fii optimista! Poate Mosul iti va aduce cadoul mult visat anul acesta!
Angelique si pe mine ma dor sanii (de fapt e mai mult o tensiune decat durere) incepand cu Z5. Azi sunt Z20 si tot nu m-au lasat... Explicatia e foarte simpla: ori vine CM, ori e BB! Stii doar ce-ti doresc nu?? SA FIE !!!!!!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
Avalon spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
buna seara la duamne
Avalon , zilele astea, dupa ce reusesc sa-mi adun creierii am sa te necajesc cu ceva intrebari...se poate?
_
si maine e o zi...
Nu ma necajesti deloc, astept intrebarile tale pe mail. Sper sa stiu si sa raspund la ele.
maria08 spune:
Adelamaria: Ma regasesc in ceea ce ai scris....... De 2 ani si mai bine speram si totul se spulbera luna de luna E tare greu....... cred ca am picat iar in butoi!!!!
Pup!!
pinkyly spune:
ADELAMARIA... E FFF TRISTA POVESTEA TA , INSA INCEARCA SA NU ITI PIERZI OPTIMISMUL SI SPERANTA, te inteleg perfect , iti inteleg suferinta si deaceea e fff important sa lupti cu tine si cu angoasele tale, incearca sa te detasezi putin de ac problema, nu cumva este stresul de vina? , faptul ca te gandesti tot timpul la asta?... nu lasa disperarea sa te cuprinda , fiii sigura ca cineva acolo sus te iubeste !
Te pup!