Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 24
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by felicia_
Bibrox, in ce zi esti? poate e semn bun... sanii durerosi pot semnala si prolactina marita...
Z19.
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
bubuleana spune:
bine dragelor, daca ziceti voi...asa o fi dar stiti cum e cu toma necredinciosul asa sunt si io...pana nu vad nu cred si nu cred ca mi se poate intampla tocmai mie
biby sa stii ca dorinta aceea mare-mare mi-am ascuns-o bine de tot undeva sa n-o mai vad ...asa e mult mai usor de suportat insa din cand in cand mai dau ochii cu ea dar ma fac ca n-o vad, ca n-o cunosc, nu stiu cine este si ce vrea de la mine si sa plece mai departe sa ma lase-n pace
bubuleana
bibyrox spune:
Bubu esti o scumpica ca de obicei! Mi-ai lipsit! Tot nu mi-ai zis cand ti-ai facut testul?!
Eu nu ma stresez prea tare.. e adevarat ca acum, de cand imi doresc un bb, sunt mult mai atenta la eventualele simptome si la tot ce se intampla in organism. Dar cand ajung la... nici ca-mi mai sta gandul! Uneori uit si fug repede sa ma spal... abia apoi imi aduc aminte ca nu trebuia! Si eu cred ca e bine ca sunt asa!
Deci.. eu tot n-am inteles cum e cu temperatura asta. Daca am 37 inseamna ca am ovulat sau nu?!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
amameda spune:
Sar'na la duamne, toate sunteti dragute si fiecare m-a ajutat cu cate ceva.
Mami stiu ca sansele sa mi se intample ceva asemanator sunt infime dar hormonii isi rad de mine...Dau eu bere numai sa-si faca efectul, iar la mesaje trebuie sa dai tonul ca poate ma starnesti si pe mine.Am nevoie de un sut in .
Noela . M-am tinut de cuvant si am fost si am predat listuta . Sa va ajute Dumnezeu sa vi se implineasca. Pe cuvant ca am zambit cand am vizualizat mesajul tau.
Avalon , sunt nerabdatoare sa ma intalnesc cu Mosul..
Floricica, mi-a mai trecut depresia , mai am un pic, un pic...
Daca eram in locul tau cred ca faceam rost de soricioaica si faceam prajituri pentru "musafirii"in control. Noroc si sa termini cat mai repede.Daca nu caut eu ingredientul miraculos si ti-l trimit pachet.
Tin pumnii Irlandezei si-i urez molipsire usoara.
Bubule, nu-ti spun nimic fiindca is fripta. Ma bucur ca ai hotarat sa revii si .
Anca , e foarte bine cum ai procedat(cred ca ai ovulat),dar mai incearca macar inca o data asa de siguranta.
Felicia .
Biby .
MEDA 5+
ancadragoman spune:
Meda deci tu zici ca azi am ovulat?
Am mai facut acum un test de ovulatie unde a 2 a liniuta este mai pronuntata decat era in testul de alaltaieri.
Daca a fost ovulatia azi maine cum trebuie sa fie temp in comparatie cu cea de azi?
Imi pare bine ca ti-ai mai revenit si nu il mai stresezi pe ala mic.
Pupici pe burtica si multumesc ptr sfaturi.
anca
poze nunta
Incercari bb
AngeliquedeS spune:
Fetelor, acum am citit si eu de Meda! Sper ca mai primeste felicitari si de la intarziate! De asemenea felicitari si pentri oanabbb si nikole!
Vreaui sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie care stiti. De ce dor sanii? Intrebarea mea seamana cu reclama aia cu pateul... Precizez ca sunt in ziua 22, pregnyl ziua 17, ovulatie in ziua 18. Din dimineata asta ma dor sanii ingrozitor, mai ales sfarcurile.. Nu as vrea sa imi fac iluzii, dar durerea asta SIGUr nu e in mintea mea, cum au fost de atatea alte ori asa zilele stari de greata autosugestionate... Deci, va rog mult, as vrea sa stiu din ce cauza pot durea sanii tinand cont de datele de mai sus... va roooooog... Ce alte explicatii ar putea sa fie, atata timp cat e prea devreme pt CM si tinand cont si de faptul ca pe mine NU MA DOR SANII. In toata viata mea m-au durut doar de 2 ori si numai inainte de menstra. Inca ceva, pot durea de la pregnylul facut lunea trecuta?
V-am innebunit, nu-i asa?
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
dj_mama spune:
meda, poftim shutul in , de care ai atata nevoie ;
pai mutzenia ta o ai doar fata de noi sau si cu bietul sot faci la fel? nu-l mai umpli tu un pic de bogdaproste, asa ca sa nu-ti iesi din mana? ;
anca, pai ovulatia se pare ca s-a produs in intervalul dintre cele doua luari de temperatura, mai degraba in zi 13 si cred ca ai mai prins in viata ovulul sa-l executi;
deci eu la 12 am luat startul in bucatarie, am avut musafiri si pana adineaori ca altfel va surescitam la mesaje una - doua
Avalon a mai ciripit ceva azi dar Noela sta ca o duamna increzuta si nu ne baga in seama; cica nu mai are nimic nou sa ne spuna, ca io v-am umplut de noutati! ou est toi, joyeux Noël? ... ca sa zic asa ; tu est aussi pe fund de butoi si joci tontoroiul cu meda? ( sanchi, cica au depresii); ... a, da, e si avalon acolo dar ea nu participa la tontoroi; nu vad bine, ori mediteaza ori este cu antrenul
ancadragoman spune:
Sper ca l-am prins luna asta ca se pare ca il cam ratez de ceva vreme..,.
anca
poze nunta
Incercari bb
Avalon spune:
Da, Dj Mama, practic o meditatie transcedentala si de la atata concentrare imi curg lacrimile, ati ghicit de la ceapa ca sunt in bucatarie si ma joc de-a bubulina-gospodina azi. Ca de-a mami si de-a tati ne-am jucat in urma cu ceva timp cu efecte imperceptibile. De aceea sunt si voi fi plina de antren si voie-buna...
Meda, si eu sunt nerabdatoare sa-l intalnesc pe Mos, sunt ca o scolarita la prima intalnire
irlandeza spune:
Meda , sunt tot in intarziere, fara simptome ,nici pt. urati nici pt. bebe.Mai astept.
Noi 2 singurei