Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 23
ancadragoman spune:
Buna fetele,
Bai nene nu mai inteleg nimic cu organismul asta al meu ,cred ca se duce pe apa sambetei...
Azi am avut temp 36.8 si ieri 36.4,ce inseamna asta?
Si de azi de dim am dureri de burta,mai ales in zona ovarelor ,
si de mijloc...
Ce o fii oare?
Inebunesc...
Inainte sa ma apuc de4 bb nu aveam nimic,nu ma durea nimic...
Am inebunit?
anca
poze nunta
Incercari bb
Avalon spune:
Bubuleee, ma bucur mult ca scrii din nou! eu tot te-am vazut on-line pe aici dar am zis ca ne pregatesti surpriza, desi n-ar fi exclus la cum descrii tu situatia. Ce ar fi daca ai dubii sa mergi sa faci testul de sange? In felul asta afli precis si ti-as dori sa fie pozitiv Nu stiu cum e cu ciclul anovulator, adica nu stiu daca debitul menstrual e mai mic decat de obicei, stiu doar ca poate intarzia... Da, ai dreptate la mine din ciclu super-regulat am dat-o in diverse, dar vad ca toatele fetele s-au confruntat cu asa ceva dupa FIV si nu ma alarmez, ovulatia am avut-o in ziua 27 (premiera!) si acum sunt ziua 40, raportez numai teste clar negative. Asa ca marti vin rusii.
De Melutzica ce mai stii, ca tare mi-e dor de ea!
felicia_ spune:
Bubuleano, zambareatzo, deci n-ai mai rezistat departe de noi, nu?
Dj_mama a cam epuizat variantele, eu mai pot doar sa imi dau cu presupusul... dar inmainte de asta, ajuta-ma si tu putin? AI facut vreun test? Oricum, eu as vrea sa cred ca a fost ciclu peste sarcina, tinand cont de diferenta cantitativa... daca zici ca tie iti venea mult si cu dureri!
Sau ovulatie fff tarzie!
Despre endometru, nu cred ca grosimea lui are mare legatura cu faptul ca ai ovulat sau nu... si nici cu cantitatea de sange eliminata... de ex, eu sunt siguara ca am ovulat lunile trecute( am fost la eco), endometru era de 10 mm, iar CM ff redus cantitativ.. luna asta m-a tinut 2 zile, cam o jum de tampon pe zi... dar la mine asa e de obicei!
Anca, nu pot sa imi dau cu parerea... daca vrei sa it spunem o parere cat de cqat aproape de adevar, ar trebui sa faci un grafic cu evolutia tempetaturii, cel putin cateva zile, din z 5,6 sa zicem!
Poze1Poze2
floarea de colt spune:
buna la duamnele mele!!!
azi duminica ,sunt la biro , controlul nu a trecut ,si sunt coplesita de acte ,dosare ,arhive ,etc...neinteresant...pt voi ,dragele mele.
si tocmai am constatat ca azi e ziua 1 .
de atata treaba nici nu mai stiam ziua , ce si cand ar trebui sa vina...important e ca totusi rusii sunt baieti seriosi , au venit conform programului , adica ziua 29.
ce imi vazura ochii , ca mamica noastra e putin in butoi , eheee , medooooo , vrei bataita??? ca acu vin cu , coada de la matura si te iau pe sus (stiu ca nu te temi ca nu te mai mariti :));)))
(nu gasesc iconul ala cu matura )
fii mamica resonsabila , si treci cu fruntea sus prin starile astea depresive absolut normale . noi vrem sa te stim pe tine bine sanatoasa si optimista ,atat de optimista incat sa ne mai dai si noua cele de partea astalalata a gardului .
pupam mamica destoinica.
mami , avalon , noela , ale ,feli, nu pot decat sa va transmit toata sustinerea mea in proiectul bebe , imi doresc si pt voi o asa mare realizare ,la fel de mult cat imi doresc si mie.
suntem niste duamne luptatoare da????????
sa aud un DA mare si tare !!!
va pupic si sa stiti ca va citesc si din urma ,si va tin pumnii!!!
apropo , luna asta sunt din nou in cursa pt bebe !!barbat am acasa , soacra e plecata asa ca nu mi-l mai poate lua , chef de program artistic ne facem .
incepe numaratoarea!!!
ancadragoman spune:
Felicia am avut temp asa:
Z9-36.4
Z10-36.6
Z11-36.5
Z12-36.6
Z13-36.4
Z14-36.8
Din ZZ9 am inceput sa masor ptr ca uitam
anca
poze nunta
Incercari bb
bibyrox spune:
Bubu mi-ai lipsit!!! Sa stii ca si eu cam am aproximativ aceleasi dureri ca si tine la care adaug si sanii usor durerosi din Z5.
Mi-am luat si eu temperatura si la mine e 37.1! Ce inseamna asta??
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
bubuleana spune:
avalon, felicia, biby: ce ma bucur ca sunt iar aici cu voi
La mine nu e sarcina, test negativ, ar fi fost oricum prea de tot pt ca nu prea am prestat si eu nu cred in povestea cu ciclu peste sarcina
probabil a fost pur si simplu diferit desi a venit la timp, in Z29 dar n-am eliminat nici macar un chegulet mic-mic si eu aveam ditamai cheagurile si dureri pe masura cand le eliminam insa acum nimic nici cantitate, nici dureri ... insa nu ma plang, sper sa fie asa mereu cu conditia sa ovulez
Avalon: iubita, e posibil ca dupa FIV sa se fi dereglat putin mai ales daca stii ca ai ovulat asa tarziu De Melu nu mai stiu nici eu nimic de mult timp, nici pe MSN n-a mai intrat insa stiu ca vroia o pauza de la absolut TOT si se pregatea de FIV; sper din tot sufletul sa-i reuseasca din prima!
felicia: draguta mea, tu ce mai faci?
biby: e posibil sa ovulezi zilele astea...asta e parerea mea...
bubuleana
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
La mine nu e sarcina, test negativ, ar fi fost oricum prea de tot pt ca nu prea am prestat si eu nu cred in povestea cu ciclu peste sarcina
Cand ai facut testul????
Iti spun eu ca exista ciclu peste sarcina. Eu am avut asa cand am ramas prima oara... eram in liceu... (nu-mi face placere sa vrb despre asta si parca v-am mai povestit.. ) si din cauza raului (greturi, ameteli) am ajuns la dr. unde am aflat ca eram insarcinata in 3 luni si un pic. In toate acele luni eu am avut ciclu! Dr.-ul mi-a spus atunci ca e ceva normal, ca se intampla la 30% dintre femeile care raman insarcinate!
Acum verisoara sotului meu este insarcinata in 2 luni jumate si in prima luna i-a venit ciclul peste sarcina, abia din a doua luna n-a mai venit.
Asa ca... tot ce e posibil! Offf ce frumos ar fi! Stiu ca iti doresti atat de mult!!!!!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
felicia_ spune:
Anca, eu zic ca ai ovulat in z 14! Mai trebuie sa continui cu temp, sa vezi daca ramane constanta, 36,8 sau mai mult, cel putin 3 zile, ca sa fi sigura!
Bubule, daca zici tu ca nu a fost ciclu peste sarcina, eu nu te contrazic: Stiu doar ca unei vecine i-a venit cam 5 luni! Nu in aceeasi cantitate si nu regulat... dar a fost...
Bibrox, in ce zi esti? poate e semn bun... sanii durerosi pot semnala si prolactina marita...
Poze1Poze2
ancadragoman spune:
Felicia pai azi este Z14 si am prestat azi dimineata.
Este prea tarziu?
Biby si eu imi simt sanii durerosi tot cam din Z5 ...
anca
poze nunta
Incercari bb