Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146
Raspunsuri - Pagina 22
ancadragoman spune:
Maaaaaaaaaa capul sus si termina cu depresiile ca ii faci rau lu ala mic.
Pai tu crezi ca el vrea sa aiba o mamica depresiva?Ca acum incep sa te iau la intrebari sa iti treaca depresia......
anca
poze nunta
Incercari bb
Avalon spune:
Meda, hormonii sunt de vina. Imi aduc si eu aminte ca treceam de la o stare la alta foarte usor, eram cateodata asa fericita ca zburdam pur si simplu si peste 5 minute imi venea sa plang din cine stie ce motiv. Hai ca o sa te obisnuiesti cu starile astea, o sa vezi, si incet-incet, pe masura ce sarcina va avansa te vei simti in siguranta mai mult si o sa scapi de starea de acum.
Avalon spune:
Irlandeza, cel mai bine cred ca ar fi sa faci testul in a 14-a zi dupa ovulatie, dar poti supraveghea si temperatura, normal. Testul l-ai facut prea devreme, de aceea a iesit negativ. Tinem pumnii!
Avalon spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Buna fetele,am si eu o intrebare.
Ieri tb=36.6 si azi 36.4 se poate sa fi ovulat?
Si daca da cand ieri sau azi?
Ieri am avut un test de ovulatie slab pozitiv.
Pupici
anca
poze nunta
Incercari bb
Cel mai bine sa repeti testele pana cand linita de test e la fel de pronuntata ca cea de control, in urmatoarele 24-36 ore are loc ovulatia. Intr-adevar, la mine scaderea de temperatura arata ziua ovulatiei, mai precis daca ma uit pe grafic vad ziua ovulatiei cu cea mai scazuta temperatura din luna. Bafta!
bubuleana spune:
buna fetele dragele!!
am incercat cu stoicism sa rezist departe de voi dar e al naibii de greu Mi-am dat seama ca la mine nu se poate realiza o detasare totala de la proiect...nu exista decat sa ma stresez mai mult sau sa ma stresez mai putin Sper ca am reusit cu cea de-a doua varianta
acum vroiam sa va cer parerea si vou despre ceva cel putin ciudat ce mi s-a intamplat: in Z29 au venit uratzii ca de obicei, azi as fi cam Z5. Insa in aceste 5 zile a venit cantitativ putin, fara cheaguri, si doar culori ciudate: maro, galben, roz, si un pic rosu-rosiatic. Insa n-am reusit sa "umplu" niciodata tamponul, vine chiar fff putin si am tot asteptat sa vin cantitate normala care la mine este intotdeauna fff mare. In plus ieri seara si azi dimineata m-am trezit cu niste intepaturi, dureri usoare de burtik si ovare , unele parca ma taiau ca niste lame, sunt balonata... desigur ca mi-am facut test de sarcina si a iesit ca de obicei, adik negativ. N-am idee cand am ovulat ca nici n-am urmarit iar de prestat am prestat ff putin cred ca doar de 3-4 ori toata luna. Ieri seara am avut o durere surda in partea dreapta care mi s-a dus pe tot piciorul iar acum ma apasa ceva in partea stanga, parca ma strange ceva acolo...am patit eu de toate dar asta nu mi s-a mai intamplat. De ce-o fi venit ciclu asa ciudat si putin??? De ce am intepaturi si senzatii ca la ovulatie acum in Z4 si Z5?? Aveti idee???
Avalon: draga mea, e posibil ca tu ai ovulatmaitarziu, adik dupa Z20?? poate de-asta nu se pozitiveaza testul si de fapt esti gravii...ce frumos ar fi...ce mult m-as bucura pt tine!!! Stiu ca la tine CM-ul era super-super regulat...
bubuleana
bubuleana spune:
in plus eu mereu aveam dureri groaznice la CM insa acum nimic, aproape zero si m-am inarmat degeaba cu folii intregi de nurofen...
bubuleana
dj_mama spune:
Meda, ti-a raspuns ca de obicei la obiect Avalon. Face parte din normal sa ai aceste stari. Desigur ca nu toate fetele trec prin asta. Dar si eu la fel pateam. Imi faceam griji ca poate se intampla ceva si n-o sa am cu ce sa-l cresc, ca ce-o sa fac cand s-o imbolnavi si tot felul de astfel de prostioaie mai mari decat mine. Si nu cumva sa te gandesti ca o sa se repete nenorocirea prin care ai trecut. NU!NU! Eu iti promit ca nu esti in cel mai mic pericol pt. ca este o statistica care spune asta.
Parerea mea este ca nervii sunt surescitati si de la oboseala cu cursul, nu esti in locul tau stiut care-ti da in subconstient siguranta.
Sa stii ca nu sunt vorbe mari dar daca esti stransa cu usa de ceva s-or gasi rude, prieteni si in ultima instanta o armata de botosei pe care cu drag o sa-i crosetam noi, cu mult drag.
N-am cum sa ma destainuiesc unde si prin ce am trecut eu cand eram prin luna a opta. ... Ca-n filme! Si am fost cea mai curajoasa dintre toti si cred ca taria mi-a dat-o tocmai sarcina ca-ti da un imbold sa faci ceva sa te salvezi pt. viata care o porti in pantece.
hai, mey sa ne pilim (tu cu bere fara alcool ) si sa cadem de pe scaun de ras cand iti citim mesajele. Hai! Fii mamica cuminte! Pai, se poate?
dj_mama spune:
Bubuleana, ce bine ca te mai auzim!
Am gasit vreo 4 variante. Fie e menstra peste sarcina chiar daca ai test negativ, fie n-ai ovulat si e mai redus, fie este 'preludiul' mai lung si va veni si mai abundent, fie ai capatat o anexita ...
Mai bine faci o eco sa vezi ce se intampla.
Sa ne spui rezultatul si nu-ti mai face griji. O luna nu-i ca alta!
EDITEZ: poate ca te-ai dereglat un pic si abia acum ovulezi cu mare intarziere si de-aia ai intepaturi sau ai ovulat deja dar cu intarziere si abia acum se implanteaza. Cam astea-s variantele. asteptam completari
bubuleana spune:
dj_mama: multumesc frumos ce mai faci?? mi-a fost dor de voi desi "pasiv" am participat la discutiile voastre mai ales cele nocturne care aveau si sare si piper
multumesc de cele 4 variante, cred ca cea mai plauzibila e aceea ca n-am ovulat de-asta e asa putin si fara dureri si probabil voi ovula zilele astea desi e total atipic dar deh...
A! Si inca ceva: daca intr-o luna nu ovulezi nici endometrul nu se ingroasa si elimina la CM???
bubuleana