Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

A, si ce ma mai pune pe ganduri e ca n-am nici un cos pe fata sau pe corp, mie de obicei inainte de ciclu sau de ovulatie imi apar cateva cosuri pe fata si pe spate, dar acum nimic. Si profa mea de cosmetica a observat ca nu am nici un cos acum.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

CHOWPERSA , adica testul tau s-a pozitivat la 28+13 = 41 de zile de la prima zi a ultimei menstre ? Adica ai avut si tu o intarziere de 9-12 zile ? Si nu ai fost la medic , nu ti-ai facut probleme de ce intarzie asa mult menstra ? Noroc ca n-a mai venit.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

normal ca mi-am facut griji dar stiu de mai demult de la un medic , cand ma prezentasem dupa o saptamana de intarziere si mi-a zis sa vin dupa minim 14 zile de intarziere.asa ca m-am incadrat.

DANNA

Mergi la inceput

Mersi Danna , voi incerca sa fac un nou test la 14 zile DPO. Daca nu vin uratii pana atunci. Mai am vreo 4 zile.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

La mine TB nu a scazut sub 37,1 de la ov si 20 de zile dupa.Pe urma nu am m-ai monitorizat TB.

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Daca scade temperatura nu prea e bine ... Scade temperatura si imediat inainte de menstra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Mami,Mami sunt in butoi si ma ducccc! Am o stare depresiva si de mutenie din care nu ma pote scoate nimeni. Era mai bine cad imi venea CM, fiindca parca nu ajungeam in halul acesta si imi trecea mai repede.

MEDA 5+

Mergi la inceput

Ce sa intamplat?

15+

DANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Medo ce ai mama?
Te simti rau?
Ce ai?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Nu ma doare nimic, nu am motiv dar sunt depresiva.

MEDA 5+

Mergi la inceput