A, si ce ma mai pune pe ganduri e ca n-am nici un cos pe fata sau pe corp, mie de obicei inainte de ciclu sau de ovulatie imi apar cateva cosuri pe fata si pe spate, dar acum nimic. Si profa mea de cosmetica a observat ca nu am nici un cos acum.
Noi 2 singurei
CHOWPERSA , adica testul tau s-a pozitivat la 28+13 = 41 de zile de la prima zi a ultimei menstre ? Adica ai avut si tu o intarziere de 9-12 zile ? Si nu ai fost la medic , nu ti-ai facut probleme de ce intarzie asa mult menstra ? Noroc ca n-a mai venit.
Noi 2 singurei
normal ca mi-am facut griji dar stiu de mai demult de la un medic , cand ma prezentasem dupa o saptamana de intarziere si mi-a zis sa vin dupa minim 14 zile de intarziere.asa ca m-am incadrat.
DANNA
Mersi Danna , voi incerca sa fac un nou test la 14 zile DPO. Daca nu vin uratii pana atunci. Mai am vreo 4 zile.
Noi 2 singurei
La mine TB nu a scazut sub 37,1 de la ov si 20 de zile dupa.Pe urma nu am m-ai monitorizat TB.
DANNA
Daca scade temperatura nu prea e bine ... Scade temperatura si imediat inainte de menstra
Mami,Mami sunt in butoi si ma ducccc! Am o stare depresiva si de mutenie din care nu ma pote scoate nimeni. Era mai bine cad imi venea CM, fiindca parca nu ajungeam in halul acesta si imi trecea mai repede.
MEDA 5+